Kardeşim Gizem ve Tatil Planımız Bölüm 3

Biz seviştikten sonra Fırat benden su istediği için içeri gittim. Gizem kanepedeydi ve pikeyi üstüne çekti. Eğer çıplak değilse de saklayacak bir şey yapıyordu. Hafif utanmış bir gülümseyle Fırat’a su alacağımı söyledim ve mutfağa geçtim. Damacanaya eğildim ve suyun dolmasını beklerken götümde bir şaplak: “Abi ne yaptınız be? Kız gibi bağırıyordun. Biletli gösteri olsa izlerdim ahahahah.” diyip arkadan bana yapıştı. Sikim bunun üstüne taş gibi oldu. Suyu kapattım ve doğruldum. Bana hala arkadan dayıyordu, aramızda mesafe açmadan ona döndüm. Sikim göbeğinin altına bastırıyordu. “Ya Gizem utandırma beni, umarım bir şey yapmadın.” “Ahahaha abi duyduğum en şehvetli şeydi sizin sikişiniz. Baksana hala sikin kalkık, küçük haliyle sep sert ahahaha. Bence Fırat’a git de bir daha siksin. Hem ben de daha bitiremedim.” Gizem’in bu lafından bizi dinleyip mastürbasyon yaptığı kesinleşmişti. Benim de azgınlığım tavana vurmuştu ve Gizem’in kahkahalarıyla oynayan vücudu ona yapışık olan sikimi neredeyse boşaltacaktı.

  • Gizem yuh! Oldu olacak gel izle bizi.
  • Ahahah Fırat’ı sikişirken görmek süper olurdu.
  • Tamam, tamam ne yapıyorsan salonda yap. Biz zaten uyuyacağız şimdi. Sen de uyusan iyi olur. Yarın tatili planlayalım, kendimize bir şeyler de alalım.
  • Bu geceki eğlence bitti desene. Tamam abi iyi geceler.

Ben ilk fırsatta Gizem’in üstüne atlamak istesem de her şeyi ağırdan almam ve doğal bir şekilde beraber olmamız gerekiyordu. Bu yüzden çekincen ama ilerlemeye açık tavırlarıma devam ediyordum.

Yapışık vücutlarımızı ayırdık ve ben odama döndüm. Fırat’a suyu verirken. Gizem’in bize mastürbasyon yaptığını söyledim. Fırat gülerek:

  • Senin kardeşin senden benden sapık ben sana söyleyeyim. Çok üstüme gelirse karışmam.
  • Kız’ı Moda’ya getirdik kısmet bulamadı. Bize kaldı ahahah.
  • Neyse tatilde bulur artık.

Fırat’la öpüşüp uykuya geçtik. Ben yarın Gizem’e beğendiğim bikinileri denetme hayaliyle uyuya kaldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir