İtirafla gelen değişim (3.Bölüm)

Sabah işe karımla birlikte gidiyoruz. Arabayı karım kullanıyor, benim işyerim yakın olduğu için önce beni bırakıp devam ediyordu.Yol boyunca konuşurken zaman zaman karıma bakıyordum. Karım her zamanki gibi harika görünüyordu. Araba kullanırken eteği yukarı sıyrılmış, yandan bakarken gömleğinin arasından memesi ve sütyeni görülebiliyordu.

Karım her zamanki kıyafetleri içindeydi ama bu kez farklı duygular içindeydim. Karımın çalıştığı ofiste, karımı süzen gözleri hayal ediyordum. Mini eteğiyle oturduğunda kilodunu ve memesini kaç kez görmüşlerdi acaba. Daha önce böyle şeyler düşünmemiştim ama şimdi bu düşüncelerin esiri olmuştum.

Karım beni işe bırakıp devam etti. Artık mesai bitimine kadar yalnızdı. Acaba çevresindeki erkeklerin bakışlarından rahatsız oluyor muydu. Belki de bakışların farkında değildi ama beğenilmek, ilgi görmek her kadın gibi karımın da hoşuna gidiyor olmalıydı.

Akşam iş çıkışı karımla birlikte döndük. Sabahki manzara yine karşımdaydı. Karımı sabah süzdüğüm gibi süzüyordum. Bakışlarımı farkederek ne olduğunu sordu. Harika göründüğünü, gözümü alamadığımı söyledim.

Azgınlığımı farkedince hoşuna gitmişti. Yokluğunda bakarım diyerek fotoğrafını çektim. İlgimi görünce iyice şımarmıştı. Fotoğraf çektirmeyi sevdiği için trafik durduğunda bana dönerek gülümsüyor, şımarık pozlar veriyor, ben de fotoğrafını çekiyordum. Çektiğim fotoları her zaman karıma gönderir, O da beğendiklerini instagramda paylaşırdı. Yol boyunca fotoğrafını çekerken, Gökhan’ın bakışlarından da hoşlanır mıydı diye düşündüm.

Akşam yemekten sonra ben yine bira içiyordum. Karım da çamaşır makinasını çalıştırıp yanıma gelmişti. Kanepede sırtını göğsüme dayamış, bacaklarını uzatmıştı. Karım telefona bakıyor ben de tv izlerken karımın vücuduna küçük dokunuşlar yapıyordum. Karımla 3 gündür sevişmiyorduk ama karım yavaş başlangıçları sevdiği için acele etmiyordum.

Ertesi gün karımın doğum günüydü ama haftasonu birkaç arkadaşla birlikte kutlayacaktık. Haftasonu programı hakkında konuştuktan sonra karım kendisine gönderdiğim fotoğraflara bakmaya başladı. Birlikte en güzel fotoyu seçtik ve karım her zamanki gibi instagramda paylaştı. Gömleğinin arasından memesi görülüyor ve mini eteği geriye sıyrılmış harika bir fotoğratı

Fotoğrafa beğeniler gelmeye başlamıştı.
“Gökhan da beğenmiş. Aranız nasıl” diye sorunca. Muhabbetlerinin olmadığını, sadece takipleştiklerini söyledi. Daha sonra Gökhan’la olan ilişkisini sordum. Tahmin ettiğim gibi 6 ay kadar birlikte olmuşlar, Gökhan’ın evinde birlikte yaşamışlardı. Neden ayrıldıklarını sorduğumda, anlaşamadıklarını söyledi.

Karım kısa cevaplar veriyor ama ben her şeyi bilmek istiyordum. Neden anlaşamadıklarını sorunca anlatmaya başladı.

Karım Gökhan’dan hamile kalmış, Gökhan istese de karım doğurmak istememişti. Ayrıca karım Türkiye’ye dönmek istemiş, Gökhan da kariyeri için Fransa’da kalmakta ısrar edince ayrılmışlardı.

Karım daha önce hamile kaldığını anlatmadığı için suçluluk duyarak özür diledi. Her ilişkide böyle kazalar olabilirdi. Anlayışla karşıladım. Bir an sessiz kaldıktan sonra karım tekrar göğsüme uzanıp telefonla ilgilenmeye başladı.

Bir süre sonra “Keşke korunsaydınız” dedim. Bir kaç kez korunmadan seviştiklerini söyledi. Karımın eski sevgilisiyle olan cinsel hayatını konuşmak beni heyecanlandırmıştı. Karımın Gökhan’la sevişirken aldığı zevki merak ediyordum ama bunu karıma soramazdım.

Elimi karımın bacaklarının arasına koymuştum. Karım sulanmaya başlayınca telefonu bıraktı ve sevişmeye başladık. O gecemiz harika geçmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir