Başımdan Geçen Kötü Bir Gün

Geçenlerde böyle bir şey oldu ve ben hala aklımdan çıkaramıyorum. Bu hiç konuştuğumuz ya da düşündüğümüz bir şey değildi. Cuck’ın gerçekte ne olduğunu hiç bilmiyordum. Bu yüzden tüm sıkıcı kısımları keseceğim ve sadece ne olduğunu hızlı bir şekilde özetleyeceğim ..

Ben ve kız arkadaşım ashley her zaman yılda birkaç kez oldukça büyük bir arkadaş grubuyla gezilere veya tatillere gideriz. Her yolculuk eğlenceli, unutulmaz ve masum olmuştur. Bu gezi dışında, toplam 13 kişiydik ve büyük bir nehir üzerinde 5 yatak odalı bir kabin kiraladık. Birkaç gün ve geceyi zaten içerek ve hayatımızın en güzel zamanlarını geçirerek geçirdik. Kasabada son gecemiz için stok yaparken, mdma satan bu genç hippi tipi çift bize yaklaştı, hepimizin deneyebileceğini düşündük ve onları satın aldık …

Nasıl başladığını hızlıca anlatayım. Hepimizin kıkır kıkır güldüğünü ve müziğin ritmine kapıldığımızı, bazılarımızın dans etmeye ve birbirimize masaj yapmaya başladığını hatırlıyorum… idris ve Ezgi çifti epeyce mdma yapmışlardı ve bizimle takılıp bize harika şeyler gösteriyorlardı. Herkesin kendi yönüne gittiğini hatırlıyorum, Ezgi sırtımı ve başımı arkadan ovuyordu, idris ise kız arkadaşıma bazı ışık numaraları gösteriyordu. Şimdi bu noktada ateşin yanındaydık ve hava soğumaya başlamıştı, bu yüzden kız arkadaşım battaniye ve yastık getirmeyi teklif etti ve idris de biraz içki alacaktı. Ezgi başımı ve göğsümü ovmaya başladığında ben de orada oturuyordum. Kucağıma oturup beni öpmeye başlayana kadar kendimden geçmiştim. O kadar azmıştım ki vahşi bir hayvan gibiydim. Şimdi sikimi okşuyor ve onu becermemi istiyor ve o zaman aklım başıma geldi ve kız arkadaşıma söylemek için panikle ayrıldım.

İçeri girdiğimde onu bulamadım… başka bir çift duşta olduğunu söyledi. Kız arkadaşım duşta çırılçıplaktı ve idris tarafından sikilmek için eğilmişti ve ağzında başka bir adam vardı ve bana bakarken bir an durdular ve sadece ne kadar inanılmaz hissettirdiğini mırıldandılar ve hemen sik emmeye geri döndüler. Bu noktada Ezgi yürüdü ve beni uzaklaştırdı… beni odama götürdü ve olanlarla dalga geçerken bana mastürbasyon yapmaya ve göğüslerinii sikmeye başladı. Hemen boşaldım ve öfke ve üzüntü hissetmeye başladım… 20-30 dakika kadar sonra idris’in odasına gittim ve hala beceriliyordu ama şimdi boşalmaları için yalvarırken ikisinin arasinda kalmisti … Dayanamadım ve o gece arabamda uyudum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir