Hayallerimi süsleyen kadın Tülay #2

Dimdik s!kimle sırtını sıvazlamaya başladım her ellerimle sıktığımda “offf ahhh evet” gibi sesler çıkarıyordu resmen kadını sik!yormuş gibi hissediyordum. çıkarttığı sesler zaten azgın olan beni iyice azdırmıştı.

Ç: “Tülay teyze bütün gün mutfakta ayakta ayakların ağrımıştır uzan istersen ayaklarınada masaj yapıyım.”

T: “yaaaa çok güzel olur çağancım”

Efe uzun koltuktan kalkmış tekli koltuğa geçmişti Tülay teyzede uzun koltuğa yüz üstü yatıp kafasını sola çevirdi. delirmek üzereydim gtü ve bacakları o kadar guzel gozukuyoduki s!kim yerinden fırlayacak gibiydi. Ayaklarına masaj yapmaya başladım hayatımda gördüğüm en bakımlı ve güzel ayaklardı tahminime göre 38 numaraydı ne çok tombul nede çok zayıf ve kemikliydi tam kıvamındaydı parmak şekillleri ve boyutu harikaydı evde olmasına ramen kırmızı oje sürmüştü topuğu turuncu pembe karısımı bir renkti. ayağını ovmaya basladim aşırı zevk alıyordum. Efe benim ayak fetisim oldugunu biliyodu ve dimdik s!kimi fark etmeme ihtimali yoktu. ses etmedigine gore sanirim onunda hoşuna gidiyodu. Tülay teyzenin ayaklarını ovarken gözlerimi gotnden alamiyodum.

Ç: “nasıl Tülay teyze rahatliyo musun”

T: ” ayyy çağancımm o kadar güzel geliyokii”

Ç: “bacaklarında yapmamı ister misin”

T:” ay vallaha çok güzel olurr”

ayakların biraz üstüne çıkmış kalflarını okşuyor sıkıyordum bacakları süt gibiydi bembeyaz tüysüz pürüssüzdü arada s!kimi shortun ustunden oksayip devam ediyordum. korkarak biraz daha üste çıktım ve gotunun hemen altına masaj yapmaya basladim bazen ellerimi bacak arasına sokuyor oraları ovuyordum yeterince dikkatli dinledikten sonra Tülay teyzenin çok kısık sesle inledigini duydum bu beni asiri azdirmisti. O an gotunu ellemeyi o kadar fazla istiyordum ki ama cesaret edemiyordum. masajı bitirip “nasıl tülay teyze rahatladın mı ” dedim doğruldu ve oturur pozisyona geldi “ayy çok güzel geldi” diyip gülümsedi karı resmen s!kilmis gibiydi saçı başı dağılmıştı sanki onu s!kmisim gibi hissetttim ama artik bu s!kimin kalkikligi beni rahatsiz etmeye basladi “ben tuvalete gidip geliyim” diyip kapıyı kapadigim anda soyundum ve tülay teyzenin kirli bir donunu bulup koklaya koklaya 31 cektim biraz once yaptiklarimi dusunuyodum bosalmaya yakın donunu 21cmlik sikime sarıp çekmeye devam ettim ve oluk oluk boşaldım hayatımda bu kadar fazla bosaldigimi hatırlamıyordum 20 dkdır tuvaletteydim ve dikkat cekmemek için döllü donu sonra temizlemek için saklayıp içeri gittim saat artık geç olmuştu yarın okul olmadigi icin efelerde kalıcaktım biz hep beraber salonda otururken T: ” eee çağan senin sevgilin falan var mi malum efede hiç bişey yok”

E: “ya anneee”

Ç ” yani Tülay teyze bu aralar yok ya “

T “nasıl ya hem deve gibi boyun var hemde yakışıklısın senin olmicakda kimin olcak”

Ç ” ahahahha saol teyze ama yok yani maalesef”

T “Neyse ben bi lavaboya gideyim”

bunu duydugum anda terlemeye başladım ya donu bulursa diye asiri korkuyodum efeyle baş başa kalmistik

E “kanka sende maşallah annemle baya yakınsın”

Ç “kanka tülay teyze benim kendi annem gibidir severjm kadını”

E “belli oluyo cok sevdigin sikin inmedi kadının yanında”

Ç “kanka napiyim çok çekici bi kadın sende kabul et”

E “yani evet”

Ç ” hem seninde hoşuna gitmedi mi sesini çıkarmadın”

E “ya kanka neyse tamam kapayalım bu konuyu sende aklından bile geçirme annemle biseyler yapmayı”

Ç “sannam”

dedim ve tülay teyze tuvaletten çıktı kapı sesi geldi gergin sekilde onu bekledim ve o geldigi an tuvalete gittim hizlica döllü donu aradım ama onun yerinde farklı ve temiz bir don vardı kafam çok karışmıştı Tülay teyze aldıysa kirli donu napmisti temizi nerden gelmişti kafam karisik sekilde salona geri döndüm tülay teyzeye dikkatli baktigimda shortunun *m kısmı ıslanmıştı donup kaldım sanırım döllü donun ıslaklığıydı onu mu giymişti aklımda binlerce soru vardı sanırım her şeyin farkındaydı 5 dk sonra herkes yatmaya gitti ve bütün gece bugün olanları düşünüp zar zor uyudum…

İlginiz için teşekkürler ilk serim destekleriniz beni cok mutlu etti yorum öneri elestirilere acigim <3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir