İkizimin Sevgilisi 1.Bölüm

Merhaba ben Yunus. 22 yaşında zayıf, kıvırcık, siyah, uzun saçlı biriyim. Boyum 175 civarı. İkizim Serhat 22 yaşında zayıf, kıvırcık kısa saçlıdır. Yüzlerimiz birbirine çok yakın olsa da belirgin farklılıklarımız bizi birbirimizden ayırır. Kişisel özelliklerimiz de çok farklıdır. Mesela ben kısa süreli ilişkileri tercih eder basar geçerim. Sırf bu yüzden 9. sınıftan beri sürekli sevgililerim olmuştur. Ama Serhat uzun süreli ilişki adamıdır. Hayatının aşkını arar. Bu huyu bence çok sıkıcıdır. Ben gündüzleri ev kuşu, geceleri ise en sosyal kişiyimdir. Serhat da tam tersidir.

Ailemiz, babadan zengin. İstanbul’un en güzide ve elit muhitlerinden birinde kocaman bir dubleks villamız var. Annem de babamla beraber aile şirketinde çalışıyor. Onları çok zor görsek de hafta sonları çalışmazlar.

Havanın sıcaklığının tavan yaptığı bir gündü. Altımda sadece gri bir don üstümde oversize bir tshirt vardı. Koltukta mayışmış bir şekilde dizi izliyordum. Telefonuma gelen mesajların ardı arkası kesilmiyordu. Dünkü orospudur diye hiç bakmaya zahmet etmiyordum. Dizi izlerken sızmışım. Kapının çalmasıyla uyanmıştım. Gelen abim olamazdı çünkü o hep anahtarı ile girerdi. Koltuktan kafamı kaldırıp dev dış kapıya baktım ama yok. Göremedim kim geldi. Uyku sersemi isteksizce kapıya gidip açtım. Karşımda 170 boylarında çok sıkı ve seksi bir kadın duruyordu. Kızıl saçlarını göğsüne doğru salmıştı. Giydiği güllü siyah elbise üstünde çok sıkı duruyordu.

Ben: Merhabalar. Kime bakmıştınız?

Kadın: Merhaba ben Asya. Serhat’ın sevgilisiyim.

Donakalmıştım. İkizim kedi olalı bir fare tutmuştu.

Asya: Sen pek müsait değilsin sanırım. Dedi ve kıkırdadı. Altımda sadece don olduğunu unutmuştum. Elimle kapatmaya çalışsam da iş işten geçmişti bile.

Ben: Buyur gel kusura bakma güneşte kaldın. Abim nerede?

Asya: Bir işi varmış sanırım. 1 saate burada olur.

Asyanın arkasından yukarı odama çıkıyordum ki bana gelmemi söyledi. Utanarak peşinden salona gittim. Asya kendini koltuğa attı. Ben de koltuğun köşesinde oturdum. Üstümü bir yastık ile kapattım.

Asya: Ay çok sıcak yandım valla. Üstümü çıkarsam sorun olur mu?

Üstünde elbise vardı neyini çıkaracaktı anlamasam da, hayır anlamında kafamı salladım. Asya elini memelerinin arasına sokup tek hamlede sütyenini çıkardı, koltuğun yanına attı. Sikim kalkmaya başlamıştı.

Asya: Yastığa ne gerek var benden mi utanıyorsun?

Asya böyle diyince yastığı kenara koydum. O da arkasına uzandı. Gerçekten çok güzel ve ateşli bir hatundu. Bakışları ile beni süzüyordu.

Asya: Ee senin sevgilin var mı?

Ben: Bu aralar yok yenge.

Asya: O zaman boşsun bu aralar ha?

Bana sürekli kaş göz yapıyordu. Amacı çok belliydi ve kendimi zor tutuyordum. Yerinde doğruldu ve bana doğru emeklemeye başladı. Sağ eliyle donumun üstünden sikimi avuçladı. Benim iki elim geride duruyordu ama çok azmıştım. Asya donumu sıyırdı ve ortaya sikim çıkıverdi.

Asya: Kesinlikle ikizinden farklısın. Oha şu büyüklüğe bak!

Asyanın bu cümlesi bile beni azdırmaya yetmişti. Eliyle ileri geri bana 31 çekerken ben bir bacağımı koltuğun üstüne attım, sonra iki elimle Asyanın kafasını tutup ağzına verdim. Asya sikimi çok güzel vakumluyordu. Orospu öyle birşeydi ki emerken sürekli ses çıkarıyordu. Bu sayede kat ve kat daha çok sertleşmiştim. Daha sonra ayağa kalktım üstümdeki tişörtü çıkardım. Aynı zamanda Asya ile öpüşürken onu soymuştum. Altına iç çamaşırı giymemişti. Koltuğa oturttum. misyoner pozisyonunda ellerini yukarıdan birleştirdim, bacaklarını da iki omzuma alıp amına hafif dokunuşlarla sikimi pat pat değdirdim. Asya artık sokmam için kudurmuştu ki tam o anda sonuna kadar kökledim. Asyadan bir çığlık koptu. Öyle bir zevk veriyordum ki ona, onu siktiğim için şükredecekti. Sonra sikim hala amındayken kafamı füzelerine daldırdım. Asyanın ahlamaları eşliğinde onda yalamadık yer bırakmadım.

Sikimi çıkarıp koltuğa oturdum. Asya bana döndü ve kucağıma oturdu. Memelerini kafama bastırdı ve sikimi amına sokarak zıplamaya başladı. O kadar siktikten sonra yorulunca kontrolü ona devrettim. Uzun bir süre o pozisyonda devam ettikten sonra boşalacağımı anlayarak Asyayı kucağımdan kaldırıyordum ki Asya ağzımı memesiyle kapattı. Daha hızlı zıpladı, zıpladı ve son zıplayışını yapınca içimde ne varsa Asyaya boşaldım. Vücudum öyle bir kasılmıştı ki hiç böyle orgazm olduğumu hatırlamıyordum.

Asya: Kesinlikle ikizinden farklısın.

Ben: Off çok fenasın tutuldum sana.

Asya: Dur daha bekle gün bitmedi.

O sırada Asyanın telefonu çaldı. Arayan İkizim Serhat’tı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir