Tatil Öncesi Kaçamak 1.Bölüm

Ben Ege. 1.80 cm boylarında, fit bir vücuda sahip bir erkeğim. Saçlarım siyah ten rengim esmerdir. Çekici ve yakışıklı olduğum sürekli dile getirilir. Haksız da sayılmazlar. Fakat penisimin kısa olması benim hep moralimi bozar. Sevgilim Özge bu durumu hiç sorun etmez. O da dolgun vücutlu iri memeli ve koca götü ile mükemmel bir kızdır. Turuncu saçlı ve çillidir. Boyu da 170 civarıdır.

Özge ile yaklaşık 4 senedir çıkıyoruz. Aynı üniversitede farklı bölümler okuyoruz. Bazen onu kantinde başka erkeklerle sohbet ederken gördüğümde kıskandığım oluyor ama Özgeye güvendiğim için sorun çıkarmıyorum.

Yazın genellikle bizim yazlığa baş başa kalmaya gideriz. Ama ben Özge ile aramızdaki soğuklukları gidermek için yazlığa gitmeden önce Fetiye de arkadaşlarımızın yeni aldıkları eve gitmeyi önerdim. Özge de gitmeyi çok istiyordu. Ertesi sabah erkenden yola koyulduk. Ben rahat siyah bir şort üstüne beyaz t-shirt giydim. Özge de kısa bir kot şort üstünde de mavi bir crop giydi.Yolda ikimiz de çok heyecanlıydık. İkimiz de liseden arkadaşlarımızı uzun süredir göremiyorduk. Saat 3 gibiydi, en sonunda vardık. Kapıya geldiğimizde arkadaşlarımız ile selamlaştık. Evleri 2 katlı ve büyük bir villaydı. Kendi havuzu ve jakuzisi ile bizi çoktan ikna etmişti.

Özge: ” Gençler selam ya nasılsınız? ”

Buğra: ” İyiyiz fıstık sen nasılsın? ”

Özge: ” İyiyiz iyi yol sarstı bizi biraz yaa ”

Buğra’nın genişliği beni biraz gerse de gelir gelmez sorun çıksın istemediğim için sustum.

Sarp: ” Gel otur yenge ya. Sana yer mi yok? ”

Özge ” Ay canım çok sağ ol. Zeynepler nerde ayrıca? ”

Özgenin merak ettiğini ben de merak etmiştim. Zeynepler yoktu. Sadece Buğra, Sarp ve Okan buradaydı.

Arkadaşlarımızdan bahsetmem gerekirse, Buğra’nın sevgilisi yok. Sarp Zeynep’le, Okan da Mine ile sevgili. Buğra, esmer, kaslı ve yakışıklı bir çocuk. Ayrıca vücuduna bakmak gerekirse sikinin de kısa olduğunu sanmıyorum. Okan, kumral, uzun ve kaslı, Sarp da sarışın çilli fit bir vücuda sahip.

Sarp: ” Ya Zeynep’in bir akrabası hastaydı onu ziyarete gitmesi gerekiyordu. Mine’de izni yarına alabilmiş o da yarın akşama gelir.

Ben: ” Oğlum siz niye sevgililerinizi bırakıp geldiniz? ”

Sarp: ” Abi bende öyle dedim ama bizimkiler siz üçünüz bir önden gidin de evi falan toplarsınız dedi. Biz de 3 erkek atladık geldik. ”

Özge: ” İyi yapmışsınız iyi. Aşçımız neler hazırlıyor?”

Okan mutfaktan seslendi.

Okan: ” Valla yenge kremalı makarna, yanına da sosis ve patates yaptım biz de yorgunuz”

Özge: ” Süper. Hadi biz de yardım edelim adama.”

Aradan 2 saat geçti. Sarp havuza girelim deyince odalara giyinmek için çıktık. Yukarıya çıkınca evin büyüklüğü de daha anlaşılır oluyordu. 4 odalı muazzam bir villaydı. Bize de bir oda verdiler. Özge ile bavulları odaya yerleştirdik. Sıcaktan bunalımca üstümdeki her şeyi çıkarıp yatağa atladım. Beni gören Özge de soyunup üstüme çıktı. Ben sırtüstü yatarken tam sikimin üstüne sıcaktan yapışmış olan amını dayadı.

Özge: ” Benim sevgilim yorulmuş mu ? ”

Ben:” Off hemde nasıl yorulmak ”

Özge amını sikimin üstünde sürtüyor, aynı anda üstümde zıplıyordu usulca. Beni nasıl kudurtacağını biliyordu. Ellerimi götüne atıp sıktım. Özge memelerini yüzüme bastırdı. O dolgun ve hafif terli memelerini küçük dokunuşlarla emmeye başladım. Ellerim hala götündeydi. O kadar azmıştım ki direkt amına girmek istiyordum. Özge de kendini bana bırakmıştı. sessizce inlemesi de beni zevkten dört köşe yapıyordu.

Tam o anda kapımızı Sarp çaldı ve ” Gelmiyor musunuz ” dedi. Ben aşırı sinir olmuştum Sarp’a. Özge ” Geliyoruz ” diye seslendi. İsteksizce yataktan kalkıp mayoma aramaya kalktım. Özge yanıma gelip akşama hazır ol dediğinde keyfim hemen yerine geliverdi.

Aşağıya indiğimizde herkes havuzda yüzüyordu. Özge koşa koşa suya atladı. Sevgilimin böyle mutlu olmasına sevinmiştim. Ben de havuza girdim. Yüzmeyi çok sevmediğim için çıkıp şezlonga uzandım. Okan da peşimden çıktı biraz onunla hoş beş ettik. Okanla eskiden aynı mahallede oturduğumuz için daha yakınız birbirimize. Sohbet sarınca okan ikimize birer bira getirdi. Uzun süredir alkol tüketmemeye dikkat etsem bile eski dostumun isteğini kıramadım.

Biz Okan’la sohbet ederken bir gözüm hep havuzdaydı. Buğra, havuzdakilere cezalı taş kağıt makas oynamayı teklif etti. Oyunun amacı ise taş kağıt makasta art arda 3 kere kaybederse bir kıyafetini çıkarmak zorundaymış. Özge’nin bunu asla kabul etmeyeceğini biliyordum.

Buğra: ” Ya hadi biraz eğleniriz ”

Özge: ” Ya Ege ne der böyle bir şeye ”

Buğra: ” O nereden görecek boşver. Hem senin 2 parça kıyafetin var, biz sadece şort giyiyoruz ”

Sarp: “Hadi ya”

Özge: “Tamam ama başka bir şey olmayacak tamam mı? ”

Buğra: ” Yok canım ne olacak başka ”

Hemen müdahale etmek istesem de neler olacağını görmek için beklemeye karar verdim. Baktığım anlaşılmasın diye Okanla konuşup biramı içmeye devam ettim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir