Yengem, Yaren ve Ben 15

Ona dogru dondum, konuya nereden baslayacagimdan emin degildim.

Ben: sana asik degilim ama evet sen asik olgunu soylediginde canim cok sıkıldı. Dun gece uyuyamadim nedenini düşündüm sabaha kadar. asikmiyim yoksa falan diye ama degil. Sadece duygularimi tarif edemiyorum. Hani böyle bi abi kardesini yada bir baba kızını baska bi erkekle evlendirince uzulur cani sıkılır falan ya oyle bisey galiba. Yani ne biliyim yaren ben gozumu actigimdan beri sen varsın senle beraber büyüdük, yeri geldi seviştik, yeri geldi sırdaş olduk, yeri geldi kardes olduk, birbirimizi hep kolladik. Simdi sen asik oldum diyince icim buruldu. Sadece sana kimseyi layik gormedim, kimseyi sana konduramadim. Biri seni uzerse benim canım yanar. Dolayisiyla yaninda birini gormeye hazirmiyim emin degilim. Yani bilmem anlatabildimmi. (Tabi bunun gibi bi suru sey soylemistim bunar sadece ozetiydi)

Bunlari soylerken yarenin yuzune bakmadan konusuyordum, gozlerine bakmaya cesaret edememistim. Sozlerimi bitirip ona baktigimdim da yarenin yuzunde tebessum, gözlerinde yas vardi. Duygulanmisti sanirim, boynuma sımsıkı sarilip beni yanagimdan optu. Bana sarilarak cevap verdi.

Yaren: Seni çok seviyorum iyiki varsin. Ama sunu unutmaki biz hep birbirimizin yaninda olacaz, birbirimizim koruyucu melegi olcaz. Dolayisiyla sen varken bana kimse zarar veremez. Anlastikmi bebegim

Ben: peki anlastik, ama ne olursa olsun bana haber vericeksin, basina bi isler geldiginde kendi basina bi boklari yoluna koymaya calismicaksin. Yoksa en basta senin kafani kirarim.

Diyerek gülüştük, birbirimize sarildik. O duyguyla onu son bi kez opmek istedim ama ne tepki vereceginden emin olmadigim icin yapamadim. Sonucta hayatinda bi baskasi vardi.

O gun evden disari cikmadik biraz muhabbet edip, muzik dinledik sonrasinda beraber yemek yapmaya karar verdik. Sabah yengemi biraz üzmüştük azcik da olsa mutlu etmeliydik. Yarenle yemekleri yaptik, ben daha cok angarya isleri yapiyodum yikama, dograma gibi. Yemegi yapan yarendi. bufeden 1 sise sarap aldik fakat ben oldum olasi sarap sevemedigim icin kendimede bira aldim. Ardindan guzel bi sofra hazirlayip yengemi beklemeye koyulduk. Yengem herzamanki saatinde gelmisti. Herzaman yaptigi gibi once banyoya gidip ellerini yikamis ardindan kiyafetlerini degistirmis sonrasinda yemek yapmak icin mutfaga yonelmisti. Mutfak kapisini acinca yemek kokusunu aldi. Ardindan salona yoneldi.

Yng: burnum guzel kokular aliyor birileri biseyler yapmis

Diyerek salona girip masada kendisini bekleyen bizleri gordu. Yarenle beraber ayni anda hosgeldin dedik.

Yng: iyi, guzel, yuzleriniz guluyo buna sevindim. Dolayisiyla tartismanizin sebebini sormuyorum kendi başınıza halletmissiniz

Ben: yenge birak hikaye anlatmayi cok aciktik hadi oturda baslayalim.

Yemek servislerini yaren yaparken icki servisini ben yapiyordum. Yemekler yerken bi yandan muhabbet ediyor bi yandan gulusuyor. Disaridan mutlu bi aile portresi olusturuyorduk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir