Boşluk-1

Arkadaşlar merhaba adım Berk, 19 yaşındayım. Kendimden bahsetmem gerekirse 183 boylarında, ortalama üstü bir vücuda sahibim. Annem ve Babamla yaşıyorum. Annem 41 yaşında, 168 boylarında orta kalinlikta bacaklara,fit bir vücuda ve ela gözlere sahip. Babam ise 43 yaşında mavi gözlü, 181 boylarında, hafif bira göbeği olan birisi.
Ailem orta üst denebilicek bir ekonomik duruma sahibiz. Babam istediğim her şeyi alir ve beni hiç kırmazdı, Annem ise ailenin tek çocugu olmamdan dolayi üstüme çok düşer ve her istediğimi yapardi.
Lise ilk dönem bitmiş okullar ara tatile girmişti. Babam sağlık sektöründe caliştığı için sürekli nöbetteydi ve Annemle evde tek kaliyordum dolayisiyla Annemin iletişim kurabileceği tek ben vardim fakat bilgisiyar bağımlısı olduğumdan dolayi Bilgisiyarin basindan kalkmiyordum. Annemde evde babamin t-shirtleri ile dolasiyordu ve sütyen takmiyordu t-shirt fazla uzun olduğundan evde altina sadece don giyip dolasiyordu. Bu durum beni rahatsiz etmesede ergenlik döneminde olduğumdan dolayi sikime kan akışı oluyordu. Annemi daha önce arzulamadığım için utaniyordum ve Anneme bakmaya çekiniyordum. Gece annem ile vakit geçirmek için Mısır alıp çok sevdiği filmlerden birini açtık ve izledik o sirada;
A: Berk çok bilgisiyar oynuyorsun ve senle iletişimimiz az oluyor bu durumu düzeltmeliyiz, yarin sabah benimle kahvalti hazirlar misin Hem vakit geçiriz Dedi.
B: Evet haklısın anne, kahvaltiyi birlikte hazirlama fikri olabilir dedim.
Annem mısırları tazelemek için mutfağa gitti ve bende anneme yardim etmek için arkasindan gittim,
A: Hayret bana yardim eder olmuşsun.
B: İletişim konusunda hem söyleniyorsun hemde bana laf çakıyorsun böyle olmaz dedim.
Annem gülüp yanığıma sulu bir öpücük kondurdu bende sırıtıp mısırları aldım ve salona geçtim. Annem film bitince uymak için odaya gidiyorum dedi ve yüzüme hafifçe yastıkla vurdu bende bir şey demeden bilgisayarın başına geçtim. Arkadaşlarla r6 oynarken atıştırmalık almak için mutfağa gittim odalar bağlayan uzunca bir koridor vardı evde annemin kapısı açıktı ve üstünü örtmemişti altına sadece don giydiği için annemin kasık bölgesini görebiliyordum. Bende 4-5 saniye bakıp bilgisayarımın başına geçtim daha sonra yatıp uyudum. Sabah annemin çağırmasıyla uyandım ve kahvaltıyı hazırlamaya başladık. Annem yine aynı şekilde giyinmişti ve meme uçları gözüküyordu normalde olmayan bir şekilde annemi arzulamaya başlamıştım belki de artık yol yapmanın zamanı gelmişti. Yemek yaparken anneme öpücükler konduruyordum ve karşılık veriyordu, sulu öpücükleri bile penisime kan gitmesine neden oluyordu annem araç gereçleri almak için sürekli eğiliyor bende onu kesiyordum. İnternette okuduğum seks hikayelerinde geçerken sürtünme taktiğini kullanıyorlardı belki bende deneyebilirdim fakat korkuyordum.