Her Şey Bir Rüyayla Başladı-5

‘Demek, bu akşam oğlumuz Anneannesinde kalacak hımm, dedim. Aşkım, özlemiştir hem dayısıyla da zaman geçirsin biraz, dedi eşim, hem ne zamandır baş başa bir gece geçirmemiştik aşkım, diye ekledi.

Sanki tüm akşam olanlar, olmamış gibiydi resmen, eşim bir başkasıyla değil de benle sevişmiş, birlikte yastık sohbeti yapıyor gibiydik. Tüm bu normale dönüşümüzü bir anda değiştirecek bir şey oldu hemen sonra, eşimin telefonuna wp den bir mesaj geldi, ardından bir video. ‘Engellemene hiç gerek yoktu Sevgi, görüşmek istemiyorsan söyleyebilirdin.’ Hakan’dan gelmişti belli ki mesaj, heyecanla videonun da inmesini bekliyordum, mesaj isteğini kabul edip Sevgi ile birlikte telefona fokuslanmıştık. Az sonra inen video, yatak odamızda çekilmiş bir videoydu. Yatak odamızın camlı dolabının içerisine telefonu yerleştirmişti Hakan, belli ki eşime çaktırmadan bir yolunu bulup buraya koymuştu, yüzler  net seçilmese de, yatak odamız, hatta  yatak odası dolabının koyu camlarını ayna gibi kullanan eşim, siyah elbisesini çıkarıp, siyah sütyeni ve buğday teniyle görünüyor, ardından sütyenini de çıkarıp, dik ve uçları yukarı doğru bakan göğüslerini bilmeden de olsa videoda sergiliyordu, az sonra kırmızı geceliğini üzerine geçirip birkaç adım geri atarak kendini izlerken, o adam kadraja girip tam da eşimin söylediği gibi yatağa geçip, eşimi izleyerek aletini okşuyordu. Her şey eşimin dediği gibi, olmuştu demek, ardından eşim yatağa doğru dönüp, tam da kameraya domalarak, siyah tangası ile harika poz vermişti, sakso çekerken adamın saçlarından tutup bastırdığını görebiliyordum..

Video bitmişti. Yüzü doğru düzgün görünmüyor olsa bile Sevgi bu duruma çok kızmıştı, şantaj mı yapıyorsun diye sordu, Hakan’a. Emin ol bu videoyu herkesten önce eşin Begüm görür, diye uyardı. Eşini birkaç kez görmüştüm, eski okulda karımla Hakan birlikte çalışırken, kızıl saçlı harika bir kadındı. Gördüğüm kadarıyla da Hakan çok seviyordu, ‘şantaj değil, benden hatıra kalsın istedim, eğer görüşmek istemiyorsan bunu söyleyebilirsin, dedi Hakan.

Tamam, özür dilerim diye yazdı eşim, haklısın ancak görüşmek istemiyorum, bir hataydı hem yarın Onur gelir böyle bir şeyi bilsin istemem, lütfen kapatalım. Videodan başka var mı diye sordum Sevgi’ye devamı yani, varsa gönderip silmesini söyler misin. Sevgi dediğimi yaptı, hakan üç video daha yollayıp hepsi buydu, eğer gerçekten silmemi istiyorsan silerim merak etme, öpüyorum en tatlı yerlerinden. Konuşmayı da siliyorum, Eşimi almaya gideceğim şimdi annesinden dedi. Bu yaptığın için aslında sana ceza vermeliydim ama neyse diyip yine gülücükle bitirdi mesajını. Diğer iki videoyu heyecanla beklediğimi anlamıştı Sevgi, Sakso faslı bitmiş bu defa eşim, adamın yüzüne oturmuştu, kamera açısında sırtı ve kalçaları görünüyordu, sonunda çok geçmeden adam, karımı tek hamlede altına alıp sikmeye başlamıştı, yatağın sallanmasından nasıl sert ve hızlı siktiği belliydi, ardından domaltıp devam etti. Orospu çocuğu gerçekten aynaya ne kedi yüzünü ne de eşimin yüzünü göstermeden, kayda almıştı, son videoda ise eşimin onun kucağında zıplayışı vardı, sırtına boşaldığı sevişme buydu demek. İzlerken yarrağımın kazık gibi olduğunu eşim de fark etti. Aşkım sen de izlemiş kadar oldun bütün sevişmemizi, kızdın mı bana dedi. Hayır hayatım bunu birlikte hazırladık diyebildim. Aletime bakıp, ne o azgın kocam ikinciyi mi istiyor, diye şakayla karışık sorup aletimi tuttu, cevabı beklemeden boxerdan çıkarıp ağzına almıştı bile, üzerine otururken Sevgi’nin ne kadar sulandığını fark ettim, belli ki kendini öyle izlemek onu da çok azdırmıştı.

–          Bir de ceza vermekten bahsediyor orospu çocuğu, dedim. Karımı sikti doymadı?

–          Aşkımm, ben de doymadım, diye ekledi eşim, hadi doyur beni, sik karını. Hem sik, hem siktir bu orospunu..

Seksin, ve içine aldığı aletime taşşaklarımı ezerek oturmuş olmanın verdiği hazla söylüyordu bunu, bu sözler beni de kamçılamıştı, sevişirken benzeri şeyler hep konuşurduk ancak bu defa farklıydı, ilk defa başka bir erkeğin yarrağından aldığı zevki açık açık söylüyordu benim güzel karım, hem de onu ne kadar çok kısakndığını bilen kocasına. Domaltıp sertçe sikerken, eşim; sen de harika bir sikicisin aşkım dedi, bunları söylerken baş parmağımı arka deliğine sokmuştum çoktan, ‘tost yapalım mı seni, dedim. Hakanla birlikte tost yapmamızı ister misin’. ‘Evet, evet istiyorum’ cevap çok beklendikti. Aynı anda iki erkeğe birden yetebilecek misin, ve yine klasik bir cevap. ‘ üç erkeğe bile yeterim, tüm deliklerimi doldurun aşkım’ bu zamana değin yaşadığımız en iyi seksi yaşıyorduk diyebilirim. Karımı ayağa kaldırıp duvara dayadım, sikerken perdeye tutunuyordu, kalın gece perdesi karımın vücudunu yarı saymıştı.

Aşkım, yeter artık, pencereden görüneceğiz, dedi Sevgi. ‘umrumda değil’ diyip sikmeye devam ettim.

Aşkım, gerçekten komşulardan biri görecek, başka bir yerde yapalım, lütfen dur artık dedi.

Işık kapalı zaten gecenin bu saatinde kim görecek hayatım dedim, devam et artık, pencereye o kadar çok yakındık ki bi kaç dk sonra karımın memeleri cama yapışmış, soğuk camın etkisiyle karımın aldığı zevk daha da artmıştı. Elleri ve memeleri camda, hatta yanağının bir kısmı da, git gel yaptıkça cama yapışıyordu, karanlık odada fark edilmemiz çok düşük bir ihtimaldi. Sikerken dışarıyı izlemeye başladım, az sonra, diğer siteden yatak odasının camını gören dairelerin olduğu cephede, balkonda sigarasını içen bir karaltı fark ettim. Bizi fark etmiş miydi acaba, eşime galiba bir röntgencin var dedim, panikle nerde aşkım, hadi çekilelim şurdan, dedi. Merak etme, diğer siteden bak şu sigara ateşi belli oluyor karaltı gibi o bizi hiç görmüyordur, dedim. Gerçekten de çok uzak bir mesafeydi, bizi fark etse bile görmesi çok zordu, ancak bu bile seksimizi ateşlemeye yetti, ardı sıra eşimin yüzünü bana çevirip kollarıma alıp cama kalçalarını yapıştırdım. Şimdiki seks pozisyonumuz en sevdiğim sekslerden biriydi, minyon biriyle çok daha kolay yapılabiliyorken, sevgi ile ne yazık ki çok daha iri bir gövdeli adam yapabilirdi bunu. Nitekim ordan yere fırlatıp arka deliğine sokacağımı söylerek, domalmasını istedim. Anal seksi sevdiği pek söylenemezdi Sevgi’nin. Üstelik aletim anal sekse göre oldukça kalın ve büyüktü, parmaklarımla tüm seks boyu alıştırdığım arka deliğine girmeye başladığımda dar deliği aldığım zevki daha da arttırdı ve nihayet, seksi kalçaları karımın göt deliğinin içine boşalarak bitirdim geceyi.

Sırt üstü yere uzanıp, bundan sonra neler olacağını düşünmeye başladım, iyi hissediyordum, sanırım bu kaçamak, bize iyi gelmişti, kendime bunu itiraf ettim sonuçta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir