Karımın Tatilde Pestili Çıktı 1

Merhaba, ben Kerem. 24 yaşındayım. Karım İrem benden 2 yaş küçük ve çok güzel bir kadındır. Hikayem balayı için gittiğimiz Antalya Alanya’da lüks bir tatil köyünde yaşandı. Karımın Tatilde Pestili Çıktı İrem bir içim su ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran ederdi. Bütün arkadaşlarım çok şanslı bir piç olduğumu söyler ve sürekli, “Kaptın güzel hatunu!” derlerdi. Haklılardı, İrem uzun sarışın saçları bembeyaz teni ve beni benden alan masmavi gözleriyle resmen bir afetti.

Her neyse, tatil köyüne vardık ve Check-in işlemlerimiz sonrası odamıza yerleştik. Akşam saatlerinde vardığımızdan ve düğün yorgunluğu da olunca tabi ikimiz de yastığı görür görmez uyumuşuz. Sabah kahvaltıya indik. Otelde çok fazla Rus turist vardı, Türk turist yok denecek kadar azdı. Güzelce kahvaltı yaptık ve yüzmek için havuza gittik. İrem kendine çok güzel bir bikini almış (!), resmen bütün herşeyi ortadaydı. Banyoda giydiği için fark etmemiştim, kahvaltıya da üstünde de şort ve askılı tişörtle indiği için fark etmemiştim. İrem’e “Bu mayo ne böyle?” diye kızınca, “Ne zamandır giydiklerime karışır oldun? Hem baksana, herkesde aynı mayo var, hatta bazıları iyice heryerini göstermiş!” dedi. Yani yalan yok, hiç karışmazdım, hep, (Kendine yakıştırıyorsan giy!) derdim, o da çok kısa olmadıkça mini etek tarzı şeyler giyerdi. Haklıydı, ben de çok uzatmadım ve “Tamam!” dedim.

Bize hizmet eden otel görevlisi iki tane genç vardı, sürekli yanımızda, bir şeye ihtiyacımız olursa, alkol, çerez gibi yardımcı oluyorlardı. İçlerinden birinin gözleri sürekli İrem’in üstündeydi, resmen gözüyle karımı sikiyordu. Hiç hoşuma gitmemişti bu durum, o yüzden İrem’e, “Havuzu boşver, gel denize gidelim!” dedim. İrem, “Ne güzel güneşleniyorum, ne denizi şimdi, boşver sonra gideriz!” dedi. O iki gencin gözleri İrem’in üzerindeydi ve sürekli gelip bir şeye ihtiyacımızın olup olmadığını soruyor, İrem’e daha yakından bakıyorlardı. İrem de yüz üstü dönmüş güneşleniyor ve varla yok arası olan bikinisinden götü açıkça belli oluyordu.

İrem’e bir kez daha teklif ettim, “Denize gidelim!” diye, ama o, “Sen gidersen git, ben buradayım!” deyince sinirlendim ve havuza atladım. Biraz yüzdüm ve havuzda bizim gibi yeni evli bir çift ile tanışıp sohbet etmeye başladık. Konu konuyu açtı ve ben sohbete daldım. Onların iki günü kalmış, oteli çok beğendiklerini söylediler. Bana, “Eşin nerede?” diye sordular. Ben de, “Orada, güneşleniyor!” diyerek gösterirken, İrem’i gençlerden biriyle sohbet ederken gördüm ve hemen o tarafa yüzmeye başladım. Evli çiftte arkamdan geldi. Ben İrem’e yaklaşınca genç uzaklaştı. İrem’e, “Hayırdır, ne konuşuyordun onunla?” diye sordum. İrem, “Bana oteldeki etkinliklerden bahsetti, buranın gece kulübü varmış, çok iyiymiş!” deyince, yeni tanıştığım evli çift arkamdam, “Evet, biz her gece gidiyoruz!” dedi.

İsimlerinin Mert ve Alina olduğunu öğrendiğimiz çiftle oturup konuşmaya başladık. Mert ve Alina aynı bizim yaşlarımızdaydı. Mert uzun boylu, benden daha kaslı biriydi. Alina ise, yine uzun boylu, sarışın, İrem kadar olmasa da güzel denilecek biriydi. Havuz kenarında sohbet edip iyice kaynaştık. “Gece kulüpte görüşmek üzere!” deyip ayrıldık.

Gece olunca bahsettikleri kulübe indik. İçerisi çok karanlık ve kalabalıktı. Hemen Mert ve Alina’yı bulup bir köşede oturup sohbet etmeye, alkol almaya başladık. İrem de Alina da kısacık elbiseler giymişlerdi. Bizim hatunlar az içiyordu, ama benle Mert içkinin hakkını veriyorduk. Bir ara hatunlar tuvalete gidince, Mert bana, “Karın çok güzel, sanşlısın!” dedi. Ben de ona, “Alina da çok güzel, sen de şanslısın!” dedim. O da, “İkimiz de şanslıyız!” deyip kadeh tokuşturduk. Mert bana İrem’le ne kadar süredir birlikte olduğumu sordu. Ben de, “İki yıldır birlikteyiz!” dedim. Bana, “İki yılda hiç başkasıyla olmadın mı?” deyince, “Yok, olmadım!” dedim. O da, “Hadi hadi, yalan atma, erkeğiz biz, illa kaçamak yapmışsındır!” deyince, ben de, “Bir kere oldu, Ukrayna’ya gittiğimde bir orospuyla!” dedim. O da, “Hah şöyle!” dedi.

Devamını Oku…