Swinger Yaşamı Tanıdık. (4. Bölüm)

Banu:” Hemen şimdi mi ? “
Hakan:” Evet neden olmasın”
Banu:” Mesajda tamam bir cesaret oluyor ama gerçekte biraz utandım sanırım. “
Hakan:” Mert seni sikerken ve biz izlerken hiç utanmadın ama. Mertin dölleri bacaklarından akarken denize atlarken utanmadın. Bak Banucum bir şeyler olacaksa utanma yok yapamam diyemezsin. Eğer bunları yapacaksan olur yoksa hiç uğraşmayalım. Kimse bir beklenti içine de girmesin.” 

Ben Hakan ‘ın sözlerini duydukça kafam allak bullak ne söyleyeceğimi bilmiyordum.

Gaye:” Şimdi sen bunları duymadın görmedin. Benim hatırım için. Tatil zehir olmasın. Karın seni aldatmadı sakın öyle bir şey düşünme. Hatta “ Dedi ve elini direk şrtumun içinden sokup yarı kalkmış sikimi avuçladı. Bir iki sıvazladı.

Gaye:” Şimdi sen aldatmış oldun. Haberin olsun. Onlar mesajlaştılar sen gerçekten yaptın “ Dedi. Bu kadın kesin bir şeytandı.  Kameraya baktığım da Banu bizim yanımıza doğru geliyordu. Gaye yanımdan biraz uzaklaştı.  Ben Far görmüş tavşan gibi kalmıştım.

Banu aşağıya indi.

Banu:” Aşkım ben üstümü değiştirip geliyorum”
Mert:” Tamam biz buradayız. “ O sıra Gaye kalktı ve yukarı kocasının yanına gitti. Kameradan izliyordum hiç konuşmadı direk Hakan ‘ın telefonunu aldı yanıma doğru geldi. Yanıma oturdu ve Hakan ‘ın telefonunu açtı. Banu ile yazışmalarını açtı. Banu Hakan a resimlerini atmıştı. Bikinili. Üstsüz. Hoş zaten görmüştü hatta sikmiştim onların gözünün önünde ama. En son resim çok dikkatimi çekti. Açıklaması. O kadar büyük ki sevişmemizden sonra saatlerce açık kalıyor demiş ve Amının resmini çekip atmıştı.

 

Benim sikim hareket etmeye başladı. Olay çok başka yerlere geliyordu. O sıra eşimden resimler gelmeye başladı Hakanın telefonuna. Eşim Domalmış götünü açmış. Memeleri. 7 8 tane resim gelmişti. Ben hepsini gördüm. Çok tehrik etmişti eşimin o hallerini görmek ama bana gelmediği için kafam yine karışmıştı. Bu durumdayken Gaye bana seslendi

Gaye:” Mert biraz sakin olsan mı ? Sonuçta senin karın benim kocama atıyor ve ben çok sakinim.”
Mert:” Nasıl sakin kalmam lazım anlamadım” Ben bunu söylediğimde Gaye kendinin biraz geriye çekti Sandalye yi bana doğru çevirdi ve bacaklarını karnına doğru çekti. Amı bikiniden taşmıştı.

Gaye:” Benim kocam senin kadar şanslı değil. O resimlerden görüyor sen canlısını görüyorsun”. Bunu dedikten sonra bikinisini kenara çekti tertemiz amı ortaya çıkmıştı. Ben olanları izliyordum.

Gaye:” Şimdi bir şeyler yaşamak istiyorsan telefonunu eline al. Ve benim resimlerimi çek karına ve kocama yolla. Yok istemiyorsan yine resimlerimi çekebilirsin ama sende kalsın sakla hatıra olarak. “

Kader anı dedikleri bu olsa gerek. Ben telefonumu aldım ve resim yerine video çektim. Gaye karşımda gülerek poz veriyordu. Video ya çektiğimi söyledim. Bunu söylememle sandalye ye ters otrdu domalır şekilde tüm vücudunu bana sergiliyordu. Bikinisini iyice kenara ayırdı. Sol omzunun üstünden bana öpücükler atmaya başladı. Sonra toparlandı.

Gaye:” Şimdi karar senin. Biz hazırız tek sen kaldın. Ve bu durumlarda 1 kişi bile hayır dersen bir şey yaşanmaz haberin olsun.” Kocasının telefonunu aldı ve yukarı çıktı. Ben telefon elimde beklerken karımdan bir video geldi. Karım domalmış kendini çekmiş. Ve bana şov yapıyordu.

Ben muhteşemsin aşkım. Diye mesaj attım.

Banu:” Gelmek için neyi bekliyorsun acaba ?”
Mert:” Benden önce attığın resim ve videoların sahiplerine cevap vermeyi bekliyorum” Mesaj okundu ama hiçbir şey yazmadı. Zaten 30 saniye sonra yanıma gelmişti.

Banu:” Aşkım bak herşeyi anlatacağım. Dur önce bir dinle. İnan gerçekten ilişkimiz için” O kadar çok konuşuyordu ki ben ağzımı bile açmamıştım. Parmağımla ağzına sus işareti yapar gibi götürdüm. Gözleri dolmuştu. Zaten o ne yaptıysa bende yapmıştım. Ve O kıskanç kadın benim için bunları yapıyordu. Buna inanmak istedim. Ayağa kaldırdım Banu yu.

Mert:” Burada yaşanılan herşey burada kalacak ve bir daha konusu dahi açılmayacak bana söz ver. Her hangi bir konuda burada olanları ne sen ne de ben ortaya dökmeyeceğiz tamam mı?”
Banu:” Söz aşkım yemin ederim”
Mert :” Ben senin ipinle kuyuya inmemeyi öğrendim ama bak yemin ettin.”
Banu:” Tamam aşkım” Gözleri gülüyordu.

Mert:” Şimdi herkes cevabımı bekliyor. Ben şimdi onlara güzel bir cevap vereceğim aşkım. Şimdi burada hemen soyun. Ve domal”

Banu emir verilmesinden hoşlanmazdı ama bugün ona bir şey olmuştu. Hiç itiraz etmeden domaldı. Ben hemen götünün arasına yüzümü yağıştırdım ve amını yalamaya başladım.

Mert:” Ses çıkartma sakın. Sık kendini. “ Banu ses çıkartmamak için zor tutuyordu kendini. Amı çok güzel sulanmıştı. Ben telefonu elime aldım. Bu arada çırılçıplak kaldım. Gaye ve Hakan ı grup kurdum ve oradan grup araması yaptım. İkisi de yanyana olmalarına rağmen açtılar

Mert:” Şimdi Banu da yanımda oda sizinle öğrenecek cevabımı. “ Banu domalmış bana bakıyordu Gaye ve Hakan da öyle.  Kamera bana dönüktü. Ben sikimi tuttum ve Banu ‘nun amına bir anda kökledim. Banu nun attığı çığlığı yankılanarak duyuldu. Kamerayı çevirdim ve Banu yu sikerken izletmeye başladım.

Banu:” Aşkım yavaş. Yırttın yine. Ohh boş ver kökle. Çok iyi “

Telefonu kapattım ve cevabımı vermiştim. Telefonu bir kenara bıraktım ve ateşli karımı sikmeye başladım. Yabancı insanların yatında karımı sikiyordum ve onlara göstermiştim. 10 15 saniye sonra ikisi de yanımıza geldiler. Hakan tek koltuğa oturdu Gaye de onun kucağına oturdu sadece bizi izliyorlardı.

Banu:” Aşkım çok iyisin. Ben geliyorum aşkım. İçime boşal lütfen” Bunları söylerken Banu yine boşalmaya başlamıştı. Neden bilmiyorum ama ben bir türlü boşalamıyordum. Bazen böyle durumlar oluyordu ve sikim kalın olduğu için Banu acı çekiyordu.

Mert:” Aşkım yine aynı durum var haberin olsun.”
Banu:” Olsun aşkım sen devam et ben biliyorum zamanının. Kökle”

Ben artık kökleyerek sikiyordum karımı yanımızdakiler umurumda bile değildi. Banu nun amı yanmaya başlayınca her zaman ki duruma geçiyorduk. Size şöyle anlatayım. Zaman zaman ben çok geç boşalırım ve o esnada banu amı yanmaya başladığında üstüme çıkar ve sikiimin başını götüne sokup çıkartır. Devamını hiç yapamadık çok canı yandığı için ben öyle boşalabilyorum.

Yine öyle oldu Banu kendinin düzeltti ve öpüşmeye başladı. Deliler gibi öpüşüyorduk. Ben oturacağız diye beklerken Banu bir anda zıpladı kucağıma geldi. Bacaklarını belime doladı. Ben iki elimle götünü tutarken o tek eliyle sikimi götüne sokmaya çalışıyordu.

Gaye:” Aşkım yardım etmemi istermisin ?”
Banu:” Seve seve. “ Bir anda sikimde iki el bir den oldu. Gaye sikimi avuçlamış Banu nun amına ve götüne sürtüyordu. Tam götünün deliğine geldiğinde Banu yavaş yavaş içine almaya başladı. Evet kafası girmişti. Kımıldamıyorduk ama bir anda da girsem kesin çok canı yanardı. Banu kendini biraz daha bastırdı ve ben götüne biraz daha girdim.

Banu:” Seni gerçekten ama gerçekten çok seviyorum. “ Diyerek öpüşöeye başladı. Yanımızdakiler ne yapıyordu umurumda bile değildi. Ve tarihi an sikimin yarısı Banunun götündeydi bu yıllardır yapmadığımız bir durumdu.

Mert:” Aşkım tamamını alacakmısın?”
Banu:” Hazırım aşkım. Hazırım.” Ben bunu duyunca artık ipleri elime aldım ve alttan karımın götüne girip çıkmaya başladım. Karım kucağımda iki büklük kıvaranıyordu. Çekip soktukça daha da giriyordum. Banu nun götünü sikerken amı kasıklarıma sürttükçe suları daha çoğalıyordu. Yorulmaya başlamıştım. Ortam beni dağıtmıştı resmen. Banu yu kucağımdan koltuğa yatırdım. Sikim hala götündeydi. Bacaklarını iyice açtım ve içine girip çıkmaya başladım. Banu gözlerinin kapatmış artık inleme değil çığlık atıyordu. O esnada bir çığlık sesi daha geldi. Hakan da Gaye yi domaltmış bize bakarak hızlı hızlı sikiyordu.

Gaye:” Orospu çocuğu yavaş yap. Ya da siktir et kökle dağıttın amımı”
Hakan:” Orospu bu yarrağı yerken küfür etmene bayılıyorum. Seni de sülaleni de elden geçireceğim”

Birbirlerine küfür ederek sikişiyorlardı. Ben artık son raddeye gelmiştim.

Mert:” Geliyorum aşkım”
Banu:” Amıma boşal aşkım kökle.”

Hemen sikimi götünden çıkartıp amına kökledim karımın. O kadar sulanmıştı ki hiç zorlanmadan direk girdim içine. Ve boşalırken hala sikmeye devam ediyordum karımı. Nefes nefese kalmıştık. Karımla toparlandı. Onu kucağıma aldım ve çıplak bedenini okşuyor ve öpüyordum. Bu sefer izleme sırası bizdeydi. Hakan ve Gaye de oldukça tempolu sikişiyorlardı.

Hakan :” Orospum döllerimi yutturacağım sana”
Gaye:” Bayılıyorum onun tadına gel aşkım boşal.”  Hakan bir anda karısının amından sikini çıkarttı karısında ters dönüp Dizlerinin üstünde kocasının sikini ağzına aldı. Çok profesyonel yalıyordu. Neredeyse tamamını ağzına alıyordu.  Hakanın siki de uzun sayılırdı ama benim sikime göre inceydi. Hakan inlemeye başladı ve Gaye ağzını kapattı kocasının döllerini yutmaya başladı.  Hepimiz yorulmuştuk. Kimse konuşmuyordu. 5 dakika sonra

Hakan:” Diğer koya geçmeden denize girip çıkalım.  İyi gelir orada hazırlıklarımızı yaparız.” Hepimiz tamam dedik. Ben şort falan ararken Gaye ve Hakan çırılçıplak atladılar denize. Ben Banu ya baktım ve güldüm bizde peşlerinden atladık denize. Su iyi gelmişti. 10 15 dakika sonra ben çıktım ilk. Sonra Gaye çıktı yanıma oturdu.

Gaye:” Güzel cevaplar veriyorsun. Sana hep soru sormak isterim”
Mert:” Sorana ve soruya bakarım”
Gaye:” Hadi öyle olsun dedi” yanımdan kalktı. Gerçekten vücudu ve hatları çok güzeldi.

Hakan çıktı sonra.

Hakan:” Mert teşekkür ederiz. Herşey için. Sahilde neden konuştuğumuzu anlamış olmana da çok seviniyorum. Şimdi gideceğimiz yerde bizi bekleyen iki çift var onlarda bizim gibiler. Ama onlarla bir şey paylaşmak zorunda değilsin. “

Mert:” Anladım ama şimdiden söyleyeyim onların yanında böyle şeyler yapamayabilirim. Sizden aldığım güven çok başka.” Hakan anladım dercesine kafasını salladı. Karımda yanıma kadar yüzdü. Yata çıktı. Yanıma oturdu. İkimiz de aynı anda Seni seviyorum dedik.

Yeni bir yola başlamıştık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir