Krem Meselesi Giriş

Aylardan Ekim, günlerden salı teyzemlerin adına verilen daveti bırakmaya gitmiştim. Kapıyı açtılar ve içeri girdiğimde hali hazırda kuzenim Rüya ile teyzem kavga ediyordu. Kuzenim ağrısı ve dayanılmaz kaşıntısına rağmen asla doktora kontrole gitmiyor ve teyzemde buna sinirleniyor. Bende baktım iş inada binmiş Rüya’yı ikna etmeye çalıştım ve başardım. Randevuyu 1 hafta sonraya aldık ve oradan ayrıldım.

Randevu günü geldi ve hastaneye geçtik. Kendisine basurun türevi olan bir hastalık teşhisi kondu ve henüz başlangıç aşamasında olduğu için acıdan ziyade kaşıntı yaptığı ve krem yoluyla kolaylıkla tedavi edilebildiği söylendi. Kremi alıp eve geçiyorduk ki Rüya resmen arabada kaşıntıdan kıvranmaya başladı. Kalçasını koltuğa sürterek kendini rahatlatma çalıştırıyordu.

Eve koşarak benim önümden çıktı. Ben daha eve ulaşamadan bağırma sesi duydum ve adımlarım hızlandı. Teyzem dedemin yanına gitmiş ve yarın dönecekmiş o yüzden kaşıntıyla beklemesi gerekecekti. Ona dedemlere gitmeyi teklif ettim lakin kabul etmedi çünkü yol bir tık uzundu. Kremi benim sürebileceğim aklıma geldi hem neden olmasın diye düşündüm sonuçta onun iyiliği içindi. Bunu duyunca ilk başta aşırı tepki verdi lakin sonradan kaşıntı iyice yükselince ona da mantıklı geldi. Nasıl yapacağımızı bilemedik ve en sonunda direkt en mantıklı şeyin kıyafetinin içerisine elimi sokarak yapmam olacağını anlamıştık. Kremi parmağımın ucuna aldıktan sonra elimi daldırdım ve deliğin etrafına sürmeye başladım. Kuzenim benim ufak ufak sürmeme iyice sinir oldu çünkü doktor içine içine yedirilmesini söylemişti. Bende ufak ufak parmağımı sokmaya başladım. 5 dakika kadar işaret parmağımın tamamını sokacak şekilde tedavisi yaptım. O rahatlayıp uykuya geçti ben ise film izlemeye koyulmuştum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir