Yasak Aşkım 2. Bölüm

A:” Şu ilerde durayım da hemen değiştireyim. Kimseler olmaz zaten” Annem kıyafetlerini çıkardı çantadan ve arka koltuğa geçti ama rahat soyunamıyordu.
B:” Anne in aşağıya dışarda değiştir ben etrafa bakarım.”
A:” Bak bakalım kimse var mı gerçekten zor olacak” Hemen aşağıya indim kimse yoktu sadece annem ve ben vardık. Ama bir şekilde annemi görmem lazımdı. Annem indi arka kapıyı açtı ve arka koltuğa oturdu bende kapının açık kısmında sırtım ona dönük şekilde etrafa bakıyordum. Ama annemi göremiyordum. Planlarım alt üst olmuştu. Artık ok yaydan çıkmıştı benim için artık piçliğe vurmam lazımdı.
B:” Ya anne ne saçma iş yaptık şimdi. Her yerini gördüm ben ama üstünü giyinirken bakamadım sana. Bu haksızlık değil mi ?”
tam enseme yakın yerde annemin nefesi ile sesini duydum.
A:” Bazı şeylerin böyle gizemli olması iyidir. Ayrıca ortam buna müsait değil.”
B:” Ortam müsait olursa görebilirim yani öylemi ? “
A:” Hadi düşmem bu oltalara ben” dedi ve iki parmağıyla beni sinir eden burnumdan sıktı.

Eve gelmiştik. Annem hemen bikinlerini falan lavaboda yıkadı ve kurutma makinesine attı hemen çok acele ediyordu. Annemin telefonu çığlık atmaya başlamıştı. Bu ses Leman teyzenin aramasında çıkardı.

A:” Alo. Efendim canım. Yok canım gerçekten. Bugün Planımız var ailecek. (bunu söylerken gözüme bakıyordu) Yok canım teşekkür ederim. Öpüyorum seni”
B:” Ne diyor anne Leman teyze ?”
A:” Akşam beni çağırıyor eve”
B:” E niye gitmedin ki ? “
A:” Ya canım istemedi ama istersen gideyim ? “
B:” Yok yok şaka yapıyorum kal. ” Ben bunları konuşurken Ahmet aradı akşam dışarı çıkalım diye ama bende aynı şekilde ailecek planımız var dedim.

Annem gözümün içine bakarak yanıma geldi.

A:” Şimdi ikimizde en yakın arkadaşlarımıza yalan söyledik “
B:” Ben yalan söylemedim. Bir planım var tabiki”
A:” Benim bundan neden haberim yok”
B:” Şimdi yaptım planı. Ve bugün senin ve benim için çok güzel olacak. Ama önce babamı aramam lazım. Onun sağı solu belli olmaz. Dışarı çıkacağımızı bilmeyecek ama rahatsız etmemesi lazım.”
A:” Sen baya değiştin” yine her zaman ki gibi iki parmağıyla burnumdan makas aldı. Annem kurutma makinesinden çıkarttı kıyafetleri hemen güzelce katladı ve benim odama geçti. Ben babamı aradım. Leman teyzelere gideceğiz bende annemle gideceğim dedim. Babam biraz mırın kırın etse de tamam dedi. Kocası yokmuş onunda orada kalalım diyor annem dedim. Sanki gitmek istemiyormuşum gibi. Babam düşmüştü tamam kalın ama sende orada ol yalnız bırakma anneni dedi. Her şey hazırdı bugün o gün olacaktı. Annem oynuyordu benimle şimdi sıra bendeydi.

B:” Anne herşey tamam şimdi bugün ne sen benim annemsin nede ben senin oğlunum. Bugün belki de bir daha olmayacak şeyleri yaşamalıyız.”
A:” Bak sen nelermiş onlar ?”
B:” Bana güveniyormusun? “
A:” O nasıl söz tabiki”
B:” O zaman söz ver şimdi bugün ben ne istersem yapacaksın. Gördüğün gibi ben değiştim. Ama ayrıca bana kredi kartın lazım ya da dur ben hallederim. “
A:” Ne olduğunu söylemezsen söz vermem”
B:” Bana güven yeter”
A:” Tamam söz. Sen ne istersen o. Ama sadece bugün için geçerli”
B:” Tamam annem” dedim ve anneme sarıldım.

Annemden kredi kartını alamazdım çünkü yapacağım harcamaları babam görecekti. Ahmet i aradım ondan borç istedim. Sağolsun kırmadı beni. Bende ki paraları da birleştirince baya param olmuştu. Bilgisayar başına geçip evimize yaklaşık 1,5 saatlik özel bir turistik yer vardı. Orayı çok iyi bilmesemde hep duyuyordum. Barlar ortamlar restoranlar hepsi özeldi. Bir otel ayarladım. 1 gece kalacaktık ama 2 gece kitlediler bana gece gireceğimiz için. Olsun dedim annem için değer. Çok ünlü bir restoran vardı oraya rezervasyon yaptıramadım ama internetten oteli restoranının çok güzel olduğunu görüyordum. Oteli aradım ve bir masa istedim. Annemin sevdiği yemekleri söyledim ve hazırlayabileceklerini söylediler. Her şey hazırdı sadece annemi hazırlamak ve hemen yola çıkmak lazımdı. Acele ile annemin odasına daldım. Annem üstünü değiştirmiş beni görünce şaşırdı.

A:” Ne oldu aşkım”
B:” Bir şey yok şimdi bugün ben ne dersem o dedik ya. Hazırlan bir çanta hazırla çünkü gideceğimiz yerde ihtiyacın olacak. Ya da dur ben çantanı hazırlayacağım iznin olursa. İlk önce ben ne istersem onu giyeceksin tamam mı. A dan Z ye. “
A:” Sen neyin peşindesin paşam. Tamam hadi bakalım. Ama bak rahatsız olursam söylerim. Küsmek itiraz etmek yok.”
B:” Tamam ama sende herşeye itiraz etmeyecaksin. Ben senin yapabileceğin şeyleri istiyorum”
A:” Tamam bir yola çıktık ama bak bokunu çıkartmak yok.” Annem bunları söylerken ben dolabını açmıştım. Ve en güzel kıyafetlerini seçiyordum. 2 tane biri uzun biri çok gözüme çok kısa gelen elbiseleri seçtim.

B:” Annem şimdi iç çamaşırlarını seçmem lazım iznin var mı ?”
A:” Ya sen iyice sapıttın sanırım. “
B:” Anne bir kaç saat önce de görüştük hala aynı muhabbet mi ? İstemiyorsan istemiyorum de bitsin” Baya baya çocuk gibi trip attım odadan çıktım. Gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamamıştım. Odama geçtim parayı nasıl geri alabilirim onun derdine düştüm. Bazen hayalleri kurmak iyidir ama bu şekilde sıçmak kötü olmuştu. O gün annemle hiç konuşmadım. Paramı aldım ama biraz komisyon kesildi. Ahmet e parasını geri yolladım. Ertesi günü oldu. Annem odama geldi

A:” Hadi kalk kahvaltı hazır”
B:” Ben yemeyeceğim. İştahım yok. Hem arkadaşlarla dışarı çıkacağım dedim.”
A:” Ben Leman teyzene gidiyorum sen bilirsin yarın okulun var “
B:” Yarın okul yok. Bugün sınav olduğu için yarın tatil. “
A:” Aaa benim haberim yok. Tamam o zaman” dedi ve odadan çıktı 5 10 dakika sonra dış kapının sesi geldi ve ben kalktım. Kahvaltı masada duruyordu. Köpek gibi açtım zaten ne var ne yok sildim süpürdüm. Ortalığı topladım. Telefonda falan takıldım öylece. Ahmet aradı acil görüşmemiz lazım diye. Bende eve çağırdım. Salak annemi görmek için koşa koşa gelmiş.

Ahmet : ” Kanka acayip haberlerim var. Kim var evde ?”
B:” Sadece ben varım ne oldu lan anlatsana”
Ahmet: ” Annem yok mu ? “
B:” Sanane amk. Yok Leman teyze ye gitti”
Ahmet :” Kanka konu Leman teyze. “
B:” Ne alaka lan anlatsana.”
Ahmet : ” Dur kanka bir su içeyim. Ciğerim yandı koşmaktan amk. (suyunu aldı ve salona geldi) Kanka bu kadın varya bildiğin kaşarmış lan. “
B:” Oha olm ne alaka amk. Hemen iftira atma”
Ahmet :” Dur olm dinle bak ispatlayacağım sana. Bu kadın bazı ortamlarda gençlerle takılıyormuş. Ama tek başına gitmiyormuş ? “
B:” Ya sikecem anlatacağın şeyi. Geveleme anlat” O sıra Ahmet telefonunu çıkardı.
Ahmet :” Tamam kanka al bak bu kadın tanıdık mı ? “
Fotoğrafta bir kadın vardı evet ama yüzü çok belli değildi bir siki ağzına almıştı. Saçları falan benziyordu ama yüzü tam gözükmediği için anlamadım.
B:” Ne olm şimdi bu Leman teyze mi ? Ya bi git Allah aşkına. Sadece saçı benziyor.”
Ahmet : ” Sen harbiden körsün amk. Şı siki tutan elin parmağındaki dövmeye bak” Telefondan resmi büyüttü ve ben sadece oha dedim. Çünkü o parmaktaki dövmeyi ben yıllardır biliyorum. Evet bu Leman teyzeydi.
B:” Lan bu nasıl olur. Bu resmi kim çekti? Kim bu adam ? Hepsini anlat bana”
Ahmet : ” Kanka bak bunların hepsini sana anlatacağım ama senden tek bir ricam var kimse duymasın ve bilmesin. Hatta video da atacağım sana söz mü?”
B:” Söz anlat kimseye söylemeyeceğim” Bunu dedikten sonra anlatmaya başladı.
Ahmet : ” Kanka bu resimdeki bir arkadaş. Ve bu resim bana geldi. Bende bu resmi kullanarak Leman teyzeye şantaj yaptım. Korktum amk önce ama 1 haftadır ben bunu tehtit ediyorum. Resimleri kocana kızına atarım diye. Fake bir numaradan yazdım tabi. İlk başta korktu falan ama kanka bugün bana sakso yapacak. 1 saat sonra onların evine gideceğim evde kimse yokmuş” Ben anlattıkları karşısında şok olmuştum. Ama annem de oradaydı.
Ahmet:” Kanka korkuyorum gideyim mi? Dışarı mı çağırayım. Ya da sizin şu arabayı versen araba da mı yaptırsam ? “
B:” Sen yalnız olduğuna eminmisin. Ve senin kim olduğunu biliyor demi ? “
Ahmet : ” Biliyor kanka dün söyledim görüntülü de konuştuk. Ama korkuyorum işte. Bana akıl ver”
B:” Dur amk ne diyeceğimi şaşırdım. ” Ortam sessizleşti ben düşünmeye başladım. Annem o evde Leman teyze annemi çağırdı ya da annem gitti Ahmet i de çağırıyorlar.
B:” Ara bakalım Leman kaşarını kimse var mı yok mu sor ?” Ahmet hemen telefonu aldı eline ve başladı konuşmaya.

Ahmet: ” Alo Leman müsaitmisin. Ben şimdi senin evine geleceğim ama bak kocan kızın yok demi. Eminmisin ? Yalnızsın. Tamam bir yanlış olursa bu resmi ve video yu bir arkadaşıma verdim o hemen yayacak sana o kadar söylüyorum. Tamam 1 saate oradayım. Kanka yalnızım diyor yemin etti. Gel bir an önce halledelim dedi.”
B:” Tamam kanka beraber gidelim ben bırakayım seni. İşin bitince ben alırım seni. Anlatırsın bana”
Ahmet :” Çok heyecanlandım kanka. Hadi hemen gidelim.”
B:” Dur ben üstümü giyeyim çıkarız acele etme ” Hemen odama geçtim ve annemi aradım. Uzun uzun çaldırdım ama cevap vermedi. Bir kaç kez aradım açmadı. Trip atıyor diye düşündüm. Leman teyzeyi aramak geldi aklıma.
B:” Alo Leman teyze nasılsın ? Sağol iyiyim kusura bakma annemi aradım ama açmadı senin yanına gelecekti. Hmmm anladım teyze çıkınca arasın beni önemli de biraz. ” 1 dakika sonra annem aradı
A:” Efendim aşkım” (demek ki barıştık yine)
B:” Anne ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarla. Ne zaman gelirsin ?”
A:” Ben 1 2 saate çıkarım buradan canım. Çıkarken ararım seni”
B:” Tamam annem” Annemin ya haberi yoktu ya da bir şeyler çeviriyordu. Bunu çözmem lazımdı. Ama nasıl olacaktı. İşte konu şeytanlık olunca şeytanın aklına bile gelmeyen planlar geliyor. Leman teyzeler müstakil bir evde yaşıyorlardı. 2 Katlı bir evdi. Arka bahçe kapı şifresi bende vardı. Oraya kadar girebilirdim. Ondan sonra içeri nasıl gireceğimi düşünürken aklıma gelen planı hemen Ahmet e anlattım.

B:” Kanka şimdi beni dinle. Sen bunun evine gideceksin ya ben arka kapıdan gireceğim. Şifresini biliyorum ben. Sen buna Büyük camlı salon varya orada çektir saksoyu cama sırtı dönük olsun bende ne olur ne olmaz videoya çekeyim tamam mı ? Hem başkası varsa müdahale ederim. Tamam mı?”
Ahmet :” Kanka çok iyi plan ama dikkat et görmesin seni. “
B:” Merak etme hatta dur telefonu şarja takayım da yarıda kalmasın.”

Beni heyecan basmıştı. Ama benim amacım Leman karısının yapacağı değil annemin bundan haberi var mı yok mu onu öğrenmekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir