Ark-Tur Tatil Sitesi -B2

>Selam Okurlar! 2. Bölüm ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz ve destek olursunuz! 3. Bölüm için biraz bekleyeceksiniz ama heyecanınızı kaybetmeyin! İyi Okumalar! (***Unutmayın her şey hayal ürünüdür!)***

Banklarda oturmuş patronu beklerken etrafıma göz gezdiriyordum. Havanın sıcaklığı da iyice artmaya başlıyordu. Butiğin sahibi kız da dükkanın vitrinini siliyor, bir yandan da bana bakıp duruyordu. Ben de utancımdan yüzümde salakça bir gülümseme kondurup başımı çeviriyordum. O tarafta da sosisli dükkanındaki kız ile karşılaşıyordum. Zaten o da beni yiyecekmiş gibi bakıyordu. Derken melodili bir jingle duydum. Sanırım sitede bulunan hoparlörlerden geliyordu.

” ***Ark-Tur Ta-Tatil Sitesi…*** Duyuru: Değerli Ark-Tur Tatil Sitesi Sakinleri; Sitemizde yapılacak olan 12. Arkanya şölenine davetlisiniz. Şölen bu yıl da Tavşan Koyu’nda yapılacak olup giriş ücreti 300 TL’dir. Keyifli günler dileriz. ”

Dedi sesteki kadın. Aklımdan buranın ne kadar değişik bir site olduğunu geçirdim. Derken kurye çocuk yanında bir adamla geldi. Ayağa kalkıp el sıkıştık.

\- ” Merhabalar Ben Efe. Çok memnun oldum. ”

\- ” Deniz ben de. Çok memnun oldum Efe. ”

Birlikte oturduk. ve konuşmaya başladık. Deniz bey buranın hikayesinden bahsetmeye başladı. Daha sonra da iş konuştuk. Öğlen 12 den akşam 6 ya kadar günde 6 saat çalışacaktım ve haftada bir gün de izin hakkım olacaktı. Hem de ortalamanın üstünde bir maaşım olacaktı. İşim de bahçe kısmında bulunan yeri bir kişiyle daha beraber idare etmek olacaktı. İş resmen reddedilemeyecek bir fırsattı. Uzun bir konuşmanın ardından işi kabul ettim. Deniz bey ile el sıkıştık. Ertesi gün başlayacaktım. Kalkıp motoruma doğru gittim. Beni gören butikçi hatun dükkanın içinden eliyle ” gel gel ” yapınca arkama dönüp etrafı kontrol edip içeri daldım.

\- ” Gel gez diye çağırdım. Sanki yasaklı mal kaçırıyoruz. ”

\- ” Ha yok ben rahatsız etmek istemedim. ”

\- ” Gez dükkanımı beğenecek misin bakalım? Dükkanın bereketini arttırırsın sen! Şu yakışıklılığa şu tatlılığa bak sen ya! Bir insan nasıl aynı anda yakışıklı, karizma ve çekici olur anlamıyorum! ”

Ben kızın iltifatları altında ezilirken gururum okşanmıştı. Er yada geç beni elde edebilecekti.

\- ” B-Ben Efe. Sanırım daha isimlerimizi bile bilmiyoruz. ”

\- ” Ben de Hande. Ama seni gördükçe daha bir yanar haldeyim bir bilsen! ”

Buradaki tüm kızlar yokluktaydı. Tez vakitte bu fırsattan yararlanmak istiyordum. Ürünlere bakarken yüzümdeki kızarıklığı belli etmemeye çabalıyordum. Reyon bittiğinde kafamı sola çevirdiğimde Hande, elini cropa daldırmış bana bakarken sıkıp oynuyordu. Ben kıpkırmızı olmuştum ve işin nereye gideceği belli oluyordu. Son bir kere kapıya doğru baktıktan sonra Hande beni tuttuğu gibi arkadaki depoya sürükledi. Küçük bir odanın içinde bir sürü kutu ve bir kanepe vardı. Hande öyle tutkuluydu ki dudağıma yapıştı. Çok güzel öpüşüyordu. Aynı anda üstünü çıkarmış ve beni de soymaya başlamıştı. Zaten sadece bir tişört ve bol bir şort dışında don bile giymiyordum. Hayvan gibi de erekte olduğum için belimde bir gökdelen vardı. Ben de Hande’nin mini eteğini aşağı indirdiğimde daha da büyülendim. O beyaz sütun gibi bacakların üstünde kılsız koca sulu bir am beni bekliyordu. Hala ayakta sevişirken Hande’yi bir elimle bana çekip diğer elimin iki parmağını amına soktum. Sokar sokmaz da elim vıcık vıcık olmuştu. Hande buna bayılmış olacak ki umarsızca inliyor ve bana daha sıkı sarılıyordu. Elimi çıkardıktan sonra Hande önümde eğilip şortumu indirdi ve derin bir “Ohaa” sesi duydum. 19cm’lik hayatında hiç görmemişti belli ki. Sonra saçlarını toplayıp bana tutuşturdu ve iki eliyle sikimi vakumlamaya başladı. Giriyor çıkıyor sulu sulu emiyordu. Eme eme koparacaktı neredeyse. Ben de ileri geri yaparak ağzını siktim. Sonra Koltuğa oturdum. Yüzünü bana dönerek kucağıma oturdu. Sikimi alıp pat pat amına vurduktan sonra içine yavaşça aldı. içine girer girmez “aaah” diye bağırdı. Daha sonra zıpladıkça zıpladı. En son seslerden etkilenen ben boşalacağımı anlayınca iki elimle götünü havaya kaldırıp kendim pompalamaya başladım. O kadar hızlı sikiyordum ki bir matkap gibi duvarı deliyordum. En son da bağırarak boşaldım. Sikim hala amındayken de Hande boşaldı. O pozisyonda üstüme yığıldı. Kanepeye yan yattık. Nefes nefese kalmıştık.

\- ” Sen iyiymişsin ya ” Dedi Hande hala birbirimize yapışmış yatarken.

\- ” Şanslısın ki sevgilim yok ”

\- ” Ne! Ciddi misin? ”

\- ” Yok valla şaka değil ”

\- ” Böyle yakışıklı ve iyi seks yapan biri nasıl hala yalnız olabilir ya? ”

\- ” O da benim şansızlığım işte. ”

\- ” O zaman ş…”

\- ” Ne diyeceğini biliyorum ve çok isterim. Ama ilişkimiz çok zor olur.”

\- ” Neden? ”

\- ” Az önce yandaki pizzacıda işe başladım. Ve duyduğuma göre sitenin zengin ve havalı gençleri geliyormuş. Sen benim o kızlara garsonluk yapmamı kıskanırsın ve aramız bozulur. Bunu istemem ”

\- ” Ayrıca Cömert ve düşüncelisin. Vay be 10/10 erkek buldum ama olmuyor ya ” dedi. hayal kırıklığına uğramıştı ama bozuntuya vermedi. Ayağa kalkıp toparlandıktan sonra Hande’yi öptüm.

\- ” İnan senden çok hoşlandım ama aramızdaki bu sevgiyi koruyalım. Tamam mı? ”

\- ” Tamam. ”

Kapıdan bana el salladıktan sonra motora atladığım gibi evin yolunu tuttum. Sitenin kapısına vardığımda sepetimde bir kağıt buldum;

” Kirpi Koyu, Saat 1.20, Orada Ol! ”

Hay ben böyle işin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir