Her Şey Bir Rüyayla Başladı-2

Ben çocuğa bakıp geleyim aşkım, dedim. Sen hazırlanırken. Heyecanlanmış ve azmıştım, içeri girdiğimde, Sevgi ebeveyn banyosunun ışığını açıp, kapıyı aralık bırakmıştı, sevişeceğimiz zamanlar, odayı yarı loş yapmak için yaptığımız bir rutindi bu, yatağa geçip, banyoda benim için(!) hazırlanan karıma, ‘hadi aşkım gel artık’ diye seslendim. Sevgi harika görünüyordu, kalçasını güçlükle kapatan kırmızı saten geceliğini giymişti, yatağa doğru tüm seksiliğiyle yürürken, telefon hala elimdeydi, açıkçası onu beklerken öylesine takılıyordum, ‘ne o aşkım, fotoğrafımı çekmeyi düşünmüyorsun herhalde dedi, eşim, telefon elinde hala.

   Saçmalama aşkım, ne fotoğrafı öylesine bakıyorum, hem istersen çekeyim gayet seksi olmuşsun bebeğim dedim. ‘ ama bana attıktan sonra silerim, galerinde durmasın, telefonlar bozulunca, tamirciler tüm galeriyi kopyalayıp bu tür fotoları internete atıyormuş aşkım dedim. Sevgi, gülümseyip, seninki bozulunca ne olacak aşkım, yine görmüş olmayacaklar mı dedi. Karını böyle gecelikle bi tek sen gördün kocacığım dedi ve öpüşmeye başladık. Dur hadi bir kaç poz ver kocana dedim, Ayakta mı çekeceksin, dedi Sevgi. İstersen yatakta da çekeyim aşkım, nasıl istersin, dedim. Sen bilirsin diyip eşim poz vermeye başladı. İşimiz bitip telefonu yana attıkan sonra, oynaşırken, karıma bir itirafta bulunmam gerektiğini hissettim. Aşkım aslında bir kişi daha gördü, dedim, yutkunarak. Karımın kalçalarını okşarken, o aşağı doğru inip saksoya başlamıştı  bile, aşağıdan sorar gözlerle ve şaşkınlıkla yüzüme bakıp, zorla ağzına sığdırdığı aletimi, ağzından çıkarmadan ‘kim’ diye sordu. Karım yarrağımı yalarken, ben de anlatmaya başladım, aşkım yanlışlıkla olmuştu aslında anlık bir şeydi. Hani balayında biz belekte bi otele gitmiştik, otel full yabancı doluydu, bilardo oynarken herifin biri kalçalarına bakıyordu alenen, sinir olmuştum, beyaz kısa bi şort giymiştin, hatırladın mı aşkım dedim. Sevgi, kafasını sallayıp onay verdi, devam et dercesine. O adamla akşam barda karşılaştım aşkım, dedim. Sen odadaydın hani(sevgi içmez, bense arada sosyal içiciyimdir.) Beni tanıdı tabi, gündüz ki olaydan ötürü, özür diledi. Ben de , kıskanç bir adam olduğumu, eşime baktığını fark ettiğimi ve hiç hoşuma gitmediğini tekrar söyledim aşkım dedim. Adam, seni eski sevgilisine çok benzetmiş, hatta açıp kızın fotoğraflarını gösterdi, eşim ağzından çıkarıp, benziyor muydu peki aşkım dedi.

-senin kadar güzel değildi, karıcım dedim. Bacağında bir dövme vardı, ejderha gibi bir şeydi sanki, dedim.

Adama yeni evlendiğimizden, balayında olduğumuzdan bahsedince, düğün fotoğraflarımızı merak ettiğini, eski kız arkadaşı ile de evlenme planı yaptıklarını sonra bir sebepten ayrıldıklarını söyleyince, ben de düğün fotoğraflarımızdan açıp ona göstermeye başladım aşkım dedim. O sırada…, o sırada da sen fotoğraf attın, odadan. ‘Çok sıkıldım, karın seni bekliyor, diye. Hatırladın mı aşkım?’ Sevgi, gecelikle aynadan çektiğim fotoğrafımı mı gördü o adam dedi, evet aşkım ne yazık ki, anlık bir şeydi. Ama, gördü yani, seksi kadın, mutlu olun falan diye yorum yaptı hatta. Hani o gece çok fena sevişmiştik, hatırladın mı bebeğim dedim. Bana, aşkım ne oluyor ilaç falan mı kullandın, demiştin.

-Hatırladım, parçalamıştın beni aşkım, ilk sevişmemiz çok kötüydü, ama o gece müthiştin. (Bakireliğini ben almıştım eşimin, hatta acele etmiş, biraz düşüncesiz bile davranmıştım.)

Buraya kadar, olan her şeyi, eşime bire bir anlatmıştım. Gerçekten de her şey bu şekilde gerçekleşmişti. İçine girdiğimde eşimi uzun zaman sonra bu kadar sulu ve ateşli buldum. Sevişmeye başladık, en sevdiğim pozisyon olan Dogy de, Sevgiyi s.kerken, konuşmaya devam ediyorduk. Bu herif Ebru’yu nası sikmiş aşkım, dedim. Hakan Hoca zekidir, hayatım dedi. Matematik öğretmeni sonuçta. Çok yakındılar, dedikoduları dolaşıyordu okulda zaten, dedi. Bu defa karım aletimin üzerine çıkmış zıplamaya başlamıştı, onun en sevdiği pozisyon da buydu. Hatta bir keresinde, Mehmet iş gezisine gidince , gece eve çağırmış Hakan Hocayı, kendi yataklarında yapmışlar. Mehmet’le seviştiği yatağa Hakan’ı almış, sabaha kadar sevişmişler, dedi. Anlattıkları yarrağımı kazık gibi yapmıştı, dahası kendimi daha fazla tutamayıp, boşalacağımı anladım ve bir hamlede karımı yatağa yatırıp, üzerine attırmaya başladım. Hakan hocana söyle, böyle attırılır karımın üzerine dedim, o an orgazmın etkisiyle.

O da olur söylerim, diyip güldü ve konu orda kapandı gibi. Duşa girip geldi, telefonu eline alınca, silmemişsin fotoğraflar duruyor aşkım dedi, galeride sevişmeden önce çektiğim fotoğrafı göstererek. Arkam dönükken de mi çektin dedi, aşkım harika kalçalarının olduğunun farkındasın di mi dedim. Biliyorum aşkım, dedi yine gülerek. Engelledin mi şu şarapçıyı dedim? Mesajı gelmiyor artık, yok engellemedim ama gördüğün gibi foto da foto diye darlamıyor, demiştim akıllı adam dedi. Demek gecelikli halimi tek gören kocam değil, bi kişi daha var hımm, dedi. Ne yazık ki bebeğim dedim. Gerçi bekarken görenler de vardır, dedim. Var tabi aşkım, onları mı anlatayım, dedi. Nedense aletim yeniden kalkmaya başladı, bunları hiç eşime sormamıştım açıkçası elbette ki ilişkileri olduğunu biliyordum. Engellesen mi şu herifi, dedim. Salça olmasın şimdi sana bu.

-Olur aşkım, engelleyeyim, sen nasıl istiyorsan, dedi. O an ne oldu bilmiyorum, son isteğini yerine getirip öyle mi engellesek dedim zaten galerinde fotoğraf da var, ama yüzünün görünmediğini gönder.

-Emin misin, Onur? Dedi. Adama gecelikli halimi mi atayım yani. Aşkım beni denemiyorsun değil mi, dedi. Rüyadan çok mu etkilendin ne oldu benim kocama, diye söylenerek, galeriyi karıştırmaya başladı.

-Gönder, aşkım. Nasılsa engelleyeceğiz, dedim. ‘‘Peki…’’ dedi eşim, yüzünü hiç kaldırmadan ve bunu gönderiyorum bakalım diye ekledi. Heyecanlanmıştım, ilk defa böyle bir şey yapıyordum, bu seneler önce İngiliz turistin yanlışlıkla görmesi gibi değildi, bile isteye göndertmiştim, biricik eşimin gecelikli fotoğrafını, elin adamına. Cevap geldi mi dedim, hayır, dedi Sevgi. Telefon elinde sosyal medyada dolaşıyordu. Silsen mi, dedim. Pişman olmuş gibi. Bekledikçe içimi sıkıntı almıştı. Mesajlaşmayı yeniden açtı, görmüş zaten aşkım, dedi. Belki yine sen olduğuna inanmamıştır, dedim. Bilemiyorum artık, diyip telefonu yana koyacakken mesaj geldi. Bu defa bir fotoğraf değil, gelen kısa videoydu. Gecelikli fotoğrafına asılırken, dahası boşalırken çekilmiş bir video. Hayvan herif, damarlı aletinin tamamını sergiliyordu, şaşkınlık, heyecan, kızgınlık ne denir bilmiyorum tüm duygular iç içe, karımın gecelikli fotoğrafına boşalırken asılmasını izlemiştim. Fark edelim ya da etmeyelim, artık ok yaydan çıkmış gibiydi, hem de bayağı büyük bir ok ve hedefi eşimin seksi vücuduydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir