Kyk yurdunda ki femboy çocuk (gay ve cuckold)

Selamlar yaşım 18 iken üniye başladım. Kazandığım şehri ve kaldığım kyk’yı yazmak istemem başım belaya girmemesi için ama hayat hikayemi anlatmak isterim. 2019 yılında üniversiteyi kazandım körpe genç bir çocuk olarak. İstanbul’dan yeni hayatıma yaşayacağım çekinerek gittiğim yeni “memleketime” gittim.

İlk gün boktan valizlerimle kyk’nın kapısına dayandım sanki cezaevine alınıyoruz amk. Aramalar tekrar aramalar evraklar evraklar evraklar imzalar. Al sen bu kağıtları şu görevliye git sana yatak çarşaf verecek. Tamam şimdi aldın git bakalım şuraları imzala bu abi sana odanı gösterecek. O abiden sonra başka abi gelecek tutanak tutup sana demirbaşları zimmetleyecek vs vs. Neyse odama gelip kuruldum okul pazartesi açılacak ben cumartesi sabahtan geldim. Körpe genciz ya son güne hiç bir şeyi bırakmayalım düzenimizi oturtalım istiyoruz. Yerleşelim yeni odamıza istiyoruz. Ben valizimi açıp eşyalarımı yerleştirirken 1 kişi daha görevliyle içeri girdi ama benim prosedürler ondan olmadı. Adamla girdi adam kağıdı verdi gitti.

H: Hasan
B: Ben

H: Ooo kardeşim hoş geldin benim adım hasan.
B: M-merhaba abi bende emre
H: 1. sınıf mısın kardeşim hayırlı olsun.
B: Yok abi hazırlıktayım ben seneye 1 inşallah
H: Oo süper süper senin en rahat senen olacak kıymetini bil kardeşim bende son sınıf öğrencisiyim 8. yılım artık bitiricem inşallah
B: Ç-çok uzatmışsın abi tıp falan mı okudun.
H: Yok kardeşim 3 yıl makine müh okudum sarmadı sıktı beni sonra tekrar sınava hazırlanıp bilgisayar müh kazandım bitiyor işte bu sene.
B: İyimiş abi hayırlısı olsun. Diğer arkadaşlarda mühendis mi senin gibi. (Odada 4 yatak var diğer 2 kişi henüz yurda gelip giriş işlemlerini açmamış ne zaman geleceklerini bilmediğimden soruyorum)
H: valla kardeşim geçen sene biz ahmet ikimiz kaldık odada diğer 2 yatak boştu şimdi bu sene sen geldin 4. gelmiş midir bilemem.
B: Şu durum 3 kişimiyiz yani abi
H: Evet kardeşim ahmette 15 gün sonra gelecek o work n travel ile Florida’ya gitti 3 aydır orada çalışıyor house keeping yapıyor. Room service ayağı. Senle ben kalırız burada rahat rahat nerede çokluk orada bokluk 2 kişi az ses az gürültü amk. Sen nerelisin kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım.
B: Abi bende istanbulluyum aslen antepliyim bende bilgisayar mühendisliği kazandım ama dediğim gibi bu sene hazırlık var. 18 yaşındayım mezuna kalmadım direkt kazandım abi.
H: iyi kardeşim ya sende mühendis bende mühendis rahat rahat takılırız. Baksana ya müsait misin işin yoksa akşam 4. arıyorduk bizde okeye gelsene benim çocuklarla tanıştırırım seni. Merak etme kafa adamlar hem biz senle tanışmış oluruz daha fazla hem de sen ortam görürsün.

B: Olur abi bir duş alayım biraz kestireyim benim araçla gideriz.
H: Kendi aracın mı var?
B: Şirket arabası abi babama ait aslında aile şirketinin arabası.
H: Ne iş yapıyorsunuz ?
B: Abi nakliye firması işletiyor babamlar amcamlar vs.

Günün geri kalanını özet geçiyorum. Evet hasan abinin garipsediği gibi başka insanlarda garipsiyordu her ne kadar aşırı pahalı bir araba olmasa da vw poloyla kyk yurdunda kalmak garipseniyordu gerçekten çok gariban çocuklar da kalıyordu yurtta benim gibilerde. Ben duş alıp biraz kestirdikten sonra hasan abi uyandırdı gel kardeşim çıkalım istersen dedi. Yürüme mesafesiyle yakın bence araç kalsın dedi ama hava bozuktu baya abi dedim yağmur falan yağmasın gel araçla gidelim arkadaşlarını da alırız öyle geçeriz dedim. 700 metre ileride 1 siteden 1 kız 1 erkek alıp cafeye geçtik. Bunlar çiftmiş çocuk benim adaşım emre kızın ismi de gizem ikiside 24 er yaşında ve nişanlılar son seneleri onlarında.
gizem elektrik elektronikçi emre de makine mühendisi olacak. Muhabbetin ilerlemesiyle hasan benden övgüyle bahsetmiş olmalı ki gizem kız arkadaşım olup olmadığını sordu isterse arkadaşlarına benden bahsedebileceğin falan bahsetti. Yok mok çektim düşünmüyorum yeni başladım hemen sevgili yapacak değilim. Kendimi 1 kişiye bağlamam falan dedim. Hasanla emrede oooo bu her meyvenin tadına bakmadan bu bahçeden çıkmam diyor diyerek şaka yaptı.

O günümüzü güzel geçirdik odamıza döndük ertesi gün pazar. Hasan abi beni uyandırdı.
H: Emre kalk kardeşim kahvaltıyı kaçırmayalım.
İndik kahvaltımızı yaptık cidden çok kötü amk. Peynir kup kuru çok tuzlu domates iyice yumuşamış.
Haşlanmış yumurta var buz gibi. Zar zor yedim hasan abi bugün mü böyle denk geldi yoksa hep mi böyle ya dedim.
H: Böyle hep kardeşim ya napalım işte başka şans yok istersen tost ye falan dedi.
kahvaltıyı yaptık hasan abi dedi ki kardeşim öğlen pikniğe gidelim mi 2 kız var seda ile burcu takılmak ister misin piknik şekli yaparız dedi. Ben tamam anladım bu hasan harbi fırlama piç okulu 8 yılda bitirmesinden belli bu ortamlardan alemlerden derse zaman ayırmamış hiç.

Öğlen kızları aldık semaverimizi yaptık. Kızlar sandviç falan yapmış sohbet muhabbet burcu bana yakınlaşıyor hasan da aldı sedayı tuvalete soktu. Burcu da yanıma yanaşmış beni tanımaya çalışıyor. Ben anlatırken elini baldırıma koydu yukarı yukarı çekiyor sesim kesildi. Sertleştim. Güldü bu sefer burcu okşamayı başladı.

Burcu: Yalayayım ister misin ?
Ben: Burada yapamam birisi görür istersen arabaya geçelim dedim.
Çıkardım arka koltuktan aleti 18 cm benimkisi verdim bunun eline. Başladı önce tükürüp öpmeye. Öptü öptü öptü başını sevdi taşşakları emdi o sırada aletimi sıvazladı falan saksoya başladı. Çok güzel sulu sulu yalıyor sikimi aşırı zevke geldim. Boşalıyorum burcu dedim. Köklemeye başladı sikimi.

Ben: Ohhh yutacak mısın ? bak geliyorum ahhh ohhh
hiç tepki vermiyor kız devam ediyor gırtlaklamaya ben sıcak sıcak akıtmaya başladım bununda kafaya bastırdım elimde ileri geri yapıyorum. boşaldıktan sonra 1.5 dakika bu şekilde siktim en son ağzında yumuşadı amk.
Ben zaten istanbul da her hafta escorttan tut fuckbody ayaklarında takıldığım için yabancı olduğum bir ortam değildi. Kıza teşekkür ettim
Ben: Vallaha helal olsun hepsine ağzına almanı geçtim. Ağzına boşaldığım dakika bile öğürmeden saksoya devam etmen beni mahvetti otur koltuğa indir taytını dedim. Başladım amını yalamaya pardon pardon yanlış söyledim. Yemeye başladım. Emiyorum resmen paspas çekiyorum amcığına. ıp ıslak amk. 10 dakika öyle yaladım kız 3 4 kere boşaldı. Sonra durduk.

Sedayla hasana bakmaya gittik. Bunlar tuvalette duruyorlar. Hadi nerede kaldınız diye seslendik biraz sonra suratları asık çıktılar. Burcuyla numaralarımızı aldık. sonra arabaya geçtik hasan dedi hadi emre gidelim artık falan dedi. çıktık yurtlara hasan duşa girdi. burcudan mesaj.

Burcu: Emre naptınız vardınız mı yurda.
Ben: Evet burcu sağolasın bir şey mi vardı.
Burcu: yok yani seni merak ettim her şey yolunda mı diye. (belli ki bu kız beni kapatmaya çalışıyor hemen)
Ben: Sağol ya benden durumlar iyi de hasan geldiğimizden beri konuşmuyor. Hayırdır problem mi var sedayla ?
Burcu: Ya sorma bende sedadan zor laf aldım. Bu hasanın aleti kalkmamış. Seda da ne yapmam lazım niye kalkmıyor istemiyor musun beni diye darlamış. Hasan da götümü yalasana deliğimi okşa. orta parmağını falan soksana bak kalkar bak vallahi öyle yaparken yala sikimi falan demiş. Seda da ben göt falan yalamam parmağımı da sokmam demiş ufak çaplı tartışmışlar. zar zor kaldırmış bu sefer 11 cmmiş. Seda gülmüş oyy minnak diye sevmiş sikini hasanın.
Hasan bu sefer rahatsız olmuş tadı kaçmış yumuşamış 10 dk falan tekrar denemişler kalkmamış sonra da biz gelmişiz. bir şey yapamadan dağılmışlar.

Ben: Anladım neyse biz bunları konuşmamış olalım iyi akşamlar sana

vay amk olana bak hasan götünü yalatıyor parmaklatıyor ne ayak lan bu çocuk diye düşünürken. Banyoya yaklaşıp kulak verdim. Şak şak sesler patlıyor. galiba hasan 31 çekiyor. ben yattım uyudum. Okulun ilk günü sabah erkenden çıktım hasan abi uyuyordu. Öğlen 3 gibi geldim. Burcudan mesaj vardı kahve içmeye gidelim mi diyordu. Sen ben hasan seda falan. Hasan abiye söyledim yok mok çekti sert yaptı. Biliyorum mevzuyu da yine de sorayım istedim. Hasan abi hayırdır bir şey mi oldu falan.
Ya boşver ayağı çekti. çok ısrar ettim en son döküldü ya işte dedi böyleyken böyle anlattı da anlattı. Bisex olduğundan bahsetti erkeklerden aktif olarak hoşlanmadığını hem her 2 cinside cinsel olarak ayırt etmediğinden bahsetti.
yani yeri gelir kadın sikerken yeri gelir 1 adama götünü verirmiş kısacası. dün 2 kızı ortamda siktiğimizden yani ben 1 tanesini siktiğimden onla beraber aramızda sınır duvar çizgi hiç bir şey kalmamıştı. Sen ne yapmışsın öyle burcuya seda anlattı bana da.

Yok şöyle canavarmış böyle kaya gibiymiş falan filan derken utandırdı beni. Yok abi ya falan dedim sertleştim tabi öyle deyince de sikimi düzeltirken fark etmiş olmalı ki sertleşip sertleşmediğimi sordu. Ben de yok falan desem de inanmadı baksana kaya gibi gözüküyor dedi yanıma yaklaşıp şortumun üstünden penisime dokundu. Çok sıcak bir temastı aşırı zevkli bir an yaşadım. Tuttu şortun üstünden kavradı.
Ben: A-aa abi d-dur bak fena oluyorum.
İbne olduğunu da tahmin ettiğimden ses etmiyorum aslında elimle kolumla engel olmuyor sadece sözle yapma diyorum.

Hasan: Burcuyu parçalamışsın bununla (o sırada aletimi sıvazlarken şortumu sıyırdı.)
Ben : Abi yapma neden yapıyorsun bak çok kötü sertleştim dur nolursun derken.
Hasan: Bir şey yok emre sakin ol boşalmaktan güzel bir şey mi var keyfine bak hem burcuyu dün parçalaya aleti merak etmedim değil dedi.

Bende öyle mi tamam amk dercesine komple yatağa attım kendimi bana 31 çekmesini seyrettim elimi de bunun boxerden içeri soktum kalçasına dokundum. Ananı sikiyim pürüzsüzdü resmen okşadım okşadım çok yakındım boşalmaya.

Hasan: g-gö- götümü okşar mısın ?
Ben: …. (ses yok)
Hasan: Deliğimi de deliğimi de ahh dedi.
Ben için kendimi cinsel açıdan açıklamak gerekirse hayvan veya underage harici ensest falan her türlü şeyi izliyorum ve fantezisini kuruyorum iflah olmaz bir sapığım yani.

Ben hasan abiyle 2 parmak sokup götünü genişletirken bu masasına kadar gidip kondom ve vazelin getirdi. Kondomu sikime taktı vazelini de kıçına sürdü.

H: ee- emre oturucam dedi.

Sikimin başından başladı oturmaya. 3 4 dk zorlandı ki köküne kadar indi ama götü de yarıldı kanlar geliyor bir yanda da zıplatıyor.
B: aah, ahh, a-aabi ohh zıpla daha çok zıpla daha sert ol ohhh ahhh.

Tırnaklarımı geçirdim bunun beline hoplatıp zıplatıyorum yatağımda orospumu, ibnemi, Hasan abimi.
başladım sert sert geçirip götünü şaplaklamaya. Ayağa kalktık komple ayakta bunu duvara dayadım ağzını elimle kapatıp arkadan sert sert sikerken. Sol elimi tuttu kendi sikine doğru götürdü.
31 yap nolursun sikerken durma dedi. Elimi bunu sikine atıp sıvazlamaya başlamamla boşalmadı 5 saniye sürdü.

Amına kodumun ibnesi arka deliği sikilirken çok şiddetli boşalıyormuş hatta hep böyle yaptığından ereksiyen olma süresi baya zorlanmış.

o gitti yerlere duvarlara boşalırken ben hiç götünden çıkmadım içine boşalmaya başladım neden olsa kondom var diye. Boşalmam bitince yatağa uzandım ki. Hasan abi gelip. Çoraplarımı çıkardı ayak parmaklarımı emmeye başladı. Abi dur gel konuşalım bir saniye dedim.

Ben sordum o anlattı ben sordum o anlattı.
köle fantezisi olduğunu sert sert sikilmek istediğinden vs vs bahsetti benim alet 2. ye roket oldu. Bunun kafadan tuttum bastırdım abimsin canım abim küçük kardeşin olayım dertlerini çözeyim dedim. Bunun kafayı bastırdım dalgaya. ucunu emiyor topları emiyor ama emiyor ibne beni.

oh dedim be iyiki okumaya karar vermişim ve buraya gelmişim. Şimdi tüysüz pürüzsün bir adamı dilediğim gibi sikebiliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir