Kardeşim Gizem ve Tatil Planımız Bölüm 5

Duştan çıktım ve hazırlandım. Altıma yine kadın külodu, diz üstüne gelen şort. Üstüme de kolsuz bir bluz giydim. İçeri Gizem’in yanına gittim. Gizem hazırdı. Altında mini bir etek ki oturup bacak bacak üstüne attığından kalçalarını görebiliyordum. Üstünde de ilk günkü crop. Yine sütyen giymemiş ve meme ucu cropun üstünden belli oluyor.

Gizem’e “Hadi gidelim.” deyip kalkması için el işareti yaptım. Bacaklarını indirdi ve kalktı. Ben şok olmuştum. Altında iç çamaşırı yoktu ve ilk kez am görmüştüm, hem de ilgi duyduğum tek kadın olan kardeşim Gizem’inkini. Hiç tüy, kıl yoktu ve pes pembeydi.

Gizem:
– Ne öyle takıldın?
– Kızım sen niye iç çamaşırı giymiyorsun?
– Ahahah ona mı takıldın abi ya hiç mi am görmedin?
– Evet Gizem görmedim.
– Ahahah ben de hiç yarak görmemiştim. Seninkinin başını gördüm. Ödeşmiş olduk. Bikini deneyeceğiz ya külodumu sürekli çıkarmakla uğraşmak istemedim.
– Gizem başımıza bela açacaksın ya. Neyse gidelim artık.
– Valla abi şu halinden, tipinden erkeklerden hoşlandığın belli. Eğer bugün kısmetimi kapatırsan, cezasını ödersin.

Abi kardeş cidden çok seksiydik. Böylece bir taksiye binip alış veriş merkezine gittik. Gizem arka orta koltukta oturduğu için, taksici dikiz aynasını aşağıya doğrulttu. Ben de Gizem de bunu farkettik. Gizem kulağıma “İzle şimdi.” dedi. Gizem’in kısa eteğinden kalçalarını ben görebiliyordum zaten. Gizem taksici de nasiplensin diye bacaklarını araladı. Adam bi yola, bi Gizem’in bacak arasına bakmaktan neredeyse kaza yapıyordu. Gizem’i uyardım ama ufak gösterisine devam etti. AVM’ye geldiğimizde hesap 270₺ tutmuştu. Ben cüzdanımı çıkartırken Gizem beni durdurdu. Adama eğilip. “Bizi dönüşte de almak istemez misin? Kartın var mı? Ararım seni.” dedi. Adam yutkunup kartını verdi. Biz de taksiden indik.
Gizem kartı ilk gördüğü çöpe attı. Samsun’da sürekli baskı altında olan kardeşim, İstanbul’da potansiyelini buluyordu.

Gizem bana:
– Böyle fırsatları değerlendirmekte bir sakınca yok. Hem eğlenmiş oluyoruz. Zaten Samsun’da kimsenin göreceği yok. Burada olan olsun artık.
– Kızım hadi ben göreyim, Fırat görsün ama taksiciyi de sal be!
– Hadi abi darlama sen de babam gibi. Bikini bakalım.

Zara’ya girdik beraber. Ben de zaten kadın reyonundan bir şeyler beğeniyorum ve bedenlerimiz aynı o yüzden beraber bakınıyorduk.

Sepetemizde Gizem için ikişer bikini altı ve üstü, bir transparan crop bir tane full body mayo vardı. Ben de bir şort ve bluz seçmiştim. Ayrıca transparan cropu ben de denemek istiyordum. Beraber deneme kabinlerinde sıra bekliyorduk ama hem çok kişi vardı hem de insanlar çok fazla kıyafet denediğinden sıra yavaş ilerliyordu. Beş dk sonra bir kabin boşalınca, Gizem’le beraber girmeye karar verdik. Hem de giydiklerimizi yorumlayabilirdik. Gizem cropunu çıkardı ve memeleri açığa çıktı benim baktığımı görünce, iki meme ucuna tutup piercing yaptırmayı düşündüğü söyledi. Ben de “Crop giyerken belli olur, seksi olabilir. dedim.
“Bak sen abime, beni seksi mi görmek istiyorsun? Soyun bakayım sen de. Ben de seni bikiniyle görmek istiyorum.” dedi. Ben üstümü çıkarttım. Gizem de eteğin altından pembe bikiniyi giyip eteğini çıkardı. Ve üstüne takım olacak bir bikini üstü giydi. Bu kadar çıplak Gizem sikimi kaldırmıştı.
Gizem aynada kendine baktıktan sonra bana bakıp
“Hadi abi çıkar altını da artık, ben giyindim bile. Yardım mı bekliyorsun?” dedi ve eğilip şortumu aşağı indirdi. Külodumdan sikimin başı yine gözüküyordu. Gizem şimdiye kadar sikimin hep Fırat’a kalktığını düşünüyordu. Gülüp külodumu da indirdi. Artık sikim Gizem’in yüzünün önünde duruyordu.
Diğer bikiniyi ayağımdan geçirmek için bacağımı kaldırttı ve o sırada sikim Gizem’in alt dudağına değdi. O da ben de ufakça inledik. Gizem dudağında kalan zevk suyunu yalayıp, bikini diğer ayağımdan da geçirip tamamen giydirdi. Ayağa kalktı ve aynaya baktı ikimiz de çok seksi duruyorduk. Özellikle bikinin içinde sikimin kalkmış olması da harikaydı. Gizem fotoğraf çekinmek istedi. Bir kaç foto çekinirken sikim bikinin yanından dışarı çıktı ve Gizem sikimi eliyle düzeltip içine koymak için kavradı ve bir an durdu. Sikim Gizem’in avucundayken 5 saniye bakıştık. Gizem “Şimdi seni boşaltacağım ama bir şartla. Fırat’ı bana ayarlayacaksın.” Ben sadece kafamı sallayıp onay verebildim. Gizem bikinin üstünden sikimi yalamaya başladı. Sonunda kız kardeşimle sevişiyordum. Gizem “İlk sikimin seninki olması iyi oldu, hem alışması kolay olur. Hem de güzel oğlansın.” dedi. Ben hiçbir şey demedim. Gizem ayağa kalktı ve arkasını dönüp bikinisini yana çekti. 1m²’cik alanda resmen ilk kez bir kız sikecektim. Gizem sikimi amına dayadı. Sıcak ve çok ıslaktı. İlk kez am hissediyordum. Gizem kendini azıcık bana itti. Sikim zaten tamamen içindeydi. Bu sefer ben gidip gelmeye başladım. Gizem’in ne kadar zevk aldığını aynadan görebiliyordum. Büyük siklere alışmadan onu ne kadar sikersem benim için o kadar iyi. O yüzden elimden geldiğince sert sikiyordum. Gizem içinde ilk kez hissettiği sike iki dk içinde boşalmıştı, onun boşalmasının üstüne ben de gelmek üzereydim. Arkadan memesine uzanıp bikinin altından meme ucunu sıktım. Gözüm karardı ve kabindeki oturma yerine düştük. Malesef sikim içindeydi ve o düşüşle beraber Gizem’in ilk creampie’ı da bana nasip olmuştu. Gizem azgınlığın geçmesiyle bir an panik oldu ve ne yapacağını şaşırdı. Ben iki elimle güzel yüzünü tutup “Güzelim sorun yok, şimdi eczaneye gideriz. Hap alırız. Hiç bir şey olmaz.” dedim ve dudağından öptüm. O da kafa sallayıp bana sarıldı. İki gündür beni domine eden Gizem boşaldıktan sonra kedi yavrusuna dönmüştü.

Toparlanıp kalbinden çıktık ve seçtiğimiz herşeyi aldık. AVM’nin eczanesine uğrayıp Gizem’e hapını aldık. Hemen suyla içti. Sonra da eve doğru yola koyulduk. Gizem takside bana verdiğim sözü hatırlattı:

“Abi unutma. Fırat…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir