Annem ile Barıştım artık. 2. Bölüm

Akşama tüm planlar ayarlanmıştı. Annem hiç konuşmadı. Kahvaltı Mekanı çok güzeldi. Duygu bayılmıştı mekana. Annem de çok sevmişti. Sürekli gittiğim için tanıyorlardı artık beni. Uzun bir kahvaltı sonrasında Aynalı Kahve denilen mekanın oraya gittik. Biraz dolaştık. Duygu hediyelik eşyalar aldı. O sıra telefonum çaldı arayan Sarımsaklı plajında bir barı olan arkadaşımdı. Akşama davet etti beni. Misafirlerim var dedim onları da al gel dedi. Duygu ya anlattım tamam olur gidelim dedi. Ama bunun için erkenden çıkmamız lazım dedim. Hemen eve geçtik hazırlandık. Önce Ayvalık oradan Sarımsaklı plajına doğru yola çıktık.

Duygu önde annem arkada oturuyordu. Hiç konuşmadık. Duygu sessizliği bozdu

D:” Bugün geçmişi unutalım olur mu ? Bugün hatta anne kardeş abi olmayalım 3 arkadaş gibi olalım. Gerçekten buna ihtiyacım var. Beni kırmayın söz mü ?”
B:” Kızım sen delimisin nasıl olacak o”
D:” Sanki atomu parçala dedim. Hem ne var 2 kızla dışarı çıktın işte öyle düşün”
B:” Olmaz öyle şey.”
D:” Olur olur hatırım için bir gün be. Bir gün de bana tamam de”
B:” Canım ben sana ne zaman hayır dedim.? “
D:” Ohoooo o kadar çok ki”
B:” Tamam tamam. Ama bugünlük sadece.”

Duygu nun gözleri parladı. Yoll üzerinden geçerken Şeytan sofrası denen yere götürdüm. Hayran kaldılar manzaraya. Annem de Duygu da sürekli resimler çekiyorlardı. Ben onları izliyordum. Gerçekten ikisi de çok çekici ve alımlıydılar. Oradan çıktık ve sarımsaklı plajına varmıştık. Acıktık biraz yemek yedik. Sahili dolaştık. Midilli adasını seyrettik sahilden. Sonra Duygu

D:” Arabadaki küçük çanta lazım bana. Ayrıca burada nerede giyinebiliriz ?”
B:” Ne giyinmesi anlamadım şimdi. Kıyafetinin nesi var ki ?”
D:” Ya akşam bar demedin mi hem böyle olmaz. Bugün karışma bari.”
B:” Görende sanki ben giydiriyorum sanar.”

Aklıma gece burada kalma fikri geldi hemen tanıdıkları aradım ve bize küçük bir butik otelde bir oda ayarladılar. Tek sıkıntı sadece bir büyük yatak vardı ve ekstra yatak atabileceklerinin söylediler. Tamam dedim zaten çok kalmazdık dinlenir çıkarız diye düşündüm. Duygu ve annemi alıp otele giriş yaptık. Annem ve Duygu biraz dinlenmek için yukarı çıktılar. Ben o sıra amcamla telefon görüşmesi yaptım. Duygu yu aradım hadi gelin diye. Önce onlara güzel bir yemek ısmarlayıp oradan bar a geçecektik. Duygu 15 20 dakika sonra hazır olacaklarını söyledi. Ben bir bira içtim. Beklemeye başladım.

Bir an bir el gözlerimi kapattı. Ve çocuk gibi bil bakalım kimim ben dedi.

B:” Deli deli hareketler yapma hadi kalkalım dedim ” ve elimle Duygunun ellerini gözümden çektim. Arkama doğru döndüm ve bir kere daha bir şok yaşadım. Duygu inanılmaz seksi olmuştu. Siyah mini askısız bir elbise giymiş ve uzun siyah topuklu ayakkabısı ile Çok başka biri olmuştu. Sadece yutkundum ve

B:” Ne diyeceğimi bilemedim. Çok farklı olmuşsun”
D:” Al işte bir öküzün iltifatı da bu olur zaten.”
B:” Yok yok çok güzel olmuşsun ama ne bileyim sanki ilk kez tanışıyoruz gibi geldi bir an”
D:” Bugün arkadaşız zaten. Neyse demek ki yakışmış” dedi ve yanıma oturdum. 2 dakika sonra annem geldi Ben yine şok annem de siyah askılı mini bir elbise giymiş oda çok farklı olmuştu. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Yanımda 2 tane inanılmaz seksi bir kadın var birisi kardeşim diğer annem. Ama benim aklım kayıyordu. Hemen kalktık. Yer ayırttığın restoran otele çok yakın olduğu için yürüyerek gidelim dedim. Duygu hemen koluma girdi ben en solda Duygu kolumda Annem de Duygu ‘nun yanındaydı. O kadar saat geçmesine rağmen tek kelime bile konuşmamıştık. Yolda herkes bize bakıyordu. Orada ki turistlerin bile gözü bizdeydi. Restorana girdik hemen ayırttığım masaya oturduk. Ve yemekleri ben seçtim ve yemeğe başladık. O esnada annem lavaboya gitmek için kalktı. Annem kalkınca Duygu başladı hemen

D:” Ya insan bir kelime eder ya. Yazık değil mi kadına”
B:” Ne yazığı ya. Sana dua etsin yanımda gezdiriyorum”
D:” Bak ben yaşanan herşeyi öğrendim ve yarın bunu konuşacağım seninle. Ama bugün ü zehir etmeyeceğim bize.”
B:” Ne öğrendin ? “
D:” Her şeyi dayımı, babamı, annemi neler yaptıklarını. Neden yaptıklarını. Hepsini yarın anlatacağım sana ama bugün bunları düşünmeyelim olur mu ? Hem yanında iki güzel kadın var sen somurtuyorsun”
B:” Kızım tamam Allah var çok güzelsiniz ama ne bileyim işte.”
D:” Anladım ama bugün arkadaşız. Lütfen bir gün de benim istediğim olsun. “
B:” Tamam tamam arkadaşım.” Duygu tekrar konuşacaktı annem masaya geldi.

Duygu sohbet açıyordu ama sürekli sorulardan ibaretti.

Sevgilin var mı? hayat nasıl ? Hep bir sorgulama içindeydi. O sordukça annem cevaplarımı pür dikkat dinliyordu. Sıra bana gelmişti ben sorularımı sıralayacaktım.

B:” Şimdi sen söyle. Sevgilin var mı ? Hayat nasıl gidiyor ? İyimisin ? “
D:” Sevgilim vardı bitti. Şimdi annem var sadece. Hayat güzel yeni şeyleri keşfediyoruz. ” Bunu söylerken anneme doğru baktı. Artık saat geç olmuştu ben hem hesabı ödemek hemde lavaboya gitmek için müsade istedim. Lavavodan çıktım ama hesap ödenmişti. Annem ödemiş.

Masaya gittim
B:” Yahu neden hesabı siz ödüyorsunuz ? “
D:” Seni beni mi var ne olmuş annem ödemek istedi”
B:” Olmaz öyle şey” diyerek direttim. Hala gurur yapıyordum.
Duygu hemen kalktı

D:” Tamam uzatma arkadaşım. Arkadaşlar arasında bunun lafı olmaz” dedi ve çıkışa doğru gittik.
Bar sahilin diğer ucunda olduğu için yürümemek önce otele geçtik arabayı aldım ve Bar a doğru yola çıktık.

Duygu yanıma oturdu ama elbisesi o kadar kısaydı ki iç çamaşırını rahatlıkla görebiliyordum. Arkada annem de Duygunun arkasına doğru oturmuş bacakları biraz ayrılmıştı. Onunda iç çamaşırı ortadaydı. Duygu ya doğru yanaştım

B:” Biraz toparlan istersen. Her şeyin ortada”
D:” Hiç farketmedim. Ayrıca bakarsan görürsün. Ne bakıyorsun bakma sende”
B:” Delirme baktım işte. Arkadaşım değilmisin. Ayrıca arkadaki arkadaşı da uyar onunda ortada çamaşırı”

Bu nu söylememle Duygu sırıttı biraz. Boşver der gibi omzunu silkti. Barın önüne gelmiştik arkadaşı aradım onun arka tarafta park yeri vardı ve kumada ile dubaları indirmesini rica etttim. Hemen bir görevli geldi ve dubaları indirdi. Bende müsait bir yere arabayı bıraktım. Duygu benimle inmişti bende arabanın diğer yanına geçerken annem bir bacağını alta atmış diğer bacağı arabadayken annemin bacaklarından iç çamaşırına kadar herşey kabak gibi ortadaydı. Kilodu amının arasına kaçmış amının dudakları bile belli oluyordu. Sikimde hareketlenmeler oldu. Hemen kafamı çevirdim. Ne olmuştu bana nefret ettiğim kadına anneme nefsim uyanıyordu. Annem de indi arabadan Duygu ile üstlerinin düzelttiler. Arka kapıdan görevli ile bara girdik. 4 adet loca vardı barda arkadaşım bir tanesini bana ayarlamıştı. İçerisi çok güzeldi parti ortamı çok iyiydi. Ve buranın gece sonu hep köpük parti ile biterdi. Masamıza içkiler gelmeye başladı. Pistte herkes deli gibi dans ediyordu. Ben yanımda Duygu onun yanında annem locadan sahneyi izliyorduk. Tekno müzikler çok cazip gelmez bana ama disko müziklerine dönünce Duygu yerinde oynarken ayağa kalktı ve locanın önünde oynamaya başladı.

Mükemmel fiziği ve giydiği o mini elbise ile öyle güzel figürler yapıyordu ki. Arada sırtı bize doğru donük olduğu için bilerek eğilirken göt yanaklarına kadar açılıuyordu. Eminim bir çok kişi bizi izliyordu ama bu manzara karşısında bir şey yapamıyordum. Duygu yoruldu bu sefer diğer yanıma oturdu benim. Şimdi ben ortadaydım. İçmeye devam ettik. Annem de içiyordu sahneye yerinden eşlik etmeye başladı.

Annemin de Duygu nun da alkole zaafı vardı. Çok hızlı içerlerse hep çakır keyif olurlardı. Ve nitekim de oldular. Gece baya ilerlemişti. Sahnede ki herkes ve bizim masa baya iyi olmuştuk. Arkadaşım geldi 5 dakika hoşgeldiniz dedi. Tanıştırdım. Kulağıma eğilip oğlum çok iyi karılar şanslısın dedi gitti. Bir şey diyemedim. Tekrar yerime otururken slow müzik çalmaya başladı. Duygu hemen elimden tuttu hadi dans edelim dedi. Ben yok falan demeden ellerini boynuma atmıştı. Locanın önünde dans ediyorduk. Benim ellerim Duygunun belinde onun ellerim omzumda ve omzuma doğru kafasını yasladı. Sarılmış dans ediyorduk. Parfümünün kokusu beni benden alıyordu. Sikim yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Anneme baktım bizi izliyordu. Fakat çok farklı şekilde Duygu nun götüne doğru da bakıyordu. Bir an ne olduğunu anlamak için kafamı yana doğru ayırınca elbisesinin bana göre sol tarafı sıyrılmış götünün yanağı açıktaydı. Hemen elimi attım gayri ihtiyari düzeltmek istedim. Düzeltirken götüne değen elim sanki elektriğe çarpılmış gibi hissettirdi. Bana.

D:” Ne oldu ne yapıyorsun ?”
B:” Elbisen sıyrılmış onu düzelttim.”
D:” Eminmisin ?”
B:” Delimisin ne olacaktı ki başka ?”
D:” Hı hı anladım tamam dedi” ve boynuma doğru bir öpücük kondurdu. Bütün vücudum terledi bir anda. Başım döndü. Kendini iyice bana yasladı. Sikim artık zapt edilmez bir halde pantolonu zorluyordu. Geri çekilmek istesemde Duygu daha da yapıştı bana.

D:” Biz bugün arkadaşız. Rahat ol. Seni anlayabiliyorum merak etme”
B:” Rahat değilim ve şu an gerçekten ne durumdayım bilemiyorum”
D:” Erkeksin ve bence normal bu”
B:” Nesi normal kardeşime karşı tahrik olmam mı ?”
D:” Şşşşt sen arkadaşına tahrik oldun. Merak etme”
B:” Bence öyle değil. Hadi oturalım.”
D:” Oyun bozanlık yapma. 1 Dakika daha dans edelim oturalım.” biraz daha dans ettik ve oturduk. Ben yine ortaya oturdum. Ve işte müzikler başladı ve Köpük partisi zamanı gelmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir