Gençlik Öfkesi S1 – B16.2

BÖLÜM 16.2 [YÜKSELME ŞANSI GERİ Mİ GELDİ?]

Araba’nın içinde otururken ön sağ koltukta oturan adam bizlerle İngilizce konuşarak, durumu açıklamaya ve bu kadar uzaktan geldiğimiz için de bize “teşekkür ederiz!” demişti!

[İngilizce otomatik çevirili hali]

“Siz kimsiniz bu arada beyefendi?”

Çinli Adam: Efendim ben bay Liu’nun özel kalemi ve baş danışmanıyım! Sizler için bay Liu beni özellikle göndererek, güven içinde olmanızı istediğini bana bizzat belirtti!

“Bay Liu bizim bölgemizde özellikle balkan ülkeleri ve Türkiye üzerinde ticari anlaşmalar yapmak istiyor!”

“Fakat birleştiremediğim nokta, bu kadar büyük bir yapıya ve işçiye fazlasıyla da sahipsiniz aslında!”

“İsterseniz bölgeye bir fabrika açarak, orayı kontrollü şekilde yönetebilirsiniz? Neden bu şekilde ilerlemek yerine, bizlerle hem tanışıp hem de iş teklifi yapmak istediniz?”

Ç.A: İş teklifi yapacağımızı nereden düşündünüz ki?

“Jet içerisinde yolculuk esnasında bir belge incelerken, sizlerin zamanında yapmak istediğiniz projeleri ve bu projelerin hangi bölgelerde, hangi şekilde olacağını ve görüşme için kimlerle konuşulacağını gördüm!”

“Listede aslında bir sürü holding vardı! Fakat eskiden babama ait olan ve şimdiyse benim yönettiğim bu holding geriye kalan tek şirketti!”

“Yani biraz hızlı girdim kusura bakma ama bence Bay Liu geçenlerde olan Belçika toplantısında bu konuyu konuşmamızı istiyordu ve bu nedenle de sabırsızdı! Ancak malûm bazı sorunlar yüzünden, biz gelemedik!”

Ç.A: Doğruyu söylemek gerekirse haklısınız! Bu nedenle sizlere yalan söyleyemem fakat asıl sizinle bu konuyu görüşecek kişi Bay Liu olacağı için de, ben bilgi veremem!

“Anlıyorum, teşekkür ederim!”

Tu: Ne yani bizimle özel olarak irtibatta olduklarını biliyor muydun?

“Evet Tuğba Hanım, her şey açık ve belliydi! Sadece bazı belgeleri okuyunca, bir de haberleri tabii… İşin bu yönde olduğunu anlamış oldum!”

Tu: Neden bana bahsetmedin? Benim bilmem gerekiyordu bunları, sonuçta bilgi sahibi olurdum!

“Sürpriz olsun istedim Tuğba Hanım!”

Tuğba’nın suratı bozulmuş ve adeta sirke satıyordu! Belgeler aynı şekilde onun da ulaşabileceği bir yerdeydi ama kendisi herhalde görmemişti…

Yolda bir daha konuşmamak üzere, toplantının olacağı büyük plaza’ya gelmiştik. Herkes bize garip garip bakıyor ve ilgiyi üstümüzde hissediyorduk! Asansöre bindikten sonra, en üst katta olan Bay Liu’nun ofisine dört dakikada varmış olduk!

Kapı açılmıştı ve asansörden sanki yer sallanırcasına bir adım attım ve çıktım. Nefesim sıklaşıyor ve Bay Liu ile olan görüşme artık tam da karşıda olan ofiste olacaktı! Heyecanımı belirtmemek için, elimden geleni yapıyor ve duruşumu bozmuyordum!

[Toplantı odasına girerler]

Uzun bir masa ve en uzak köşede olan baş kısmında muhtemelen Bay Liu ve sağ tarafında da, bir tane adam vardı! Bay Liu ve yardımcısı olduğunu düşündüğüm kişi, ayağa kalktı ve bizlere elini uzattılar.

Tuğba ve Ben adamların ellerini sıktıktan sonra yerimize oturduk ve ilk baş Bay Liu’nun bana görevimde başarılı olmam konusundaki, dilekleriyle başladı! Bütün ne varsa söylenen, Tuğba tercüme ediyordu!

Bay Liu sözü bana getirmişti ve babamın hatalarına hem de benim yeni oluşumun başına geçmemin ne gibi değişiklikler yarattığını sordu!

“Tuğba sen Bay Liu’ya sırayla çevirir misin? Ben başlayayım!” Bay Liu öncelikle size teşekkür ederim! Hedefim babam gibi olmamak ve yeni yapılanmayla, şirketimizi biraz daha eski konumuna hatta daha iyi bir seviyeye çıkarmaktır!”

“Şimdi siz basitçe şöyle diyebilirsiniz aslında; herkesin amacı budur! Fakat daha iyisini yapmak ve sizinle bu önemli projede yoldan sapmadan, amacımızın üstüne düşerek ve aramızdaki bu ilişkiyi benimle tekrardan başlatarak, sağlıklı ve güven içerisinde sımsıkı yapmaktır!”

“Araştırmalarıma göre ve elimdeki bir takım belgelere göre, siz babamla Balkanlar, bazı Avrupa ülkeleri ve Amerika’da çalışmak istiyorsunuz! Fakat anlıyorum ki, Çin sisteminde Amerika içerisinde bulunmak biraz yanlış karşılanıyor! Ancak müşteri neredeyse her zaman bizlerde orada olmalıyız, anlıyorum!”

“Bu nedenle birlikte iş güçlerimizi sıkı ve bir tutup güzel faaliyetlerle birlikte, tabii yeni, genç ve akıllı ekibimizin ayrıca başlarında Tuğba Hanım gibi özel, akıllı ve takım faaliyetinde yerinde kararlar alabilecek bir yöneticiyle, benim gibi başarıya odaklanmış genç bir holding sahibi’nin hırsı sizlere eminim önemli derecede katkı sağlayacak!”

“Fakat ben şunu bilmek isterim, sizin güveninizi kırdıysam, nasıl kazanırım? Ayrıca güveniniz hâlâ varsa bu projede olan ticari faaliyetlerin hepsinde bizimle olmak hâlâ sizin için geçerli bir durum mudur?”

Tuğba bütün bu konuşmaları çevirdikten ve bazı önemli konulara da ben vurgu yaptıktan sonra, Bay Liu yüzünde bir gülümseyle bana elini uzattı ve Çince bir şey söyledi!”

Tu: Bize desteğini esirgemeyeceğini ve bu projede birlikte olduğumu söylüyor Aras Bey!”

Ben de elimi uzattıktan sonra içimden ne geçiyorsa bu konu üstüne söyledim ve karşılıklı olarak evraklarımızı çıkarıp, imzaları attık!

Benim yüzümde adeta vatan gülüşü, sonuçta yükselişe geçme fırsatı ve güçlü bir destekli anlaşmayla, artık sırtımızı iyi bir yere yaslamıştık! Buradan sonrası da bize ve ekibime düşüyordu. Ve en iyisini yapmalıydık!

Bay Liu ile bazı konuların üstüne de konuştuktan sonra, aşağı inip otele dönmek için bulunduğumuz yerden ayrıldık ve birlikte özel araca binip, tekrardan otele dönüş yaptık!

[2 saat sonra]

Otel odasında dizüstü bilgisayardan çalışırken, kapım çalmıştı ve kalkıp kapıya bakmak için ilerledim. Kapıyı açtığımda Tuğba karşımdaydı ve elinde bir şampanya ile bana doğru derin derin bakıyordu…

Tu: Şey… Kutlar mıyız?

“Aslında bize daha büyük ve güzel bir kutlama lazım ama?”

Tu: Onu da yaparız zamanla! (tebessümle)

“O zaman sözün olsun bu!”

Tu: Birbirimize karşı sözümüz olsun!

“Tamamdır!”

[şampanya koyulur]

Birlikte karşılıklı içerken, odaya bir kaç şey getirilmesi için sipariş vermiştim ve anında gelmişti! Hemen getirildiği gibi tabakları sırayla koydu ve adam odadan çıkarken ona bahşiş uzattım, öylece gönderdim!

Birlikte güle, eğlene miss gibi sohbetler ederek mutluluk saçarken, Tuğba bir anda beni övmeye başladı!

Tu: Bazen girdiğiniz ilk toplantılar ve anlaşmalar bu mecrada içinde sizin özünüzü, yani yapınız belli eder!

Tu: Siz başarılı bir yönetici olacaksınız bugün anladım! Şimdiden size son derece bağlı olacağım! Nasıl çocuklarıma sadık ve bağlıysam size de öyle olacağım Aras Bey!

“Tuğba Hanım, teşekkür ederim! Dün ve bu sabah biraz atıştık ama bunlar olabilir eğer hâlâ dert ediyorsanız etmeyiniz! Ve sizinle birlikte bu işten sıyrıldık, benim yanımda olmanız bana mutluluk kattı! İyi ki varsınız!”

Tuğba sadece sustu ve gözlerime derin derin baktıktan sonra, bir anda gözlerini kırpıp durdu ve ayağa kalkmaya çalıştı, fakat olmamıştı!

“Dur, dur! Yardım edeyim sana!”

Tuğba’ya yardım etmeye çalıştım fakat kendisini direk salıyor ve işi zorlaştırıyordu. Bu sebeple onu yatağıma doğru uzattım.

Sonra, ben de yanına kıvrılacak gibi oldum ama ne olur ne olmaz diye bilgisayarı şifreli olarak kamerası açık biçimde ayarlayıp, öyle uzandım ve ışıkların bir kısmını söndürdüm.

Bir süre yatakta dönüp durduktan sonra, uyku gözlerime çökmüştü ve kendimi yorgunluğun verdiği ağırlığa salarak vücudumu uykunun kontrolüne bırakıp, rüyalara daldım…

[Sabah saat 09:22]

Gözlerim Tuğba’nın yatakta dönüp durmalarından dolayı hafifçe açıldığı zaman, karşımda farklı bir Tuğba vardı sanki, dibimdeydi ve aramızda bir mesafe falan da kalmamıştı.

Fakat yavaşça kalktım ve bir kaç parça kıyafetimi alıp, birisini çağırdım ve kuru temizlemeye verilmesini istedikten sonra, duş almak için banyoya gittim.

Suyu açtığım gibi altında sadece durdum, sanki dik bir tabut misali! Su üstten vururken biraz şampuan, biraz da duş jeli derken kendimi kirden arındırmıştım ve suyu kapattım.

Vücudumu kuruladıktan sonra, fön falan yaptım ve üstümü giyinip odaya geldiğimde Tuğba hâlâ uzanıyordu ve bazı yerleri basbaya açıktı ve gözüküyordu.

Üstünü tekrar örttüm garanti olsun diye ve onu uyandırıp, kendi odasına geçip hazırlanmasını söyledim! Sessiz sessiz çıktı ve kendi odasına gitt!

Ben de bu esnada ne varsa düzenli olarak koydum ve valizleri hazırlayıp, odayı da düzelttiğim gibi, son bir kez etrafı karıştırdım ve bir şey unutmadığımı da anlayınca çıktım.

Yavaşça aşağı doğru elimde valizle birlikte indikten sonra, restaurant kısmına geçtim ve bir saat neredeyse bekledim. Tuğba beni aramıştı ve restaurantta olduğumu söyleyince, kapattı. Herhalde geliyordu?

15 dakika sonra Tuğba endamıyla ve güzelliğiyle, herkesin gözü üstünde bir şekilde geldi. Birlikte oturduk ve bir kaç siparişten sonra kısa sohbetler eşliğinde kahvaltımızı yapıp, mekândan ayrıldık!

[Kapı önünde aracı beklerken]

Tu: Dün için özür dilerim Aras Bey!

“Sorun değil Tuğba Hanım, bunlar olabilecek şeyler!”

Tu: Kendimi size karşı mah-…

“Şşşh tamam gerek yok! Rahatça uyudun mu? Uyudun! Gerisini boşver, hem bu son olmaz merak etme!”

Tuğba’nın yanakları kızarmış, gözleri büyümüştü ve bir şey demeden kafasını yere eğip, sadece sustu.

“Kızdırdıysam ya da kırdıysam söyle! Bana açık sözlü olabilirsin… Hoşuna gitmediyse bir daha da demem!”

Tu: Ya şey… Yani… Olurum tabii ki açık sözlü olurum! Sadece beklemedim böyle diyeceğinizi.

Sadece gülmüştüm! Omzuna dokundum ve aracın geldiğini gösterip birlikte bindik!

Yoldayken Tuğba hayatımda birisi olup-olmadığını merak etmişti. Bu sebeple soru sormak istedi!

Tu: Hayatınızda birisi var mı?

“Vardı! Bir süre önce ayrıldık. Liseden kız arkadaşımdı. Aileme ve işime vakit ayırmam, hoşuna gitmedi! Benden ona ilgi göstermemi istedi!”

Tu: Sırf ilgi göstermediğiniz için mi ayrıldı yani sizden?

“Garip huyları, istekleri vardı bazı konularda. Oralara hiç girmek istemiyorum! İnsanın midesi bulanır!”

Tu: Anlıyorum!

“Peki siz neden ayrıldınız eşinizden?”

Tu: O da garip istekleri olan birisiydi, o nedenle sonra sonra farkettim zaten. En kısa sürede de boşandım!

“Siz doğru olanı yaptınız gerisi boş!”

Tu: Evet iyi ki boşandım zaten!

İkimizde biraz sustuktan sonra, havalimanına varmıştık ve özel jet ile tekrar Muğla’ya uçma vakti gelmişti…

BÖLÜM 16.2 SONU…

Yazar bilgilendirmesi: Bu bölüm içerisinde, cinsel ilişki yok diye lütfen baygınlık vb… geçirmeyiniz! Karakter gelişimi için, bu çok önemlidir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir