Yengem, Yaren ve Ben 18

Gunun yorgunlugunu atmak icin aksam arkadaslarla kahve icmeye gittik eve donerken yol kenarinda icip sizmis bi kadin gordum yirmili yaslarin baslarinda, saçları koyu renk gozleri ela, cok guzel bir yuzu ve fizigi vardi. Kendisine hic bi art niyetim olmadan yardim etmek istedim. Cunku bulundugu konum kadinlar icin güvenli bir yer degildi. Cekil basimdan diyerek beni kovaladi. Gozlerini acacak hali bile yoktu. Bende madem yardim istemiyor kendi bilir diye yoluma devam ettim 30 metre kadar ilerlemistim ki 2 tane serseri kadinin basina ususmus ona yardim etme bahanesiyle taciz ediyorlardi. Dayanamadim gittim kovaladim herifleri, bana sen kimsin dediklerinde arkadasi oldugumu gitmezlerse polise haber verecegimi soyleyerek uzaklastirdim. Kadin sizmisti. Uyandirmaya calistim fakat nafile uyanmiyordu. İstemedende olsa ise yarar bisey bulmak umuduyla cantasini kurcalamak zorunda kaldim. Telefonundan baska bisey yoktu. Telefonu acip ailesini yada arkadaslarindan birini arayacaktım. Ama kilitliydi ve herhangi bir parmak yada yuz tanima kilidi yoktu. Sadece sifre vardi. Haliyle onuda acamadim. Bende kizi kucaklayarak arabaya goturdum. Amacim eve goturup yatirmak ertesi gunde ayilinca gider diye dusundum. Acikcasi polise haber vermek hic aklima gelmemişti. Belkide dogrusu polise haber vermekti. Eve tam girmistik ki antrenin girisine kusup her tarafi bastırmıştı. “Lanet olsun, bi bu eksikti” diyerek hayiflanarak kizi banyoya goturup elini yuzunu yikadim. Zaman zaman kendine geliyor fakat konusamiyor, konussada bisey anlasilmiyordu. Onu goturup kendi odama yatirdim fakat tişörtü kusmuk olmustu o sekilde yatiramazdim kendisini, tişörtünü çıkarip pantolunu ve sutyeniyle uzerine bi battaniye orterek yatirdim ve kapiyi kapatarak odadan ciktim. Kendisini guvende hissetmesi icin kapiyi disardan kitleyip anahtari kapinin altindan iceri attim. Belki yaptigim salakca biseydi fakat o an dogru olan buymus gibi geldi. Bende salonda kanepede biraz tv izledikten sonra uyudum. Sabah erken kalkmis kendime kahvaltı hazirliyordum. Klasik kahvalti ve yaninda karisik omlet yapmistim. Ayiptir soylemesi pizza gibi omlet yaparim. Masayi hazirliyordum ki odadan cigliklar yukseliyordu. ” imdat, yardim edin, kimse yokmu” vs. Kadin kendisini kacirdigimi dusunmustu hemen odanin onune gittim. Kizin ismi didem di ( bunu sonradan öğrendim tabiki)

Ben: hanimefendi lutfen sakin olun. Endise edecek bisey yok anahtar kapinin altinda yerde. İstediginiz zaman çıkabilirsiniz.

Aceleyle kapıyı acmis. Durmadan bagirarak

Didem: sen kimsin benim burda ne isim var pis sapik

Ben: size yardim etmeye calistim sadece

Didem: ne yardimi be beni soyarak mi yardim ediyorsun

Kadin kesinlikle beni dinlemiyor. Surekli bagiriyordu. Bende artik sinirlenmeya baslamistim ve bagirarak

Ben: eee yeter be sana yardim ettim kizim disarda biraksaydim seni taciz manyagi yapacaklardi, insanlik ettim eve aldim. Evime ve uzerine kustugun icin kıyafetini cikarmak zorunda kaldim. Kusura bakma ama kusmuklu bir şekilde seni yatagima yatiramazdim. Kendini guvende hissedesin diye kapiyi kitleyip alttan anahtari iceri attim

Tisortunu camasir ipinden alarak ona dogru firlattim (aksam yikamistim).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir