Yengem, Yaren ve Ben 8

Ertesi gun ilk isim sedati halletmek oldu, onu ortadan kaldirip yengemin tokmakcisi ben olmaliydim. Sedatin yengemi siktigi videodan bikac ekran goruntusu alip sedata yolladim. Altinada bittim sen diye yazdim. Cok gecmeden sedat aradi, tabi beni tehdit etmesini korkutmaya çabalarını geciyorum. Sesimdeki kararliligi farkedince ne istedigimi sordu, cok basitti esmayi bir daha gormemesini, aramamasini, gectigi yollardan gecmemesini vs. Soyledim. Aksi takdirde eşine sadece fotograflari degil videoyuda yollayagimi, kendisinin bes parasiz sokaklarda kalacagini ekledim. Hemen kabul etti zaten cok bisey istememistim, istesem yüklü bir parada koparabilirdim ama umrumda degildi. Sıra yengeme gelmisti, zaten yeterince azmistim fakat uygun bir zaman kollamaliydim, yengemin ve kuzenimin sikicisi olacaktim fakat ayni zamanda bunu farketmemelerini saglamaliydim. O gün enretesan bisey olmadi. Ertesi gun yaren kahvaltidan sonra arkadasiyla alisverise gidecegini soyledi. Evde yengemle tek kalmistik. Yengem mutfakta bulasiklari yikarken masaya oturdum sedatla sikistikleri videoyu son ses actim. Yengemin inleme sesleri geliyordu. Yengem dönüp bana pis pis bakti

Yng: silmedinmi sen onu

Ben: hayir, neden silecekmisim

Yng: istegini yaptim sedatla gorusmuyorum.

Ben: bu benim istegim degil senin yapman gereken seydi

Yng: ne istiyorsun benden.

Hic bisey soylemedim, artik yüzsüzlügün dibine vurmustum. gozlerinin icine bakarak sikimi okşamaya basladim.

Yng: şaşırdın heralde ben senin yengenim

Ben: eeee

Yng: ne demek eee bu cok yanlis

Ben: sedatla yaptiklarin dogrumuydu peki, sayet dogruysa bunu dayima soylemekte bi sakinca yoktur ozaman

Yengem niyetimi acikca anlamisti bisey diyemedi

Ben: yatak odasindayim, bekliyorum

Diyerek mutfaktan cikip yatak odasına gittim, soyunup yataga uzandim. Cok gecmeden yengem de geldi.

Yng: Bunu yapmaktan gercekten eminmisin.

Derken yutkundu sikimin kalinligi hosuna gitmisti anlasilan gozlerini alamiyordu. Cok gecmeden toparladi kendini, yanima cagirdim isteksizmis gibi gorunerek yanima geldi, uzanmasini isaret ettim, dedigimi yapti. Ellerimi karnının uzerinden yavasca yukari cikardim göğüsünu alttan sikistirarak avucladim, gercekten dipdiri gogusleri vardi. Dayanamayip dudaklarina yapistim. Basta tepki vermiyor hareketsiz duruyordu, gitgide dudaklarını hareket ettirmeye baslayip ufak ufak bana katilmaya basladi, devaminda ise dudaklarimi emip somurmaya basladi. Ben bişey soylemeden elini sikime atip avuclamaya basladi ve uzerime cikti. Gercekten cok azmisti bu kadın. Dilini agzimin icinde gezdiriyordu bende ona eslik edince dilimi agzina alip emmeye basladi. Boynuma indi ardindan hizlica sikimi tukurukleyim yalamaya basladi. Dondurma gibi diliyle en asagidan yalamaya baslayarak sikim kafasina kadar gelip sonrasinda agzina aliyordu. Bu isi gerçekten hakkiyla yapiyordu, tebrik etmek lazimdi. Adeta icimi söküyordu. Sonrasında hizlanmaya basladi, diger eliyle tasaklarima oynarken tasaklarimi agzina almaya basladi, once birini sonra digerini agzina alarak emmeye basladi ne oldugunu anlamadan got deligime dilini deydirmeye basladi ilk basta irkildim acikcasi bukadarini yapmasini beklemiyordum. Cok hosuma gitti diyemem fakat farkli bi duyguydu sesimi cikarmadim. Benim ona yapacagim seyi o bana yapiyordu, gotumu diliyle sikmeye basladi, parmagini sokmayi deneyince durdurdum okadarda degil dedim. Yuzunde azginlik dolu bir gulumseme vardi. Kiyafetini ve kilotunu cikarmisti. Uzerinde sadece sütyeni kalmisti. Uzerimde ters dondu 69 pozisyonuna gecti. Tum kontrol ondaydi durduramiyordum. Amcigi ve got deligi tum ihtisamiyla karsimdaydi. Agzimi amina gomdum gercekten cok tatli bi ami vardı yareninki gibi puruzsuz ve tertemiz. Ben agzimi amina bastirirken o da gotunu agzima bastiriyordu. Bi yandan yalayip bi yandan dilimi sokup bi yandan gotunu avuclayip parmakliyordum. Sedata gotunu vermeyen yengem bana sesini cikarmiyordu bu ayrica hosuma gitmisti. ardindan parmagimla dilim yer degistirdi bu sefer gotunu yalayip amini parmakliyordum. Ne ben onu yalamaya ne o beni emmeye doyamiyordum artik boşalmak uzereydim. Kalk uzerimden yoksa boşalcam dedim beni dinlemedi agirligini daha cok uzerime verdi. Ahhhlayip bogurerek agzina boşaldım. Ama tengem hala sikimi agzindan cikarmiyordu. Hepsini yutmustu, diliyle sikimi temizleyip tek bir dol kırıntısı birakmadan uzerimden kalkti. İkimizde nefes nefeseydik yanima geldi uzandi.

Yng: begendinmi

Ben: hayatimda böyle bisey yasamadim naptin sen oyle

Yng: sen kasindin, dedi gulerek. Ama ben daha doymadim

Ben: burada biteceginimi sandin,

bekle geliyorum diyerek banyoya gidip iseyip kendime geldim, yengem yatakta uzanmis amiyla oynayarak beni bekliyordu. Yanina gidip inmiş onlan sikimi direk agzina soktum artik kontrolu elime almaliydim. Yengem tekrar emmeye basladi bi yandanda tasaklarimla oynamaya devam etti. Bu beni daha hizli erekte etmisti. Bacaklarini sonuna kadar ikiye ayirip misyoner pozusyonunda arasina girdim bi kerede amina kokledim. Derin ve guclu bir şekilde öğürdü yengem. Ardindan pompalamaya başladım, yengem altimda hem bagiriyor hem zevkten kivraniyordu. Onu acimadan sikmeliydim yoksa bu kadin doymazdi onu doyurmaliydim. Uzerinde şınav pozisyonunda ziplayarak amina girmeye basladim cani yaniyordu, gozlerinden yaslar akmaya basladi. Yeter yavasla lutfen yavasla dedi ama ok yaydan cikmisti. Dur bakalım daha yeni basliyoruz dedim. Pozisyon degistirip kaşık pozisyonunda sikmeye basladim. Basini bana dogru cevirmis bi yandan öpüyor biyandan sikiyordum. Sütyenini cikarmaya firsat bulamamistik. Onuda bi hamlede cikardim goguslerini emmek istedim fakat pozusyonumuz izin vermiyordu. Bana dogru donup bir bacagini uzerime atti, aradan sikimi amina sokmustum artik goguslerine uzanip emebiliyordum. Ufak ufak isiriklar atiyordum. Uzerimden atip domalmasini soyledim. Ne yapacagimi anlamis fakat soyledigimi ikiletmemisti. Ben soylemeden, belini kirarak domalmis gotunu havaya dikmisti. Bu kadin isini biliyordu. Got deligini tukurukleyip birazda yaladiktan sonra sikimi sokmaya calistim. Got deligi cok dardi. İlk denemede içine girmis fakat cok gecmeden cikmisti ikinci denemede daha sert soktum yarisindan fazlasi tekte icine girmisti. Yengem ciglik cigligaydi. Sikimin kalinligi canıni cok yakmisti. Komsular gelebilirdi ama bu gotun hakkini vermeliydim. Kafasini yastiga basip gotunu sertce sikmeye basladim. Agliyor kivraniyordu, biseyler soyluyordu fakat yastik yuzunden anlasilmiyordu. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir