İtirafla gelen değişim (4. Bölüm)

Ertesi gün işyerinde mola verirken instagrama göz attım. Karım ofiste kahve içerken bir fotoğraf paylaşmış, Gökhan da hemen beğenmişti. Gökhan’ın karımı özlediğinden ve sikmek istediğinden emindim. Karımı sikmek isteyen bir çok erkek olabilirdi ama Gökhan’ın geçmişte karımı siktiği ve hamile bıraktığı aklıma geldikçe sikim sertleşiyordu. Acaba karım da Gökhan’ı arzuluyor muydu. Fırsat bulsa Gökhan’la yatar mıydı. Karımı Gökhan’ın yatağında düşünmek beni heyecanlandırsa da bu gerçekleştiğinde aynı heyecanı duyar mıydım.

O haftayı düşünceler içinde geçirmiştim. Nihayet Cumartesi olmuş ve biz yine sabah yürüyüşüne çıkmıştık. Ve bu kez parkın kafesinde Gökhan’la tekrar karşılaştık. Sanki karımın peşindeydi. Ama bu kez yanında karısı da vardı. Bizi masalarına davet edince biraz heyecanlandım ve sakin olmaya çalıştım. 1 haftadır, geçmişte karımı nasıl siktiğini düşündüğüm adam karşımdaydı.

Anlayışlı tavrım karşısında karım daha rahat görünüyordu. Sanki geçmişte hiçbir şey yaşanmamış gibi sohbet ediyorduk. Karımla Gökhan aynı sektörde aynı mesleği yaptıkları için konuşacakları çok şey olabilirdi. Gökhan şakayla karışık iş teklifi edince, karım işinden memnun olduğunu söyledi. Masandan kalkarken, ertesi gün yapacakları bruncha davet ettiler. Ben sessiz kalıp, kararı karıma bıraktım. Karım “Ne dersin aşkım” diyerek bana dönünce “nasıl istersen” diyerek karımı onayladım. Karım da akşamki programdan bahsederek Gökhan’la eşini davet etti.

Eve dönerken, karım akşam için ne giyeceğini düşünüyordu. O’nun günüydü ve gecenin en çekici kadını olmalıydı. Halbuki ben karımın ne giyeceğine karar vermiştim. Telefonumdaki elbiseyi gösterince bayıldı. Evde fazla vakit kaybetmeden mağazaya gittik. Mağazada kadın çalışanlar diğer müşterilerle ilgilendiği için, bizimle erkek elemanlardan biri ilgilendi. Gösterdiğimiz elbiseyi çıkarıp soyunma kabinine kadar karıma eşlik etti.

Elbiseyi sütyensiz giymesi gerektiği için karım sütyenini çıkarmış, göğüsleri açılmasın diye elbiseyi tutuyordu. Erkek eleman elbiseyi kontrol ederken bir yandan da karımı süzüyordu. Daha sonra bir beden küçüğünü getirdi. Küçük beden karımın bedenine tam oturmuştu. Elbiseyi almaya karar verince, aynı mağazada ayakkabı baktık.

Eleman uzun topuklu güzel bir ayakkabı getirip, karımdan oturmasını rica etti. Karım üzerindeki minicik elbiseyle otururken, bacaklarının arasından dantelli beyaz kilodu göründü. Eleman eğilerek karımın spor ayakkabısını çıkarmasına yardımcı oldu ve zarif ayak bileğini tutarak topuklu ayakkabıyı giydirdi.

Eleman, karımın kilodunu görüyor olmalıydı. O açıdan görmemesi imkansızdı. Eminim karımdan tahrik olmuştu. Henüz 20 yaşlarında yakışıklı bir çocuktu. Karımı süzmesi hoşuma gitmeye başlamıştı. Peki karım ne düşünüyordu. Karşısındaki genç erkeğin kendisini süzdüğünü farkedip, hoşuna gitmişmiydi.

Karımda hiçbir belirti sezemiyordum. O rahattı ve yeni elbise aldığımız için sevinçli ve konuşurken hep gülümsüyordu. Karım ayakkabıyı giyip boy aynasının karşısında kendisine bakarken, genç eleman karımın arkasına geçti ve nazikçe karımın açık saçlarını topuz yaptı. Böyle daha çekici oldunuz diyerek aynadan birbirlerine gülümsediler.

Karımın saçları topuz olunca sırt dekoltesi tamamen ortaya çıktı. Genç çocuk karımın saçlarını bağlamadığı için eliyle tutmaya devam ederken aynadan da karımın vücudunu süzüyordu “Evet çok yakıştı, çok çekici oldunuz” diye tekrarladı. Karım teşekkür edince çocuk, karımın göğsündeki dövmeyi beğendiğini söyledi. Aynadan karımın göğüslerine bakıyordu. Karımın göğüsleri yerinden fırlayacak gibiydi. Çocuğun boynunda da dövme vardı ve bir süre dövme hakkında konuştular. Karımın kalçaları neredeyse çocuğun önüne temas edecek gibiydi. Karım çocuğun her iltifatında biraz daha şımarıyordu. Birbirlerine çok yakın olmaları beni tahrik etmişti. Çocuk karıma asılıyor, adeta gözümün önünde flörtleşiyorlardı. Aynanın karşısında geçen 3-4 dakikalık sürede tahrik olmuştum. Daha sonra karım soyunma kabinine geçerek üstünü değiştidi.

Mağazadan ayrıldık. Akşam için hazırlıklarımız bitince mekana geçtik. Rezerve ettiğimiz 10 kişilik masa tamamen doluydu. Gökhan da eşiyle birlikte gelmişti. Akşam güzel başlamıştı. Karım güldükçe memeleri titriyor, yerinden fırlayacak gibi oluyordu. Masadakiler karıma iltifatlar etmiş, elbisesini çok beğenmişlerdi.

Karım elbisenin benim seçimim olduğunu söylediğinde arkadaşı Pınar, kendisine de benim gibi bir koca gerektiğini söyledi. Şakayla karışık “artık alışverişe birlikte çıkalım” dedi. Şaka da olsa Pınar’ın uzun zamandır bana asıldığını hissediyordum. Karımın en yakın arkadaşıydı. Sık sık evimize gelirdi. İstesem Pınar’la yatabilirdim ama karımı aldatmak istemedim.

Evimize geldiğinde çok kez, karımla Pınar’ı birlikte sikme fantazisi kurmuştum ama şimdi karımın başka erkeklerde yattığını hayal ediyordum. Karım çok çekici görünüyor, Gökhan gözlerini karımdan alamıyordu.

Her ne kadar Gökhan karımı süzse de karımın Gökhan’a ilgisini hissedemiyordum. Acaba karım doğru mu söylüyordu. Gökhan Fransadan geleli 2 hafta olmuştu. Bu kısa süre, karımın Gökhanı arzulaması için yeterli miydi. İnstagram dışında iletişimleri yoktu. Başbaşa kalsalar karım Gökhanı arzular mıydı.

Aklımda deli sorular. Ah Gamze beni nasıl bir çukura atmıştı. Belki de karım ve Gökhan’ın birbirlerine olan arzusu sadece benim hayalimdi. Gerçekte öyle bir şey yoktu belki de. Karımın başka bir erkeğe ilgisi olmasa da karımın başkalarını arzuladığını hayal etmek heyecan vericiydi.

Gecemiz güzel geçiyordu. Karımla dansımız bitince Pınar “kocanı alıyorum” dedi. Karım “senin olsun” diyerek gülüştüler. İkisi de biraz sarhoştu. Pınar kolumdan çekti ve dansa başladık. Dans ederken masadaki sözlerini tekrarladı. “Bana da senin gibi bir koca lazım” diyerek güldü. Ben de asıl şanslı kişinin kocası olacak erkek olduğunu söyleyerek iltifat ettim. “Eeeee duymadın mı Gamze seni bana verdi” dediğinde ikimiz de gülüştük.

Boynuma sarılmış iyice yaklaşmıştı. Memelerini göğsüme bastırıyor, sürtünüyordu. Sikim sertleşiyordu. “Gamze olmasaydı beni istemez miydin” diye sorduğunda ne diyeceğimi şaşırdım. O sırada gözlerim masada oturan karımı aradı.

Karım oturduğu yerden kalkıp Gökhan’ın yanına oturmuş, birbirlerine gülümseyerek sohbet ediyorlardı. Gökhan’ın karısını göremiyordum. Tuvalete gitmiş olmalıydı. Aklım gitmişti. Bir tarafta karımın arkadaşı Pınar açık teklifte bulunuyor, bir tarafta da karım eski sevgilisiyle kahkaha atarak flörtleşiyordu.

Pınar benden cevap bekliyordu. Pınar’a sarhoş olduğunu söyledim. beni sınadığını düşünerek konuyu kapatalım dedim. Pınar gözlerimin içine bakarak “aramızda kalır kimseler bilmez” diyerek aniden dudağımdan öptü. Kendimi geri çektim ve dansı bıraktık. Pınar’ın hareketi karşısında şok olmuştum. Birisi görmüşmüydü acaba. Masaya baktım. Bize bakan kimse yoktu. Çok şükür farketmemişlerdi. Pınar’ın yüzü asıldı ve tuvalete gitti. Ben de masaya döndüm.

Eşim beni farketmemiş Gökhan’la konuşuyordu. O sırada Gökhan’ın karısı da geldi ve Gökhan ayağa kalkarak, karısıyla aramızdan ayrılmak için müsade istedi. Vedalaşırken elini karımın beline dolayarak yanağından öptü. Daha sonra karım yanıma oturarak Pınar’ı sordu. Tuvalette olduğunu söyledim. Gecenin sonuna yaklaşıyorduk. Pınar kendini toplamış ve bir şey hissettirmemek için gülümsüyordu ama gözlerimin içine bakıyordu. Yarım saat sonra diğer arkadaşlarla birlikte geceyi sonlandırdık.

Pınar ve karım sarhoş olmuşlar, Pınar’ı yalnız bırakmaya gönlüm elvermiyordu. O gece Pınar’ı evimizde misafir etmeye karar verdik. Eve giderken aklım hâlâ karışıktı. Zaman zaman hayalini kurduğum, ikisini birlikte sikme fantazisi ve karımın masada Gökhan’la neler konuştuğunu düşünüyordum. Ayrılırken karım Gökhana samimice sarılmıştı.

Eve vardığımızda karımla ben yatak odasındaki banyoya, Pınar da diğer banyoya girmişti. Gece boyunca azgınlığım artmış, karımı sikmek istiyordum ama karım kendine gelse de başı ağrıyor ve yatmak istediğini söylüyordu. Duştan çıktık. Yatak odasının kapısını açarak “Ben yatıyorum. Yorgunluktan ölüyorum” diye Pınar’a seslendi. Pınar’ın “Okey tatlım” dediğini duyunca karım kendini yatağa attı.

Karımın yanına uzandım ama gözümde uyku yoktu. Aklımda karımın Gökhan’la konuşması ve yan odada beni istediğini söyleyen Pınar yatıyordu. Susadım ve mutfağa gitmek için kalktım. Pınar’ın odasından ses gelmiyordu. Uyumuş olmalıydı. Ayakta olsa ve karşıma çıkarsa ne yapacağımı bilmiyordum. Karım içeride uyurken ikimiz de sevişmeye cesaret edemezdik diye düşünürken mutfağa girdiğimde, Pınar budolabından bira alıyordu.

Işığı yaktım ama birşey söyleyemedim. Pınar da konuşmadı. Birasını alıp salona geçti. Ben de kendime bira alıp arkasından gittim. Karşısına oturdum. Konuşmuyor, elindeki bira şişesine bakıyordu. Ben de bir şey söyleyemedim. Dans ederken yaşadığımız konuyu açmak istedim ama zamanı değildi. Pınar reddedildiği için üzgündü. İkimiz de sessizce içiyorduk. Dizlerini kırarak ayaklarını sehpaya dayadığı için karımın verdiği saten gecelik geriye sıyrılmış, bacakları kasıklarına kadar açılmıştı. Bacaklarının arasından kırmızı saten kilodu görülüyordu. Ve altında sütyen olmadığı için geceliğin altında sivrilmiş meme uçlarını belli oluyordu. Harika bir kadındı.Pınar’ı arzulamış ama heyecan ve korku içindeydim.

Pınar birasından son yudumu aldı ve bir şey söylemeden kalktı. Bir bira daha alarak geri geldi ve yanıma oturdu. “Çok içtin” diyerek sessizliği bozdum. Başını omuzuma dayayıp, elini karnımın üstüne koydu. Onu istediğimi ama cesaretimin olmadığını hissetmiş gibiydi. Başını omzumdan kaldırarak boynumu öptü ve sonra yanağımı. Başımı ona çevirir çevirmez dudağımdan öpmeye başladı. Tepki veremiyordum. Yavaşça dudaklarımı öpüyor beni baştan çıkartıyordu Sikim sertleşmişti.

“İstediğini biliyorum” diyerek dudağımdan öpmeye devam etti. Elimi Pınar’ın beline doladım. Bir süre öpüştükten sonra kucağıma oturdu. Dudaklarımı ve boynumu emiyordu. Kalçalarından kavrayıp sıkmaya başladım. Geceliğinin askısı düşmüş bir memesi açılmıştı. Memesini emmeye başlarken Pınar da kucağımda, amını sikime sürtmeye başlamıştı. Boxerımı indirdim. Pınar tangasını sıyırarak yavaşça sikimin üzerine oturdu. Kucağımda İnip kalkarken nefes alışı hızlanmış, inlemeye başlamıştı.

Kucağımdan kalkıp koltuğa oturdu ve tangasını çıkardı. Bacaklarını açıp beni kemdine çekti. Offf pınar harikaydı. Pınar’ın içine girip çıktıkça hızlanıyordum. Hızlandıkça Pınar’ın inlemeleri çoğaldı. Ağzını kapatıp hızlı hızlı sikmeye başladım. Boşalmadan içinden çıkıp göbeğini dölledim.

Pınar’la kendimizden geçmiş, ter içinde kalmıştık. Karım yatak odasında uyurken karımın arkadaşını sikmiştim. Pınar’la birbirimize bakıp gülüyorduk. Pınar tangasını yerden alıp ayağa kalktı. Ve dudaklarımı öpüp “sabah görüşürüz” diyerek duşa girdi. Ben de ortalığı toparlayıp duş aldıktan sonra uykuya daldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir