Yengem, Yaren ve Ben 13

Eve dondugumde isiklar kapaliydi herkes uyumustu. Bende gurultu yapmadan iceri girmeye calisirken yarenin kapisi acildi. Fisiltiyla bana seslendi

Yaren: sertan iceri gel

Ben: hayirdir noldu

İceri girdim yaren kapiyi kapatti.

Yaren: nerden geliyosun bu saatte

Ben: hayirdir hesapmi sormaya basladik

Yaren: hayir sadece merak ettim

Ben: bi arkadasin yanindaydim

Yaren: kadin mi bu arkadasin

Ben: yasca benden oldukca buyuk bi kadin

Yaren: ne isin var koca kadinlarla

Ben: sanane be neyin hesabını soruyon kizim, sen arkadaslarinla beraberken ben sana soruyomuyum ne yaptin diye. Ayrica cok merak ediyosan soyliyim arkadasim falan degil sadece sikistik.

Yarene kizmam onun yuzunu düşürdü. Amacim kirmak değil sadece beni baskilamasini istemiyordum. Yüzünü one egince dayanamadim, cenesinden tutup kaldirdim. ” biraz sert ciktim sanirim ozur dilerim” dedim. Dudaklarina bi opucuk kondurdum. Ama yaren devamini getirip boynuma sarildi. O gece zaten yeterince yorgundum ama yareni sikmek icin herzaman gucum vardi. Yaren hizlica uzerimdekileri cikariyordu cok sabirsizdi. Göğsümu opup meme uçlarımi isiriyordu. Uzerimden kalkip kendi kiyafetlerini de bi cirpida cikardi. En son benim pantolon ve boxerimida cikarip bizi tamamen ciplak birakmisti. Sikimi emmeye basladi ama bugun bi baskaydi canımı acitiyordu. Sanirim kiskanmisti beni, ama asik oldugundan degil bunu biliyordum. Baska kadinla beraber olmama sinir olmustu. Hizlica uzerime cikti sikimi amina hizalayip soktu bana hic firsat vermiyordu. Uzerimde ziplarken diger eliyle bogazimi sıkıyordu. Bi sure izin verdim ama sonrasinda dayanamadim cunku ciddi ciddi tirnaklarini gecirmis canimi acitiyordu. Ellini sertce tutup cektim bogazimdan ellerini arkada birlestirdim. Kimildamasina izin vermeden alttan pompaliyordum. Aslında bakacak olursak konusmadan bağırmadan kavga ediyorduk. Yareni hizlica altima aldim. Misyoner pozisyonundaydik.ellerini basinin uzerinde birlestirim amini yirtarcasina sikiyordum. Ama yaren sesini cikarmiyor bir nevi govde gosterisi yapiyordu. Nasil olduysa ellerini kurtardi bacaklarini belime sardi elinle sirtimi titnakliyordu. Benimde onun gibi canim yaniyor ama sesimi cikarmiyordu bu oyunu kazanmaliydim. Kendisinden kurtulup yüzüstü yatirdim. Gotunu biraz tukurledikten sikimi got deligine hizalayip soktum. Yaren yuzunu yastiga gomdu yinede sesini cikarmadi. Onunda benim gibi cani aciyordu. Beni itmeye çalıştı fakat nafile,uzerine yüklenerek, prone bone pozisyonuna gectim ellerini elimle tuttu artik hareket edemezdi bi sure o sekilde siktim got deligi açılmıştı artik fazla azi cekmiyor sessiz sessiz inliyordu. Dayanamiyordum bosalacaktim bikac git gelden sonra gotunun derinliklerine boşaldım. Tum agirligimi yarenin uzerine verip yigildim. Bi sure oyle kaldik sikim kendiliginden kuculup içinden cikti. Kalktim uzerimi giyip yatagima gececektim yarende kalkti gozgoze geldik. Ben kazandim dercesine pic pic siritiyordum. O anda yaren tekmesi tasaklarima geldi. Allahim o nasil acidir, yere yigildim, bagirmak istiyordum ama yengem duyar diye bagiramiyordum. Acidan ne yapacagimi bilemeden yerde yuvarlanip duruyordum. Yaren telaslandi yanima geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir