Yengem, Yaren ve Ben 4

yengem durmus kizgin bir sekilde bana bakiyordu. ne diyecegimi bilemedim

Yng: siz daha yenimi geliyosunuz eve saatin kac oldugundan haberiniz varmi?

Demekki yengem bizi duymamisti bu beni rahatlattı. Hemen hücuma kalktim.

Ben: yok yenge ne alakasi var coktan geldik biz eve. uyuyodum tuvalete kalktim. Hemen sormadan etmeden fircaliyosun, ask olsun.

Özellikle biraz yuksek sesle soylemistim ki yaren de soylediklerimi duysun daha sonra pot kırmasın.

Yng: ozur dilerim sertancim ben oyle demek istemedim

Ben: neyse yenge boswer ben uyuyorum iyigeceler. diyerek biraz da tripli bi sekilde yataga gittim. Ertesi gun gozumu actigimda yaren karsimda dikilmiş sırıtıyor du.

Yaren: sana da gunaydin

Ben: ne.. haa gunaydin, ne siritiyon kizim

Yaren: sana degil ufakliga gunaydın senden once uyanmis

Gercektende oyleydi sikim tas gibi dikilmisti. Derken yengem geldi, ben hemen ortuyu uzerime cektim, yengemin beni o halde gormesini istemiyordum, konustuklarimizi duymamisti allahtan. Hadi sertancim git elini yüzünü yika sonra kahvaltiya. Yengem kolumdaki yarayi farketti. Panikleyerek

Yng: sertan koluna noldu

Ben: sakin ol yenge bisi yok dun gece eve gekirken bahcedeki agacin dalini farketmedim o kesti

Yng: kimi kandiriyon sen oyle kesik mi olur

Ben: valla öyle oldu yenge inanmazsan yarene sor o da yanimdaydi

Yaren: evet annecim dogru soyluyo hatta kolundaki pansumani da ben yaptim eve girer girmez

Yng: size inanmiyorum ama inanmis gibi yapicam. Zaten pansumani da becerememissin o ne oyle ben yaparim

Ben: tamam yengecim acelesi yok kahvaltidan sonra hallederiz

Kahvaltidan sonra yengem pansumanimi yapti.

Yng: canim dun gece sert cikistigim icin kusuruma bakma

Ben: ohoo yenge sen hala ordamisin coktan unuttum ben

Sevindi ve yanagima masumane bir opucuk koydu. Yengem gitgide daha cok hosuma gitmeye basliyordu. Ona yengecim seni cok seviyorum, iyiki varsin diyerek sarildim, amacim ona dokunabilmek onu hissedebilmekti. O da bana sarildi, basimi gogsune yasladim ustten memelerinin uclarini olmasada genel hatlariyla gorebiliyordum. O benim sacimi oksarken ben onun kokusunu icime cekiyordum. Bi sure boyle kaldiktan sonra istemeye istemeye olda ayrildik. Kahvaltidan sonra yaren arkadasiyla bulusmak icin disari cikti. Benle yengem evdeydik yengem dusa girecegini soyledi. Ben ondan once davranip, sen girmeden ben bi lavaboya girip cikayim dedim tamam dedi. Lavaboya girdim telefonumu ucak moduna aldim. Lavabonun alt kisminda bi bolme vardi, raf gibi duran, kapaksiz bir bolme, telefonumun kamerasini acip o bolmenin arkasina dogru yerlestirdim. Yengemin telefonumu bulabilmesi icin ozellikle egilip bakmasi gerekiyordu. Aksi takdirde goremezdi. Tabi aci itibariyle bende sadece karin bolgesinden asagisini gorebilecektim. Lavabodan ciktim yengem dus almaya girdi aradan 15 dk kadar gecti fakat herhangi bi su sesi gelmiyordu, simdiye kadar coktan dusa girmis olması gerekiyordu. Fazlasiyla isgillendim ve korktum yoksa telefonumu mu bulmustu. Bikac dk daha gectikten sonra nihayet su sesi gelmeye baslamadi ama bu benim korkumu dindirmeye yetmedi. Banyo kapisi acildi, yatak odasinin kapisi kapandı. Yengem odasina gecmisti. Bende apar topar banyoya gidip telefonumu almaya gittim. Telefonum koydugum yerde koydugum açıyla duruyordu. Ustelik kamerasi hala acikti. Bu beni azda olsa rahatlatmisti. Hemen iceri gecip gotuntuleri izlemeye basladim. Yengem kameranin görüş acisina geldiginde ciplak vaziyetteydi kiyafetlerini banyo kapisinin orda cikarmis olmaliydi. Aynanın onunde yani kameranin tam gorus acisina gelip amini oksamaya basladi. Aminda tek bir tuy yada herhangi bir kararma yoktu sut gibi amcigi vardi. Yuzunu yada goguslerini goremiyordum ama amcigi tam karsimdaydi. Sag eliyle amini oksuyor sol kolu yukardaydi, buyuk ihtimalle gosuslerini oksuyordu, tahminim bu yönde. Bi sure sonra sol koluda asagi inip amcığın iki dudagini isaret ve orda parmagiyla acmisti. Diğer eliyle amini parmaklamaya baslamisti. Herhangi bir inleme sesi yoktu sadece derin derin nefes alisverisleri duyabiliyorum. Biraz daha hızlandı ve titremeye basladi. Bosalmisti, parmagini amindan cikaridiginda parmaklari sirilsiklam olmustu. Ardindan hizlica dusunu alip cikmisti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir