Yasak Aşkım 3. Bölüm

B:” Kanka şimdi beni dinle. Sen bunun evine gideceksin ya ben arka kapıdan gireceğim. Şifresini biliyorum ben. Sen buna Büyük camlı salon varya orada çektir saksoyu cama sırtı dönük olsun bende ne olur ne olmaz videoya çekeyim tamam mı ? Hem başkası varsa müdahale ederim. Tamam mı?”
Ahmet :” Kanka çok iyi plan ama dikkat et görmesin seni. “
B:” Merak etme hatta dur telefonu şarja takayım da yarıda kalmasın.”

Beni heyecan basmıştı. Ama benim amacım Leman karısının yapacağı değil annemin bundan haberi var mı yok mu onu öğrenmekti.

Yarım saat hazırlık planın üstünden bir kaç kez daha geçtik. Ben evden çıkarken tekrar annemi aradım. Hala Leman teyze nin yanındaydı. Artık ne olacaksa olsun diye yola çıktım.

Leman teyzenin evinin sokağına geldiğimiz de Ahmet ile ayrıldık o eve girince bana mesaj atacaktı bende hemen peşinden arka girişe geçip şifre ile girip onları izleyecektim. Nitekim 10 dakika sonra mesaj geldi Ahmet ‘ten kanka ok diye. Hemen koşa koşa gittim evin arkasına sağa sola baktım 1 2 dakika bekledim ve şifreyi yazdım. *8757# kapı açıldı. Sessizce biraz bekledim önce. Sonra Büyük camların olduğu kayan kapı da perde açıktı. Önce çok sevindim ama görünme korkusu da sarmıştı beni. Sanki suikast yapacakmışım gibi sessizce ilerledim. Telefonumu uçak moduna aldım hemen. Birisi arar rezil olurum diye. Arka bahçe tarafından evin görünmesi imkansızdı. Eğer komşulardan birisi örümcek adam değilse o duvarı aşamazdı ve bina da yoktu karşıda. Evin duvarına sırtımı dayadım ve açık camdan konuşmaları dinlemeye başladım.

Leman ” Bak bu yaptığın çok ayıp. Beni tehtit ettin. Ama şimdi o sendeki video yu ve resmi sileceksin. Arkadaşını da ara oda silsin. Sonu ikimiz içinde kötü olur. “
Ahmet :” Tamam bak ben sildim gördün. Ama sözünü tutmazsan arkadaşımdan sildirmem.”
Leman” Kim bu arkadaşın kim gördü beni onu söyle”
Ahmet ” Bak Leman teyze (Kadının ağzına verecek hala teyze diyor ) sana söz verdim bir kere olacak ve sen sözünü tut vallahi arayıp sildireceğim. “
Leman” Tamam gel buraya”
Ahmet ” Yok öyle değil sen buraya gel”
Leman” Saçmalama cam açık gören olur”
Ahmet” Kimse yok gel işte. Uzatma Leman teyze”
Leman” Tamam tamam sen geç su içip geliyorum.” Leman teyzenin ayak seslerini duymuştum mutfak diğer tarafta olduğu için Ahmet e kendimi göstermem lazımdı. Mesaj atsada iletilmezdi zaten. Yavaş yavaş kapıya yanaştım ve Ahmet te bana bakıyormuş zaten. Hemen pantolununu ve kilodunu çıkartmış 3 lü koltukta oturuyordu. Tamam işareti verdi bende tamam dedim. Ses gelince hemen kendimi geri çektim.

Leman: ” Yuh hemen mi soyundun. Neyse tamam hemen işimizi görelim. Sonra sende işine bak”
Ahmet: ” Tamam hadi artık”

Biraz bekledim ve çaktırmadan cama doğru yanaştım. Ahmet 3 lü koltukta oturmuş. Leman teyze çökmüş ahmetin sikini ağzına almış yalıyordu. Beni görmesi için kafasını sağa doğru çevirmesi lazımdı. Hemen kamerayı açtım ve çekmeye başladım. zoom yaptım yine o dövmeli parmaklarını çektim. İlerde lazım olabilirdi. Ama annem nerdeydi ? Kafam hala ondaydı. Ben kamera ile çekerken arkadan bir gölge gördüm. Kendimi biraz geri çektim ve daha dikkatli bakmaya başladım. Ellimi sabit tuttum kamera çekim yapıyordu ben kafamla gölgeyi gördüğüm yere baktım. Ve gördüm o gölge annemdi . O da kapının kenarından olanları seyrediyordu. Kafası gözüküyordu ve vücudunun bir kısmı. Annem Ahmet ve Leman ı izliyordu benim gibi. Ben olaya odaklanamıyordum. Arada kameraya bakıyordum çekim yapıyordu ama gözüm annemi arıyordu. Ve evet annem biraz daha gösterdi kendini. Uzun elbisesinin üstünden eliyle amını okşuyordu. Kamerayı durdurdum hemen ve diğer video yu kaydedip annemi çekmeye başladım. Annem onların göremeyeceği şekilde elini amına atmış okşuyordu. Sikim Ahmet ile Leman a kalkmadı ama annemi öyle görünce deli gibi kalkmıştı. Annemin gözleri kayıyordu kameradan görüyordum. Bir elini elbisenin içine sokmuş memesini okşuyordu. Tam heyacanlı yerinde.

Leman :” Ya sen salakmısın. Söylesene boşalacağım diye batırdın üstümü başımı. Kalk şurdan.”
Ahmet :” Şey Leman teyze dayanamadım. Kusura bakma.”
Leman: ” Dur bekle peçete getireceğim kımıldama etrafı kirletme. Dayanamamış birde.”

1 dakika sonra peçeteler ile Leman teyze geldi ağzından yere dökülen dölleri sildi. Sonra kalan peçeteleri Ahmet e uzattı.
Leman : “Ne bekliyorsun silsene. Onu da mı ben yapayım”.
Ahmet : ” Tamam kızma Leman teyze. Silerim ben.”
Ahmet üstünü başını silmiş toparlanmıştı hemen. Biraz önce ağzına sikini verdiği kadın şimdi ona tekrar çocuk muamelesi yapmaya başlamıştı.
Leman : ” Şimdi söyle kimde o resim ve video. Bak yalan söylersen polis çağırırım herkese zorla yaptırdı derim. “
Ahmet in yüzü kızardı sesi titremeye başlamıştı. Safmısın oğlum sen polis çağıracak kadın ağzna almadan çağırırdı. Ama Ahmet işte heyecanla

Ahmet : ” Tamam Leman teyze. Eee Şey.. Arkadaşımın Adı Mert”
Leman : ” Ne Mert mi ? Mert sakın bizim Mert deme. Arzu ‘nun oğlu Mert mi yoksa”
Ahmet : ” Evet Leman teyze güveneceğim tek kişi o.”
Leman : ” Allahım bu nedir ya. Bizim onlarla ailecek görüştüğümüzü biliyorsun demi. Başka adam mı yok. Offf neyse olan oldu. Ara Şimdi Mert i hemen silsin. ” Bunları dinlerken hemen telefonu uçak modundan çıkartmadım. Geriye doğru geldim ve sessiz adımlarla Arka kapının oraya geldim. Yavaşça dışarı çıktım ve telefonu açtım. Uçak modundan çıkınca 10 tane mesaj ve arama kayıtları smsleri düştü. Ahmet aradı.
Ahmet :” Kanka sana bugün attıklarımı silermisin. Bak çok önemli lütfen.”
B:” Kanka merak etme siliyorum şimdi. İşte sildim.”
Ahmet :” Sağol kanka” dedi ve telefonu kapattı. Annem aramıştı sms leri geldi. Delirmiş gibi mesaj atmış Hemen aradım uzun uzun çaldı ama açmadı. Sonra tekrar arayacaktım telefon çaldı hemen açtım.
A:” Mert nerdesin sen ? “
B:” Hayırdır anne ne oldu ? “
A:” Nerdesin sen diyorum sana ?”
Ama annemin telefondan sesi yankılı geliyordu. Kapının kenarından bakınca annemin Leman teyzelerin yatak odası balkonundan beni aradığını gördüm.
B:” Bana sakın bağırma. Karşında çocuk yok”
A:” Sen nasıl Leman teyzenin uygunsuz resimlerini ve videolarını alırsın. Ne hakla ?”
B:” Aaa o resim ve video daki kadın Leman teyze mi ?” Salağa yatmıştım. Ama annemi de balkondan izliyordum. Pot kırdığını anlamıştı.
A:” Tamam uzatma ben eve geliyorum. Bunu evde konuşacağız. “
B:” Tamam olur konuşalım. Benimde seninle konuşacaklarım var. “
A:” Sen ne konuşacaksın benimle ? “
B:” Anne bak beni zorlama. Zaten seni anlamaya çalışıyorum. Bir gün her yerini sergiliyorsun. Bir gün kapatıyorsun. Beni de delirtiyorsun. Farkında değilmisin. Ne boklar çeviriyorsun sen. “
A:” Sen yine bana Fahişe gibi davranmaya mı başladık. Bak pişman olacaksın artık” Sesi iyice yükselmişti. Arkadan Ahmet arıyordu sürekli. Sanırım evden çıkmıştı.
B:” Evet sen bir fahişesin tamam mı. Ben senin ne boklar yediğini biliyorum. Hele o Leman orospusu ile kimbilir neler yaptınız. Ne oldu Leman Ahmet in sikini yalarken izlemek hoşuna gidiyordu. Ne oldu şimdi ” Eyvah bütün sırrı bozmuştum. Annem balkoda şaşkınlıktan sendeledi. Sağa sola bakıyordu. İçeri girdi hiç konuşmuyordu ben telefonu kapattım. Ahmet i aradaım benim işim çıktı annem çağırıyor dedim. O da kanka videoları at falan dedi. Tamam eve gidince atarım diyip telefonu komple kapattım.

Ne bok yemiştim güya bir şeyler yaşarım diye düşünürken erkeklik yapayım dedim. Hala evin arka kapısının oradaydım. Annem ve Leman teyze çıktılar arkaya. Hararetli konuşuyorlardı. Ama Leman teyzem ve annem bu konuşmalardan sonra gülmeye başladılar. Ne konuştuklarını bilmiyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir