Kardeşim Gizem ve Tatil Planımız Bölüm 2

Bu bölümde kafanızda bizi canlandirabilin diye şimdiden bizi betimlemek istiyorum. Gizem 155 boyunda 50-55kg esmer saçlı beyaz tenli fit bir kız. Düzenli yoga yapıyor. Memesi küçük ama kalçası çok güzel ve büyük. Gerçekten çok güzel bir kız.

Ben 165 boyundayım ve 60 kiloyum sarı saçlı ve beyaz tenliyim. Liseden beri yüzdüğümden fitim. Kesinlikle çok kaslı değilim ama vücudumu beğeniyorum. Sikim küçük malesef 12cm ve ince. Sikebiliyorum ama asıl yetenek götümde. Yüzümde feminen bir güzellik var yani idael bir twinkim.

Fırat 173 boyunda 80 kilo esmer ve bizden iki tık koyu tenli. Fırat çok kaslı karın kası hariç her şeyi tam. Cidden kendisine aşığım. Ayrıca süper sikiyor, bu yüzden ben bir sikiyorsam o 10 sikiyor. Siki 16cm ve kalınlığı, kutu kola deyimini hakediyor. Neyse biz kabaca böyleyiz. … Ben her gün, Gizem geleceği için planlar yapıp heyecanlı heyecanlı günleri sayarken Haziranın 12’sinde Gizem’in finalleri bitti ve akşamına ilk uçakla İstanbul’a geldi. Evimi bildiğinden kendisi metroyla geldi. Kapıyı açtım ve üstüme atladı. “Güzel abim. Çok özledim seni.” “Ben de seni çok özledim, in üstümden de yerleş.”

Kapıyı kapattım. Ev 1+1 olduğundan Gizem salonda kalacaktı. Üstünde Samsun’da giydiği uzun etek ve uzun kollu body vardı.

“Abi hemen kıyafetlerimi değişeyim, en azından burada rahat olayım.” dedi ve eteğini çıkardı. Sonra bodyisinin çıt çıtını açıp onu da üstünden çıkardı. Sadece pembe renkli külodu ve pembe sütyeniyle kaldı. Arkasını döndü, eğildi ve valizini karıştırıp bir şort seçip giydi. Şort epey kısaydı ve kalçasını biraz görebiliyordum. Anlaşılan Samsun’un acısını çıkaracaktı. Sonra da aynı şekilde bir beyaz crop aldı. Ben giymesini beklerlen sütyenini de çıkardı. Çok heyecanlandım ve “Ne yapıyorsun? Çabuk giy üstünü” “Abi abartma istersen! Senden mi çekineceğim?” “Fırat evde, duş alıyor.” ” Tamam tamam. Ne biçim geysiniz ya? Ahahaha” “Kızım biseksüeliz de neyse giy üstünü.”

Gizem dar cropu ve şortuyla çok seksi duruyordu. Küçük memelerinin ucu da croptan belli oluyordu.

Benim sikim yarı kalkmıştı ama zaten küçük olduğundan çok belli olmuyordu. Yatak odasının kapısı açıldı. Fırat duştan çıkmış seslere bakmaya gelmişti. Belinden aşağıda ince sarı bir havlu vardı. Siki ıslaklıktan epey belli oluyordu. “Ooo Gizem, hoşgeldin sonunda tanışabildik.” Bir birlerine sarılmak için yöneldiler. Fırat’ın siki havlunun üstünden Gizem’in göbeğine bastırıyordu. Gizem kendini geri çekmeden. Fırat’ın göğsüne dokunup gülerek: “Fırat, valla abim seni sürekli anlatıyor, ben seni tanıyorum aslında.” dedi ve sonra ayrıldılar. Gizem yanıma geldi. Fırat’ın siki kalkmıştı ve sadece havlu olduğundan belli oluyordu. Bize yan döndü ben hazırlanayım da yemeğe çıkalım diyip odaya döndü.

Gizem, Fırat’ın sikini hissetmiş olacak ki: “Abi dediğin gibi biseksüel. Hemen oynadı. Bu seni yıpratmıyor mu? hahhaha.” “Kızım uslu dur sen de. Yapıştığını görmedim sanki. Kime yapsan kalkar.” “Senin de kalkmaz yani abi, aman neyse acıktım valla. Gelsin de çıkalım.” Aslında Gizem koluma dokununca bile sikim oynuyor ama böyle bilmesinde bir sakınca yok.

Yemek için Moda’ya gittik. Gizem’in gözü sürekli erkek arıyordu ama çoğu tip geydi. Bir şeyler yiyip içtik ve akşam 9 gibi evdeydik. Dış kapıyı kapatınca Fırat alışkanlık olacak ki dudağından sertçe öpüp beni duvara dayayıp arkamdan ellemeye başladı. Ben şaşkınlıkla “Aşkım, Gizem!” Fırat da şaşkınlıka, daha da şaşkın ama dudağını ısırmasından hoşuna gittiği belli olan Gizem’e dönerek: “Özür dilerim ya. Bunlar bizim saatlerimiz biliyor musun? Alışkanlık. Ben içeri gideyim.” dedi. Fırat yatak odasına geçti.

Gizem’le kanepede oturduk. Gizem’in önünde domine edilmekten sikim taş gibi olmuştu ve şortumdan sikimin kalkık olduğu tamamen belliydi. Gizem: “Abi Fırat çok iyi ya! Baksana hemen kaldırmışsın ufaklığı.” “Kusura bakma ya. Seviyoruz işte bir birimizi.” – oysa benim sikim özellikle Gizem’in görmesine kalktı.- “Belli belli. Git de bekletme Fırat’ı. Kapını kapatmayı unutma diyeceğim de ne kadar farkeder bilemem. Ha bi de siz şimdi sevişin bakalım. Beni götürdüğünüz yer gey doluydu kimseyle kesişemedim. En seksi şey sizin masa altından elleşmenizdi ahahaha. Neyse neyse kendi başımın çaresine bakarım.” “Kızım kulaklığını tak bizi duyma şey yaparken.” “Abi gey pornosuna yapmışlışım var. Nolcak yani?” Gizem’in bizi dinleyerek mastürbasyon yapma ihtimali beni aşırı heyecanlandırdı. Gizem’e iyi geceler deyip Fırat’ın yanına koştum. Özellikle çok sesli seviştim ve Gizem’in Fırat’ın beni nasıl bağırttığını duyduğumdan emindim ama asıl soru bizi dinleyerek mastürbasyon yapmış mıydı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir