Karımın Tatilde Pestili Çıktı 2

“Peki sen?” dedim. O da, “Ohoo çok, hatta Alina da biliyor!” deyince, “Nasıl biliyor?” dedim. “Bana karışmaz, ben de ona karışmam, birbirimizi seviyoruz, ama birbirimize ait değiliz!” dedi. Çok şaşırmıştım ve içimden genişliğin böylesi diyordum. Az sonra, “Mesela, Alina sabah havuzun orada bana seni beğendiğini söyledi, yani seninle yatmak istese benim için sorun olmaz!” deyince duyduklarıma inanamamıştım. Resmen bana (İstersen karımı sikebilirsin!) diyordu. Karımın Tatilde Pestili Çıktı Bana, “İrem böyle bir şey istese, mesela sana beni beğendiğini söylese, sen ne nerdin?” deyince, ben, “Olmaz! Hem İrem öyle şey yapmaz!” dedim. O da, “Var mısın iddiaya?” dedi. “Bunun iddiası mı olurmuş, sen de abartıyorsun artık!” diye kızdım.

“Olur! Hatta sana açıkça konuşayım, seninle konuştuğumuz şeylerin aynısını, hatta daha fazlasını şuan Alina İrem’le konuşuyor. Eğer İrem dediğin gibiyse birazdan gelir ve kalkmak istediğini söyler! Ama kalkmak istemezse, ben İrem’i, sen de Alina’yı alıcaksın odalarımıza çıkacağız. Olur da İrem kabul etmez ve gelince hadi kalk gidelim derse, Alina senin, istediğinde onunla yatabilirsin!” dedi. Ben de sinirlendim ve “Tamam ulan! Alina’yı da istemiyorum, sırf karımın bana sadık olduğunu kanıtlamak için kabul ediyorum!” dedim. Tam konuşmamız bitmiş ve bizim hatunlar gelmişti. Ben tam ayaklanmak üzereyken İrem masaya oturdu ve “Hani bize içki söylememişsiniz?” dedi. Mert bana döndü ve (Kaybettin!) der gibi pis pis sırıttı. Ben resmen çöküp kaldım. İrem’e çok sinirlenmiştim, resmen elin herifine kendini siktirecekti.

Masaya birkaç içki daha geldi ve içmeye başladık. Mert sürekli İrem’le ilgileniyor, Alina da benimle sohbet ediyordu. Önce karşılıklı oturuyorduk, ama sonra İrem’le Alina yer değiştirdi. Alina benim yanıma, İrem de Mert’in yanına gitti. Zaten çok geçmedi ve Mert elini İrem’in bacaklarına atıp okşamaya başladı. İrem hiç yüzüme bakmıyor, sürekli Mert’e dönük şekilde onunla flörtleşiyordu. Ben de (Artık ok yaydan çıktı, yapacak birşey yok!) diye düşünüp, Alina’nın bacağına attım elimi ve ordan amına doğru götürdüm. Alina, “Hızlısın, sevdim!” deyince, İrem bunu duydu ve kendini iyice Mert’e yaklaştırdı. Anladığım kadarıyla Mert’in eli de artık İrem’in amındaydı ve parmaklamaya başlamıştı bile. Ben de aynı şeyi İrem’e yaptım ve amını parmaklamaya başladım…

İrem iyice kıvama gelmişti ve Mert fırsatı değerlendirip İrem’in önce boynunu, sonra da dudaklarını öpmeye başlamıştı. Gözlerimin önünde karım başkasıyla öpüşüyordu. Alina da benim dudaklarıma yapıştı, öpüşmeye başladık. Bir süre sonra Mert, “Hadi herkes odasına!” dedi ve karımla kalkıp gittiler. Ben de Alina’yı alıp odamın yolunu tuttum, ama aklım karımdaydı. Odaya girer girmez Alina soyunup yatağa geçti. Ben de hemen soyunup yanına uzandım ve öpüşmeye başladık. Beni öperek kasıklarıma kadar inip sikimi ağzına aldı ve sakso çekmeye başladı. Çok iyi yapıyordu bu işi. Biraz sakso sonrası hemen yatağa domaldı ve “Gir içime aşkım, sik beni!” dedi. Hemen amına girip sikmeye başladım. Ama aklım hep karımdaydı, acaba onlar da mı böyle sikişiyordu, karım da Mert’e aşkım diyor muydu? Ben bir yandan bunları düşüyor diğer yandan Alina’yı sikiyordum. Zaten çok sürmedi ve içine boşaldım.

Yatağa geçip uzandım ve Alina da yanıma geldi. 10-15 dakika dinlendikten sonra, “Hadi gidelim, sana bir şey göstereceğim!” diyerek ayaklandı, üstünü giymeye başladı. “Nereye? diye sorunca, “İrem’i izlemek istemiyor musun? Gel gidip basalım onları!” dedi. Ben de hemen ayaklanıp giyindim. Odalarına doğru gittik. Kapının önüne gelince içeriden sesler gelmeye başladı. Karımın bir başka erkek tarafından sikilirken zevk inlemelerini duyunca içim bir hoş olmuştu. Alina kapıyı sessizce açtı ve sessiz adımlarla odaya girdik. Karşılaştığım manzara inanılmazdı! Karım Mert’in altında, elleri boynunda, bacakları da belinde sertçe sikiliyordu. İkisi de transa geçmişlerdi sanki. Karımın Mert’e, “Durma aşkım, sik karını!” demesi beni titretmişti…

Devamını Oku…