Her Şey Bir Rüyayla Başladı-4

Ne yapacağımı bilemez halde, perdeyi izliyordum, sanki bir şeyler görürüm beklentisiyle mi bilmiyorum kendime eşimden gelen mesajla geldim. ‘Gel aşkım’ yazıyordu. Yatak odasını izlediğimi görüp de mesaj atıp çağırmış gibi paniğe kapıldım. Eve doğru giderken, o herifi de gördüm beni fark etmemişti bile, aracına bindi biraz oyalandı ve sürüp gitti. Eve geçtiğimde eşim kapıyı siyah askılık ve şortla açtı, üzerimi değiştirdim aşkım dedi, bir şey sormamı beklemeden. Eee aşkım, anlatsana neler oldu sapığınla dedim. Sevgi mutfakta bir şeylerle uğraşırken, muhtemelen etrafı düzenliyordu, anlatmaya başladı. Pizza almıştı aşkım, kaldı pek yemedik dedi, erkekler ne yemek yapacak zaten diye ekledi gülerek.

–          Tatlı, dedim, tatlıyı ne yaptın peki aşkım?

Karım cevap vermekte hiç acele etmedi, yanıma gelip öpücük kondurdu, tatlıdan kaldı aşkım, ister misin dedi. Afallamıştım, ne olduğunu söylemediği tatlı neydi, karım açıkça mı söyleyecekti?

-Aşkım, anlatacak mısın, dedim, kızmaktan çok merakla sorulmuş bir sorudu bu.

Eşim elimden tutup salona getirdi ve pizzadan sonra salona geçtik hayatım, biraz eski okul günlerinden lafladık, konu Ebru’ya ve dün geceye geldi, Mehmet’le Hakan gayet iyi arkadaşlarmış biliyor musun, dedi. Olaydan sonra görüşmemişler, ama Ebru başka erkeklerle yine aldatıyordur bence dedi Hakan, bu zevki tattı mı kolay kolay vaz geçemez diye yorum yaptı. Sonra dün geceki fotoğraflara videolara geldi konu aşkım, benden beklemediği kadar cesur davrandığımı söyledi. Sonra bu siyah elbise yerine, kırmızı gecelikle canlı görmek istediğini söyledi, aşkım dedi, biraz naz yaptım olmaz dedim tabi ama yine de nasıla gördüm dedi, hem tatlı da yapmamıştım aşkım. Konu giderek, boynuzlanmama doğru gidiyordu, ‘giydin mi peki, aşkım’ diye sordum heyecanla.

–          Aşkım, yatak odasına gidip giyindim, salona gitsem çok ışık olacaktı, gel böyle gör çıkaracağım sonra dedim hayatım. Zaten öyle dememi bekliyor gibiydi hemen kapıda bitti, içeri girip yatağa geçti ve dün gece yaptığı şeyi canlı canlı yapmaya başladı, aletini çıkarıp yatağımızda beni o halde izliyordu hayatım, ‘sonra…’ diyebildim. ‘aşkım, anlatmamı istiyor musun gerçekten, ama böyle olacağı belliydi, bebeğim dedi.

Yatağımıza mı aldın yani aşkım dedim, güçlükle konuşuyordum, Ebru’nun yaptığı gibi… Aşkım, bence böyle olacağı belliydi, dedi. Doğru söylüyordu tüm bunları hazırlayarak böyle olmasına hizmet etmiştim, şöyle söyliim aşkım, diye ekledi. Yemek faslı yarım saat sürmemiştir, tatlı kısmı saatlerdir sürüyor, Ebru niye böyle bir şey yapmış, şimdi anlıyorum. Sen de harika sevişiyorsun ama o bana koca gibi değilde, bir sikici gibi davrandı, bunu anlatabilir miyim bilmiyorum, keşke sen de görebilseydin.

 -Keşke ben de mi görseydim, diye tekrarladım, rüyamdaki gibi mi yani Sevgi.

-Aşkım, bu konuyu konuşalı beri aletin kazık gibi oluyor, baksana şimdi de öyle, hadi gel boşaltayım kocişimi diyip şirinlik yaparak yanıma yaklaştı. Sevişmeye başlamıştık tekrar, az önce o herifin karımı siktiği yatakta bu defa ben vardım, biliyo musun duş almaya vaktim olmadı aşkım, dedi.

-nerene attırdı o herif, diye sordum. Karnıma, sırtıma.. diye cevapladı. Gerçekten de sperm kokusunu alıyordum, muhtemelen tuvalet kağıdı ile silmişti sadece. Domaltmış sikiyorken, sırtına yaklaşıp, sperm kokusunu daha fazla aldım, sırtına kondurduğum öpücükler, yukarıdan aşağı doğru yalamaya dönüşmüştü, namusumu temizliyordum, çok geçmeden ben de boşaldım. Bundan sonra ne olacağına dair hiçbir fikrim yoktu. Karım kalkıp duşa girdiğinde yatağa uzanmış iki gündür yaşadığımız rüya gibi şeyleri düşünüyordum. Belki de tüm bunlar yaşanması gereken bir macera ve kaçamaktan ibaretti.

Duştan çıkan karım, yanıma uzanıp öpücük kondurdu gözümün önünde herifi engelledi. Bu bir daha tekrarlanmayacak demenin başka bir şekliydi aslında, karıma öpücükle cevap verdim. Güzeldi, diyebildim. Güzel bir kaçamaktı, bundan sonra bir daha böyle bir şey yaşanır mıydı bilmiyorum, ama tüm bunların yaşanmasına kendi isteğimle izin vermiştim, karıma kızamazdım.

-karım, biliyor musun, bugün Kübra aradı uzun süre sonra konuştuk epey bi, dedi. Rüyadan bahsetmedin ya dedim, saçmalama aşkım, dedi. Normale dönmüştü her şey. Levent’in tayini çıkmış buraya, ne zamandır doğudaydılar zaten, dedi. Kübra, tesettürlü bir çocuk annesi kumral bir kadındı eşiyse esmer, uzun boylu bir adam.

  • Gelsinler aşkım, dedim. Bakarsın kampa gideriz hep birlikte .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir