Swinger Yaşamı Tanıdık. (3. Bölüm)

Hakan:” Bak Mert biz bu tatile sadece sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanlarla çıkarız. Öncelikle bunu bilmeni istiyorum. Siz ne kadar rahat olursanız bizim içinde o kadar iyi olur. Ve yatta olan yatta kalır. Senden tek rica bu tatilden kimseye bahsetmemen. Bunu özellikle rica ediyorum. Buradan sonra gideceğimiz koyda 2 çift daha var onlar kendi yatları ile geldiler seni onlarla tanıştıracağım.  Ama lütfen biz size kefil olduk sadece bunu bil ve size güveniyoruz.”

Mert:” Ben bir şey anlamadım. Altı üstü bir yat gezisi. Bunun gizlisi saklısı olmaz ama söz burada olan burada kalacak. Ayrıca bu tarz şeylerin dedikodusunu yada bunun konuşmasını yapacak insanlar değiliz. “ Hakan teşekkür etti ve tekrar Yat a doğru yüzmeye başladık.  Yata yaklaştıkça ahşap boş alanda pembe bikinisi ile Gaye gözüküyordu sadece. Banu yoktu. Daha da yaklaştım yata ve hani şu mikro bikini derler ya onun gibi bir şey vardı altında da. Sanırım telefonla konuşuyordu. Ben biraz yavaşladım ve Hakan ın bana yaklaşmasını bekledim. O sıra Banu yu gördüm. Gözlerime inanamadım. Banu o kırmızı bikinisini giyip gelmişti. Ne oluyor ulan ne oluyor. Yata iyice yaklaştım Banu benim tarafa doğru geldi ve ayaklarının üstüne çömelir gibi durdu. Kafamı çıkartmamla kırmızı bikinin ne kadar şeffaf olduğunu gördüm. Amı neredeyse gözüküyordu ve içine kaçmıştı. Ben sudan çıktım Banu dudaklarıma bir öpücük kondurdu.

Banu:” Yakışmış mı aşkım?”
Mert:” Banu bütün heryerin meydanda. Farkındamısın. Amın bile ortada”
Banu:” Aşkım Gaye de daha beteri var. Merak etme kimse farketmez beni. Gaye çekiyor dikkatleri.”
Mert:” Olur mu aşkım benim dikkatimi çekti bak yetmez mi” Banu nun hoşuna gitmişti bu sözlerim. Ama benim sikim yine hareketlenmişti. Biraz kenarda oturdum ve ayaklarımı suya soktum. Hakan da çıktı oda yanıma geldi.

Hakan:” Mert çok şanslı adamlarız bak bunun değerini bil. Şu iki kadına sahip olmak için adamlar ömürlerini verir. Biz onlara sahibiz.”

Mert:” Evet o konuda çok şanslıyım. Sende çok şanslısın” Banu bir sigara getirdi ve yanıma oturdu oda. Ben sigaramı yaktım. Gaye elinde bir krem gibi bir şeyle geldi ve kocasına sürmeye başladı. Yuh amk dedim içimden güneş kremi almadı. Kocasına sürdükten sonra bana sormadan kremi direk benim omzuma da sıktı.

Gaye:” Banu cum sende kocanı kremle sonra da onlar bizi kremler.” Banu komut almış gibi kalktı ve kremi sürmeye başladı. Banu kremi sürerken Hakan ve Gaye kalktılar. Bizde kalktık ve güneşlenme alanına kadınlar yan yana uzandı. Ben ne kadar kendimi zorlasamda tanga bikinisi ile Gaye nin götüne bakmamak mümkün değildi. Hakan kremi sürdü eline ve bana uzattı. Bende sıktım elime yavaş yavaş sürmeye başladım. Gözüm Hakan ın neler yaptığına takılıyordu. Kremi sürerken Gaye Bikini üstünün iplerini çıkarttı

Gaye:” Hem iz kalıyor hemde bu krem çok leke yapıyor. Banu cum istersen sende çöz bence.” Banu nedense komutlara hiç itiraz etmiyordu. Oda bikinisin üst iiplerini çözdü. Ve ben artık krem sürmeye başladım. Sırtını bitirdikten sonra bacaklarına da sürdüm. Banu nun bikini altına bakıyordum ve sulanmıştı. Çünkü ıslaklık parlıyordu. Artı bu saatten sonra benim için dönüş yoktu. Yan tarafla hiç ilgilenmeden karımın götüne de sürmeye başladım kremi. Ok yaydan çıktı nasılsa. Banu hiç sesini çıkartmıyordu. Arka tarafı bitmişti her yerini kremlemiştim.

Mert:” Aşkım dön önünü önlerine de süreyim kremi” Banu yavaş ve dikkatli bir şekilde tek eliyle dönmeye çalışıyordu. Bikinin üstünü diğer eliyle tutmaya çalışıyordu ama zaten şeffaf dı bu kadar şeyden sonra onu da tutması komik gelmişti bana. Banu dönerken Gaye çok rahat bir şekilde silikonlu olduğu çok belli olan göğüslerini göstere göstere sırt üstü yattı ve hiçbir çekinme yaşamamıştı. Banu gözlerime bakıyordu. Sanki o da izin istiyordu. Ben direk elimi bikinisinin üstüne attım ve direk çekip kenara attım. O sıra Gaye Alkışladı beni Bravo diyerek. Zaten herşey ortadaydı. Ben bu sefer karımın önünü kremlemeye başladım. Memelerini okşayarak kremledim. Tüm vücuduna kremi sürdüm. Bacaklarının arasına elim girdikçe Banu dudaklarını ıssırıyordu. Tam ben kremleme bitti diyordum ki

Banu: “ Aşkım uzan bakalım sıra bende” Ben hemen uzandım Banu direk sikimin üstüne oturdu ve beni kremlemeye başladı. Sonra iyice eğildi memeleri memelerime değiyordu.

Banu:” Şu an beni sikmeni istiyorum. İnanılmaz azdım. İçimde hissetmek istiyorum koca sikini. Yanıyorum” Banu bunları söledikçe sikim iyice büyümüştü.  Ben ne yapacağımı şaşırmışken Hakan ve Gaye kalktılar ve denize girdiler tekrar. Bunlar biliyorlardı neler olacağını. Banu bacaklarını biraz kaldırdı ve şortumu indirdi. Bikinisini kenara çekti ve sikimi direk amına aldı. Uzun zamandır ilkkez bu kadar sulu hissettim karımın amını. Banu yavaş yavaş eğilip kalkıyordu. Ben kalçalarını sıkıyordum karımın. Eminin denizdeki dostlarıma güzel bir manzara sunuyorduk. Banu kasılarak boşalmaya başladı. Ben yine şok çünkü bu kadar erken ilk kez oluyordu. Boşalınca iyice eğildi bana doğru.

Banu:” Aşkım içimi döllerinle doldur. Sakın çıkartma. Ben çok kötüyüm.” Ben bunu duyunca yavaş yavaş karımın amına girip çıkmaya başladım ve bende sarsılarak boşalmaya başladım. 30 40 saniye kesintisiz boşaldım buna emindim. İkimizde terlemiştik ve nefes nefese kalmıştık. Banu direk sikimin üstünden kalktıp denize attı kendini. Hiç bikinisini falan düzeltmeden. Bende ayakladım ama denizde Gaye nin sikime bakışını görünce biraz yavaş hareket ederek şortu çektim ve bende atladım denize. Karımın yanına yüzdüm. Hiç konuşmadık suyun içinde birbirimize dokunduk. Hakan seslendi hadi bir şeyler içelim sonra yola çıkalım diye. Karı koca çok rahattılar. Bizde onlara ayak uydurmuştuk. Artık eşlerimiz baya baya üstsüz dolaşıyorlardı. Biralarımız geldi. Onları içtik ve tekrar yola çıktık. Eşlerimiz güneşlenmeye devam ettiler. Hatta bir ara altlarını da çıkarttılar diye gördüm ama çok seçemedim. Bende bu arada kurmuş olduğum sistemi test etmek için uzak bağlantı yaparak kontrollerimi sağlıyordum. Sanırım 2 saat kadar olmuştu ben acıkmaya başlamıştım. Banu kamaraya uyumaya gitmişti. Hakan yukarda Gaye ile sohbet edip yatı kullanıyordu. Bilmiyorum ama sanırım oto pilot vardı bu yatta da. Yukarı çıkmak için hazırlanırken Gaye indi aşağıya. Üstünde sadece Pareo gibi bir şey vardı memelerini sallaya sallaya karşıma oturdu. Ciddi ciddi işlerle ilgili soruları sormaya başladı.

Gaye:” Mert kaç giriş olmuş. Oran başarısı nedir ? Hata nerelerde alınmış. Logları düzenleyebilirmiyiz.” Kafam gerçekten karışmıştı. Karşımda bir kadın üstsüz bikinisi neredeyse yok denilecek kadar ve iş konuşuyoruz. Güneş çarpmışta olabilirdi beni. Ben anlatmaya başladım. Yaklaşık olarak 20 25 dakika anlattım bilgisayarı Tv ye bağladım hatta oradan tekrar tekrar anlatmaya başladım. Karşımda oturan Gaye yanıma geldi oda kendi pc sini açtı ve söylediklerimi  pc ye not almaya başladı. Baya baya iş yapıyordu. Banu geldi yukarı doğru. Bize baktı oda katıldı. Banu üstüne benim bir tişörtümü giymişti. 45 dakika sonunda ilk gün sunumu bitmişti. Gaye notları düzenledi. Ve mail olarak gerekli kişilere iletti. Artık iyice acıkmıştım. Benim açlığım biraz sıkıntılı olur asabiyet başlar hemen.

Mert:” Siz acıkmadınız mı ben acıkmaya başladım.”
Banu:” Aşkım sandiviç var onu vereyim sanırım az kaldı gideceğimiz yere. “
Mert:” Olur aşkım da sen nerden biliyorsun gideceğimiz yeri”
Banu:” Hakan bana gideceğimiz yerin konumunu attı. Gaye de vardı oradan takip ediyordum bende.”

Mert:” Tamam canım. Öyle olsun dedim. “ Gaye yanımızda ama baya baya işi ile uığraştı ve

Gaye:” Tamamdır bugünlük iş bitti artık. Bir şeyler atıştıralım gittiğimiz yerde güzelce yemek yeriz. Zaten 2 gün kalacağız orada. Banu aşkım sende içecekleri çıkartırmısın.” Banu hemen komutu aldı herkese ne içeceğini sordu ve hazırladı. Benim sandiviçi mi verdi . Kolamı aldım ve içmeye başladım. Banu yukarı çıkarttı içeceği ve sandiviçi. Ben inecek diye beklerken 5 dakika oldu gelmedi. Ben yemeğimi yedim ve ne oluyor diye yukarı çıkmak için hareket edecektim ama Gaye :

Gaye:” Mert bir sigara alabilirmiyim senden. Benim aşağıda kaldı.” Ben sigaramı uzattım sonra da yaktım yukarı çıkacaktım ama yine Gaye:

Gaye: “ Mert 1 dakika beklermisin sana bir şey göstermem lazım.” Masadaki kumandayı aldı ve Kaynaklardan HDMI 3 geldi ok yaptı ve tüm yatın kamera görüntüleri açıldı. 

Gaye:” Kimin nerede olduğunu buradan izleyebilirsin. Hatta bilgisayarını aç programı kur. Sana şifreleri vereyim orada tv de olmayan kameraları da izlersin.” Bende komut almıştım hemen kurdum. İp adresi kullanıcı adı şifre. Evet açıldı hepsi. Tv de 8 kamera vardı ama benim ekranımda 32 kamera vardı.

Gaye:” Şimdi sanırım 7 nolu kamera kaptan köşkü onu açabilirsin.” Ben 7 nolu kameraya çift tıkladım ve tam ekran seyretmeye başladım.  Hakan ve Banu karşılıklı oturmuşlar. Konuşuyorlardı.

Gaye:” Sesi de aç isterden.” Sesi de açtım hem izleyip hem dinliyordum.

Hakan:” Ben açıkçası Mert in bunu kabul edeceğini sanmıyorum”
Banu:” Aslında bende zannetmiyorum. İsterseniz dönelim. Sizinde tatil planınız zehir olmasın bizim yüzümüzden.”
Hakan:” Olur mu canım öyle şey. Olur ya da olmaz bir tatil yapar döneriz. Ama ben senin istemeyeceğini düşünmüştüm. Ki Gaye ye de bunu söyledim.”
Banu:” Evet doğru ama ben istiyorum ama nasıl söylenir bilemedim.”
Hakan: “ Ama bugün gözümüzün önünde seviştiniz. Bundan bir adım ilerisi olacak sadece”
Banu:” Haklısın. Ama bence Gaye ve ben bir şey yaparsak olacak eminim buna. Ama benim yüzümden de olmuyor olabilir. Mesajda da yazdığım gibi benim kıskançlıklarım onu istese de kendisini durduruyordur. “
Hakan:” Evet mesaj da yazdıkların her şey güzeldi.” Ben tam ne oluyor diye hareket edecekken Gaye koluma yapıştı. Kulağıma eğildi.

Gaye:” Sakin ol. Senin eşin yukarda diye kriz çıkartma. Yukarıda ki adamında eşi senin yanında öyle düşün”

Neyi nasıl düşünmeliyim. Select \* from dan buralara nasıl geldik hala anlamış değildim.

Gaye iyice yanaştı yanıma ve birlikte dinlemeye başladık.

Banu:” Mert benim yüzümden tutuk. Bunu ona direk söyleyemiyorum da. Ne yapmam lazım. Gaye den ders almam lazım sanırım.”

Hakan:” Şimdi in ve açık açık konuş. Ama bizim yanımızda konuş istersen. Ya da sabret gideceğimiz yerde konuşalım birlikte. Tamam derse güzel olur yok derse de karar sizin geri döneriz hiç sıkıntı yok. Ama sen bana şimdi sözünü tutmalısın. “

Banu:” Hemen şimdi mi ? “
Hakan:” Evet neden olmasın”
Banu:” Mesajda tamam bir cesaret oluyor ama gerçekte biraz utandım sanırım. “
Hakan:” Mert seni sikerken ve biz izlerken hiç utanmadın ama. Mertin dölleri bacaklarından akarken denize atlarken utanmadın. Bak Banucum bir şeyler olacaksa utanma yok yapamam diyemezsin. Eğer bunları yapacaksan olur yoksa hiç uğraşmayalım. Kimse bir beklenti içine de girmesin.” 

Ben Hakan ‘ın sözlerini duydukça kafam allak bullak ne söyleyeceğimi bilmiyordum.

Gaye:” Şimdi sen bunları duymadın görmedin. Benim hatırım için. Tatil zehir olmasın. Karın seni aldatmadı sakın öyle bir şey düşünme. Hatta “ Dedi ve elini direk şrtumun içinden sokup yarı kalkmış sikimi avuçladı. Bir iki sıvazladı.

Gaye:” Şimdi sen aldatmış oldun. Haberin olsun. Onlar mesajlaştılar sen gerçekten yaptın “ Dedi. Bu kadın kesin bir şeytandı.  Kameraya baktığım da Banu bizim yanımıza doğru geliyordu. Gaye yanımdan biraz uzaklaştı.  Ben Far görmüş tavşan gibi kalmıştım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir