Evimizin Erkeği 27

Helenanın göğüsleri yumuşacıktı. Ve uçları bir fındık tanesi kadar büyümüştü. Gözlerine kilitlenmiş şekilde dudaklarına uzandım. Bu sırada seda dikkatle bizi izliyordu. Helena bana yakınlaşmadı ama ben iyice sokulup öpmek istediğimi belli ettim. Sonra o da uzandı ve dudaklarımız birleşti. Öpüşmeye başladık. Göğüslerini okşamaya devam ediyordum. Saten geceliğin diğer askısını da çektim ve iki göğsü de dışarı çıktı. İkisini de elimle kavradım. Dudaklarımız hala birbirimizin dilini keşfediyordu. İlk ayrılışımızda eğilip köprücük kemiğini öptüm. Boynunu kaldırdı. Boynunu öperek yavaşça aşağı indim ve göğüslerinin üst birleşim yerini öptüm. Sonra uçlarına inip ıslak dudaklarımla uçlarını ağzıma aldım. Helenanın dudaklarından ince bir inleme çıktı. Kendi Dudaklarını ısırıyor ve emiyordu. Dilimi fındık gibi olan meme uçlarında gezdirdim. O sırada sedaya baktığımda dikkatle bizi izliyordu. Helena elini saçlarıma attı. Saçlarımı biraz okşayıp sütyen askımı çekiştirdi. Sonra da diğer askıyı. Kafamı kaldırıp tekrar dudaklarıyla birleştim. Ben göğüslerini okşarken o da benim göğüslerimi sütyen üstünden okşamaya başladı. Ayağa kalktım. Ne yaptığıma bakıyorlardı. Helenayı ve sedayı elinden tutup kaldırdım. Onları içeri yatak odasına çektim. Şezlongun üstünde sevişmek gerçekten zordu.

Yatak odasına girdiğimizde sedanın elini bıraktım. Helenayı kendime çevirdim. Tekrar öpüşmeye başladık. Seda napıcağını bilmeden bizi izliyordu. Yanımızda öylece dikiliyordu. Helena boynumu omuzlarımı öpmeye başladı. Bense gözlerimi sedaya dikmiştim. Hal ve hareketlerini izliyordum. Seda dikkatle helenayı izliyor, dudaklarını ısırmamak için kendini zor tutuyordu. Helena yavaşça göğüslerime indi. Dolgun göğüslerimi okşayıp avuçlamaya başladı. Uçlarını öpmeye emmeye başladı. Onun diliyle yaptıkları istemsizce kafamı arkaya atmama ve saçlarını okşamaya başlamama sebep oldu. Helena kafasını kaldırıp sedaya baktı. Sonra onu kendine doğru çekip dudaklarına yaklaştı. Seda ne yapacağını bilmiyordu. Ne yaklaşıyor ne de uzaklaşıyordu. Helena tam dudaklarından öpecekken durdu.

H: sen dahil olmayacak mısın?

Ü: seda tam emin değil heralde.

S: yooo bilmiyorum.

Ü: her halinden seninde istediğin belli. Niye karşı koyuyorsun.

H: özür dilerim. Senin de bu konuda açık fikirli olduğunu düşünmüştüm.

S: açık fikirliyim. Özür dileme. Sadece daha önce böyle bir şey yaşamadım. Hele ki erkek arkadaşımın kızkardeşi ile.

Ü: erkek arkadaşın burda olaydı şimdi dahil olmak için yalvarırdı.

S: deme öyle ülkü. Uras bu kadar açık fikirli değil bence.

Ü: iyi düşün. Sence değil mi?

Helena benim göğüslerimi okşuyor ve konuştuklarımızı dinliyordu. Ben de helenanın kalçalarını okşuyordum.

S: haklısınız galiba. Uras bu konuda yeterince açık fikirli. Sana bile yükseldiğine göre.

Ü: gerçekten mi bana mı yükselmiş. Keşke fırsatı değerlendirseydim.

S: yaaa nasıl bu kadar rahatsınız anlamıyorum gerçekten.

Ü: tatlım bu sadece seks. Çok fazla anlam yüklüyorsun. Önemli olan zevki yaşamak.

S: öyleyse her önüne gelenle yaşa zevkini. Seni tutan ne?

Ü: saçmalama seda. Birincisi tabiki sağlık. İkincisi ise güvenlik. Ya başka biri sapık çıkarsa ya da psikopat. Ayrıca hastalık mı taşıyor ne taşıyor bilmiyorum ki. Uras en yatkın aday. Neyse şansımı deneyeyim ben.

S: ülkü saçmalama.

Ü: kıskandın mı yoksa?

S: ülkü kardeşin o senin. Ne kıskanması?

Ü: seks düşündüğümde sadece bir et parçası kızım bana göre. Kardeşim değil. Ben onu kullanıcam o beni hahahahah

S: delisin sen.

Ü: azgınım sadece.

Plan tıkır tıkır işliyordu. Seda nerdeyse hazır sayılırdı. Şimdi bu sekse ikna olmalıydı. Gerisi gelirdi.

Helenanın yüzünü kendime çevirdim. Dudaklarına tekrar yapıştım. Aramızdaki muhabbeti anlamadı ama sedayı ikna etmeye çalıştığımı tahmin edebiliyordu. Helenanın dudaklarını bırakmadan elimi sedaya attım. Göğüslerine. İlk başta elimi çekti ama tekrar deneyince bişey demedi. Helenayı da teşvik edermişcesine sedaya doğru döndürüp yaklaşmasını sağladım. Helena sedanın dudaklarında elini gezdirdi. Sonra da sedaya doğru uzanıp dudaklarına ufak bir öpücük kondurdu. Seda bi kaç saniye kadar bekledi ve helenaya yumuldu resmen. Ateşli şekilde öpüşmeye başladılar. Ben uzanıp sedanın gömleğinin düğmelerini açmaya başladım. Düğmeleri açmaya bitirince gömlek kollarından kayıp düştü. Helena ile hala delice öpüşüyorlardı. Yere diz çöktüm. Helenanın tangasını indirdim. Hafif tüylü amı ortaya çıktı. Okşadım ilk önce. Sonra dudaklarımı gezdirdim. İlk dil darbesi ile helena öpüşmeyi bırakıp ince bir inleme çıkardı. Sonra tekrar öpüşmeye başladı. Helenanın amını yalıyordum. Seda da öpüşmeyi bırakıp göğüslerini emmeye başladı.

Bir kaç dakika kadar bu şekilde devam ettik. Helena sıranın kendisinde olduğunu bilircesine sedayı kaldırdı. Dudaklarından öptü ve eğilip sedanın göğüslerini emmeye başladı. Sedanın sütyeni çoktan yerdeydi. Seda kendini iyice saldı. Ben de ayağa kalktım. Helenanın göğüslerinin emmeye, bir elimle helenanın kalçasını okşamaya bir elimle de sedanın göğüslerini okşamaya başladım. Bi kaç dakika daha böyle devam ettik. En sonunda helena bizi tutup yatağa çekti. Yatağa uzandık. Helena ise çekmeceye uzandı. Bir belden bağlamalı penis çıkardı ve onu yavaşça giydi. Kemerleri iyice sıktı. Dikkatle onu izliyorduk. İkimiz seda ile birbirimize bakıyorduk. Sedaya uzanıp dudaklarına bir öpücük kondurdum. Kulağına “herşeyi unut zevk almaya bak” dedim. Helena aleti takmıştı ve sedayı tutup domalması için çevirdi. Onlar o pozisyona girince ben de sedanın önüne geçtim. Vajinamı sedanın ağzına kadar getirdim. Hiç itiraz etmeden emmeye ve yalamaya başladı. Helena eline biraz kayganlaştırıcı döküp sedanın amına yavaşça soktu 15-16 cmlik yarağı. Sedadan derin bir inleme çıktı. Helena aleti kökledi. Seda çarşafı çekiştiriyordu zevkten. Bi yandan da beni ihmal etmiyor ağzını vajinama bastırmaya devam ediyordu.

Helena darbelerini arttırdıkça seda inliyor ve vajinama daha çok yumuluyordu. Bir süre sonra Helenanın vuruşları yavaşlamaya başladı. Belliki yorulmuştu. Seda önünden çekildi. Helena kendini yatağa bıraktı. Seda ne yapacağını bilemez şekilde beklerken ben helenanın üstüne geldim ve aletin üstüne oturdum. Sedayı yönlendirdim ve önüme aldım. Seda amını helenanın ağzına dayadı. Artık seda ile ben yüzyüzeydik. Ben helenanın üstünde ileri geri yaparken ellerimi sedanın göğüslerine koydum. Dudaklarımız birleşti. Ateşli şekilde öpüşüyorduk. Bana uzunca gelen bir süre bu şekilde devam ettim ve kasılarak boşalmaya başladım. Seda göğüslerimi emmeye başladı ve kasılmalarım bittiğinde sedanın omzuna kafamı yasladım. Yavaşça aleti içimden çıkardım. Seda da helenanın yanına uzandı. Yatağa uzanıp kafamı sedanın amına gömdüm ve zevkle yalamaya başladım. Seda yatağı çekiştiriyordu. Helena doğrulup sedanın memelerini emmeye başladı. Bir süre sonra zevkin doruklarında olan seda da boşaldı ve yığıldı. Helena da yorulmuştu. Ama o daha boşalmamıştı. Bittiğini düşünmüş olacaktı ki straponun kemerlerini çözdü ve kenarı bıraktı. Dudaklarına bir öpücük kondurdum. “Sen daha boşalmadın” dedim. Gülümsedi. Strapona uzanıp aldım. Belime bağladım ve helenanın üstüne uzandım. Helena elini atıp aleti amına yerleştirdi. İtmemle girmesi bir oldu. Misyoner pozisyonunda helena ile öpüşüp sikiyordum. Seda da helenanın göğüslerine yumuluyordu. Hızlanıp gitgelleri arttırdım. Helena iyice zevke gelmişti. Ve çok beklemeden o da kasılarak boşaldı. Üçümüzde yatağa yığıldık. Ben ortalarına uzanmıştım.

Ü: hoşunuza gitti mi?

S: çok iyi geldi. Bu kadar keyif alacağımı tahmin etmemiştim.

H: bence harikaydı

Demekle yetindi. Straponu çözdüm ve kenara attım.

S: otele dönelim mi?

H: bu gece burda kalabilirsiniz.

Ü: bence gidelim tatlım. bizi çok iyi ağırladın. Müthişti herşey. Teşekkürler.

H: gerçekten burda kalabilirsiniz.

S: biliyoruz ama gitsek daha iyi olur. Hem uras bizi merak eder.

H: peki siz bilirsiniz. Yarın görüşürüz o zaman.

Ü: tamam. Seni bekliyor olucaz.

H: uyandığınızda beni aramanız yeter.

S: ararız.

Kalktık ve giyindik. Helena çıplak vücuduna ince saten bir gecelik geçirdi sadece ve bizi kapıdan uğurladı. Aşağıda bizi bekleyen aracımıza binip otele geçtik.

Yol boyu sedayı izledim. Hiç susmadı. Belli ki çok hoşuna gitmişti.

Ü: belli ki çok hoşuna gitmiş.

S: açıkçası bu kadar zevkli olacağını düşünmemiştim.

Ü: sedacım bazen şalteri indirmek ve anı yaşamak gerek. Bak lezbiyen ilişki yaşadın. Şimdi abla kardeş seksine karşı değilsindir umarım.

S: bilmiyorum. Hala bana biraz ters gibi.

Ü: üfff seda. Bırak biraz kendini. Kıskanıyormusun yoksa?

S: galiba biraz.

Ü: ee öyleyse üçlü yapalım. Uras hayır demez.

S: bilmiyorum. Öncesinde bir ağız yoklayayım mı

Ü: bence gerek yok ama sen bilirsin. Bu arada bu olandan urasa bahsedecekmisin?

S: saçmalama bi nevi onu aldattım ben. Hem de bir değil iki kadınla. Birisi de ablası.

Ü: bence söyle. Al sana tepkisini ölçmek için fırsat. Ablan üçlü yapmayı teklif etti ne dersin diye de sor.

S: önce benim sindirmem gerek.

Ü: sedacım sen az önce benimle seviştin. Urasla da sevişiyorsun. Esas çekinmesi gerekenler bizleriz. Sen ikimizin de tadına baktın sayılır.

S: hahahahaha. Haklısın galiba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir