Esila – Bölüm 2

Mehmet Bey tamamen bitmişti. Merve hızlıca doğruldu ve bana doğru koşar adım ile gelip suyun altına girdi. Sırtını bana doğru döndü.

“Şunları temizleyebilir misin canım rica etsem, elin hazır köpüklü?”

Elimdeki lif ile Merve’nin kalçalarını silmeye başladım. Yukarı doğru çıktım ve sırtından beline doğru akan dölleri silmeye devam ettim. O sırada Mehmet Bey de hala yarı erekte olan siki ile yanımıza yaklaştı.

“Şunu da temizleyebilir misin canım?” Diyerek sikini gösterdi.

Gayriafaki sol elimi Mehmet Bey’in sikine attım. Başındaki döller avuç içine bulaştı. O an Merve kahkahayı patlattı.

“İlahi Mehmet, komik adamsın vallahi!”

Anladım ki Mehmet Bey aslında şaka yapmış ama ben hiç yoktan adamın siki avuçlamıştım bile. Neyse ki Merve görmemişti. Hızlıca elimden bıraktım. Mehmet Bey bu hareketimden özgüven almış olacak ki, bu sefer sol kalçamı avuçladı ve yoğurmaya başladı. Sol eli ile de suyun altında sikini sıvazlayıp temizleniyordu. Merve Mehmet Bey’in. Bana dokunduğunu göremeyecek bir pozisyondaydı. Mehmet Bey tepki vermeyişimden aldığı güven ile popomu iyice okşuyor ve elini artık arasına sokuyordu. Göt deliğimi minik hareketler ile yokladı ama çok da devam etmedi. Daha yeni boşalmış bu adam yine dimdik olmuştu.

Merve beni okşayan Mehmet Bey’e döndü ve:
“Hadi canım çıkalım biz” dedi.
Beraber çıkarken Merve’nin gözü Mehmet Bey’in sikine takıldı ama bir şey demedi. Biraz şaşırmıştı.

Banyoda tek başıma kalmıştım, iyice temizlenip duşumu tamamladım. Bornozumu giyip odama geçtim. Adam yatağımda cenin pozisyonunda uyuyordu. Bir goril gibi horluyordu. Şişmandı, göbeği yatağa yığılmış gibi duruyordu. Siki göbeği yüzünden neredeyse gözükmüyordu. Vücufu kıllıydı ama belli yerlerde yoğundu. Bacaklarında daha az kıl vardı ama kırmızı kırmızı minik beneklerle doluydu. Bu adamın bu memelerde bıraktığı izler içimdeki o kötü hissiyatı tekrar uyandırdı.

Giyinip banyoya doğru ilerledim. Saçlarımı kurutup makyajımı yapacaktım. Kapıyı açtığımda Merve’yi gördüm. Duş almış, yüzüne nemlendirici krem sürüyordu.

“Merve kim bu içerideki ayı allah aşkına. Çok içmişim heralde. Nasıl izin verdin bana?”

“Fatih, Mehmet’in arkadaşı. Dün yanımızdan kayboldunuz bir anda. Eve geldiğimizde salonun ortasında kucağında zıplıyordun adamın kızım. Neyine engel olayım?”

“Mehmet Bey sikti mi beni?”

“Hayır canım ne alaka. Biraz izledik sadece sizi o kadar. Sonra aldım ben benim boğamı” diyip güldü.

“Bugün işe gideceğini bilmiyordum, yoksa ben sana içirmezdim o kadar”

“Mert ile bi konferansa gidicez Berlin’e, pazartesi dönücem”

“Ooo süper, tamamdır canım iyi yolculuklar”

Makyajımı tamamlamıştım, 2 gün önceden hazırladığım valizimi alıp kapıdan çıktım.
Arkamdan kapı açıldı. Mehmet Bey seslendi.

“Fatih nerede, uyuyor mu?”

“Evet, odada.”

“Tamamdır, uyandırayım şu şişkoyu. Karısı 20 kere aramıştır.”

Hızlıca arkamı dönüp merdivenlerden aşağıya indim.

Uygulama üzerinden taksimi çağırdım. Yaklaşık 15 dakika sonra ofiste olacaktım. Hayat stilim ve Merve ile ne yapacağım bilmiyorum, belki bazı değişimlere gitmeliyim. Neden böyle olduğunu da çok iyi kavrayamıyorum. Gerçi bu kafa ile hiç bir şeyi çok iyi kavrayamıyorum şu an. En iyisi size hikayeyi en baştan anlatayım. 3 yıl önceydi. Ben Esila…