Kardeşim Gizem ve Tatil Planımız Bölüm 6

Gizem’le eve gelmiştik. Fırat evde değildi ama yakında gelirdi. Gizem’i yanağından öpüp “Hadi sen bir duş al sonra da o full body mayoyu giy de gel güzelim. Onu görme şansımız olmadı.” dedim. O da kafa sallayıp duşa geçti. Ben de soyunup bikini altlarından birini giydim. Üstümü çıplak bıraktım. Aynada kendime bakarken Fırat eve gelmişti elinde bir kaç poşet vardı onları yere bıraktırdım ve dudağından öpmeye başladım. Elini bikinimden içeri atıp taşağımın altını okşuyordu. Ben de Fırat’ın üstünü ve şortunu çıkardım. Sikini hemen yalamak istediğimden, Gizem’in kıyafetlerinin olduğu kanepeye yöneldim. Fırat’ı oturttum ve boxerını çıkardım. Harika sikini yalamaya başladım ki Fırat kanepede, Gizem’in külodunu gördü. Eline alıp “Gizem burda mı? Bizi görmesin.” dedi. Ben de elinden külodu alıp, Fırat’ın sikine dolayıp ona 31 çekmeye başladım. Fırat’a sorun olmadığını, Gizem’in duş aldığını ve bana güvenmesini söyledim.

Ben yerde dizlerimin üstünde Fırat’a muamele ederken. Yatak odasının kapısı açıldı. Gizem, Fırat’ı; Fırat, Gizem’i gördü. Gizem mayosunu giymişti ve şehvetli gözlerle külodunun sarılı olduğu Fırat’ın sikine bakıyordu. Fırat utanıp üstüne bir yastık koydu. Ben de: “Aşkım telaş etme. Herşey yolunda.” diyip yastığı bir kenara attım. Gizem’in külodunu Fırat’ın sikinden almadan, Fırat’ın sikini ağzıma aldım ve bir kere kökleyip çıkarırken sertçe emdim. Fırat inledi ve sikinden “şlop” sesi çıkarken Gizem ve Fırat bir birine baktı.

Ayağa kalkıp yavaşça Gizem’in yanına gittim. Fırat beni izlerken Gizem bana bakıyordu. Gizem’in elinden tutup bir kere yavasça kendi etrafında döndürdüm. Mayosu kalça yanaklarının yarısını kapatıyordu ve benim bikinimin altından çıkmış, sert olan sikim sağ kalçasına bastırıyordu. Gizem’i Fırat’a doğru yönlendirdim saçını toplayıp dizlerinin üstüne oturttum ve ben de yanına geçtim. Fırat’ın sikinden Gizem’in külodunu alıp bir kenara attım. Gizem’in elinin üstünden tutup Fırat’ın sikini avuçlattım ve beraber yavaşça Fırat’a 31 çekmeye başladık. Gizem sakso için elini çekince ben de sakso için Fırat’ın sikine yaklaştım. Gizem Fırat’ın sikini ağzına aldı ve çok kalın olduğundan sadece başını yalayabiliyordu. Benimkinin üstüne zorlamıştı. O yüzden Gizem’le beraber Fırat’ın sikini iki yandan yalamaya başladık, başına gelince bir kaç saniye öpüşüyorduk. Gizem mayosunu alttan kenara çekti, bir yandan mastürbasyon bir yandan sakso çekiyordu. Ben de Gizem’in mayosunu, kollarından askılarını çıkarıp altına çekip komple çıkardım. Fırat’ı oturur vaziyetten yatar vaziyete getirdim. Tamamen çıplak Gizem’i de üstüne yatırdım. Fırat Gizem’in küçük memelerini sıkıp onunla öpüşürken. Ben de onlar öpüşürken bir Gizem’in amının altından Fırat’a sakso çekiyordum, bir Gizem’i yalıyordum.

Artık Gizem’in sikilme zamanı gelmişti. Gizem’i Fırat’ın üstünde oturur pozisyona getirdim. Fırat direkt sikini Gizem’in amına dayadı ve başını soktu. Gizem bir çığlık attı:

“Abi çok acıdı, hiç seninki gibi değil.” dedi.

Fırat bana bakıp “Demek kadına milli oldun, hem de bensiz!” diyip kızgın bir şekilde Gizem’i belinden tutup sikine komple oturttu ve Gizem’i eliyle ileri geri yapıp kendini sürdürmeye başladı. Gizem daha büyük bir çığlık atsa da acısı beş saniye sonra zevkten inlemeye evrildi ve Gizem bir dakika içinde boşaldı. Fırat hiç durmadı ve Gizem’i iki eliyle biraz havaya kaldırdı ve hızlıca pompalamaya başladı. Gizem başı dönüyormuş gibi bir sağa bir sola sallanıyordu. Ben de o sırada Gizem’in götünü elleyip 31 çekiyordum. Fırat bana kaşıyla Gizem’in götünü işaret etti. Ben anlamayınca “Götüne gir götüne, zaten anlamaz.” dedi. Kafama yatmıştı. En çok beğendiğim erkekle beraber tek beğendiğim kadını sikme fikri süperdi. Bikinimi çıkardım ve Bir ayağım yerde bir ayağım Gizem ve Fırat’ın bacakları arasında, sikimi Gizem’in amına getirdim ve Fırat girip çıkarken epey kayganlaştı. Fırat Gizem’i kucağına indirdi ve durdu. Ben sikimi Gizem’in göt deliğine dayadım ve başını soktum. Gizem “Abi götüme mi giriyorsun?” diyince, Fırat “Abine değil bana odaklan.” dedi ve Gizem’in belinden tutup sertçe ileri geri yapmaya devam etti. Zaten Fırat’ın hareketleriyle sikim tamamen Gizem’in içindeydi. Normalde acırdı ama hem Fırat’ın sertliği hem de sikimin küçüklüğü Gizem gibi minyon bir kızı beraber sikmemizi sağlıyordu. Fırat’la, Gizem’i sikmeye devam ederken Fırat boşalmamı istedi. Ben hızlanıp boşalmaya çalışırken Gizem çok kasıldı ve Fırat’la beraber çığlıkla boşaldı. Ben de Gizem’in götünün çok kısa sürede kasılıp kasılıp gevşemesine boşaldım.

Çok yorulmuştuk ama çok zevk almıştık. Önce Gizem olacak şekilde üçümüz de sırayla duş aldık.

Duştan sonra Gizem kanepede uyuya kalmıştı. Biz de Fırat’la odamıza geçtik.

Fırat “Bensiz sikişmenin hesabını yarın soracağım!” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir