Hayallerimi süsleyen kadın Tülay

Ben çağan 186 boyundayım çocukluğumdan beri baskete ilgiliyim ve vicudum gayet iyi. Arkadaş çevrem çok geniş ve hemen hemen her arkadaşım tarafından sevilirim. Efe benim en yakın arkadaşımdı ve sık sık onun evine giderdim bazen yatıya kalırdım. Efe çok dışa dönük bi çocuk değildi çok zayıftı boyu 169du ve birazda çirkindi. Ama annesi Tülay ahh…
Hayallerimi süsleyen kadın boyu 170 civarı dalgalı saçları iri memeleri dolgun dudakları ince beli kocaman kalçasıyla defalarca 31lerimi süsledi ben dahil tüm arkadaş çevremiz bu kadına hayrandı. Evde çoğunlukla 3 kişi olurduk Efe’nin annesi ve babası ayrıydı.
Her şey bir gün her zaman olduğu gibi okul çıkışı Efelere gitmemizle başladı.
Kapıyı çaldık ben arkada duruyodum efe ise kapının tam önündeydi okulun kapanmasına bir kaç hafta kalmıştı ve haziran ayıydı havalar aşırı sıcaktı Tülay teyzede artık beni yabancı olarak görmediğinden sanırım kapıyı götünün yarısının açık olduğu bir short kolunu kaldırsa göbeğinin açılacağı geniş yakalı bir tshirtle acmisti. Tshirt bol olmasına ramen iri memeleri tshirtu dolduruyodu ve taş gibi olan meme uçlarıda kendini belli ediyordu.
Onu görür görmez ağzım açık kaldı büyülenmiştim adeta.
Güler yüzle “hoşgeldiniz çocuklar hadi içeri geçin” dedi
Efe içeri girdi bende kendimi toparlayıp efeyi takip ettim çantalarımızı odaya bırakıp oturma odasında konsolla oynamaya başladık oyuna odaklanamıyordum aklım hala mutfaktaki Tülay teyzenin iri memelerindeydi. S!kim dimdikti ve bunu fark etmemistim ama altımdaki shorttan fark ediliyodu. Su alma bahanesiyle mutfağa gittim dar bi mutfakları vardı su almak için tülay teyzenin arkasından sert sikimi tam g*t deliğine dayayarak yukarıdan bardak aldim s!kimin kalkık olduğunuda o an fark etmiştim. Ve tülay teyzenin hiç bişey dememesine şaşırmıştım. Fark etmemiştir diye düşünüp suyu doldurdum yavaş yavaş içerken iyice süzüyodum tülay teyzeyi suyu bitirip
” napıyosun tülay teyze yardım ister misin” dedim

o da bana
“akşama kalıcaksındır umarım size çok güzel bi yemek yapıyorum ”

ben:” ellerine sağlık Tülay teyze yardım ister misin”

T: “çok kibarsın gerek yok” diyip gülümsedi

bende ” tamamdır ” diyip oturma odasında efeyle oyun oynamaya devam ettim aklım Tülay teyzenin iri memelerindeydi s!kim inmiyodu.
yaklaşık yarım saat efeyle oyun oynayıp sonra efeyle beraber odasına 31 cekmeye gittik çoğunlukla yaptigimiz biseydi laptopunu aldık ve prno aramaya başladık. bi kaç dakika sonra efe bir prno bulduğunu söyledi açtığı prnoda Tülay teyzeye benzeyen bir kadını oğlunun arkadaşı s!kiyordu.
bu prno benim o kadar cok hosuma gitmistiki 21 cmlik s!kimi 5-10 dakikada boşaltmıştı. Efe’de boşaldıktan sonra temizlendik toparlandık ve oturduk bir süre yaklaşık 30 dakika sonra Tülay teyze seslendi
“Çocuklar yemek hazııır!”

Mutfağa gittiğimizde yemek masası hazırdı güzel bir et yemeği yapmıştı tülay teyze yemek boyu yaptığı yemeğe iltifat ettim çünkü ettiği bir teşekkür bile beni çok azdırıyodu yemeklerimizi bitirdik ve hep beraber salona oturmaya gittik.
3 tane koltuk vardı bir tane uzun 2 tane tekli koltuk büyük koltukta ben ve efe, tekli koltukta bacak bacak üstüne atmış şekilde Tülay teyze oturuyodu gözlerimi ondan alamıyodum ona bakmaktan actigimiz filmi bile izleyemiyodum.

Ç: “Tülay teyze bişey sorcam”

T: ” sor tatlım”

Ç: “saatlerdir bizim için mutfaktasın hiç yorulmuyo musun”

T: ” yani yoruluyorum ama yapacak bişey yok yani”

Ç: ” ben çok iyi masaj yaparım yorulduysanız belki iyi gelebilir”

E: “evet anne harbiden çok iyidir”

T: “E iyi gel yap bakalım ama çok yorma kendini”

koltuktan kalkıp onun koltuğunun arkasına geçtim ve sırtını sıvazlamaya başladım süt gibi olan sırtına dokunmak bile s!kimi taş gibi yapmıştı

Arkadaşlar ilk hikayem önerilerinizi veya eleştirilerinizi veya yorumlarınızı lütfen belirtin keyifli okumalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir