Babamın inancı- Bölüm 1

Benim adım Emir 18 yaşına yeni girmiş bir kişiyim. Annem Gül 34 Babam Ümit 37 Üvey annem Serpil 30 ve ablam Yasemin 18 yaşındadır. Annem ile babam 2 yıl önce boşanmış babam ise 1 yıl önce çıtır üvey annem ile evlenmişti. Annemle üvey annem çok iyi anlaşırlardı, araşıp dururlar. Hatta Bazen telefon görüşmelerinde cinsellikle ilgili konuştuklarını duyduğumu biliyorum. – Bunu ilk bölümün sonunda yer vericem. Konu benim ve cinsellik hayatımdı- Bizim durumumuz gayet iyiydi. İzmirde yaşıyoruz. Bu hikayede babamın garip bir inancı yüzünden ailemizde ki kadınları bana vermesi üzerine kurduğum harem ve ensest olayları anlatıcağım. Ben babamı ateist zannederken o tamamıyla kendi kurduğu senaryodan inancına tapmaya başlamış. Sözde… inancı meğerse arkadaşları tarafından kafasına sokulmuş. Bunu 18 yaşıma girdiğimde öğrendim. Ben kısaca başlayayım. Öncelikle 18 yaş günümde ki babam ve annemler ile yaptığım konuşmayı anlatmak isterim.
Annem ile üvey annemin bazı konuşmalarından kesit;

3 Mayıs yani doğum günümde babam ile konuşmam. Üvey annem ile özel anlar. Ve şaşırtıcı flashback

Okuldaydım, dersteyken nöbetçi öğrenci kapıyı tıklattı ve içeri girdi “Emir Yeşil’in Babası geldi, müdür yardımcısının yanında, eşyalarını toplabilir” diyip elinde ki izin kağıdını öğretmen masasına koydu. Mert hıca da kafasını sallayıp “gidebilirsin Emir” dedi. Eşyalarımı toplayıp müdür yardımcısının yanına gittim. Babam odanın dışında beni bekliyordu. Beni gördüğünde yandan bi gülüş attı. “Ne oldu baba?” Ü- hazırmısın sürprize? B- her ne olursa olsun o sürprize hazırım baba. Nereye gidicez? Ü- sürprizin Evde. Hiç düşünemezsin. Aklına gelmez. B- ne olabilir anlayamadım. Ü- eve gidelim herşeyi açıklıcam sana. Arabaya bindik. Beni heyacan basmıştı. Aklımda araba veya eskort tarzı birşey vardı. Eve geldiğimizde [babam ile üvey annemin yaşadığı ev] babam anahtar ile açtık ve girdik. İçeriye girdiğimizde Ü- Evet evlat şimdi gelelim konumuza Ben hep sana inancımı hiçbir tanrıya

inanmadığımı söylerdim. Bilirsin. Ama o iş öyle değil. 6 yıl [4 yıl sonra de evlendiler]önce yani üvey annenle tanıştığımız yıl yeni bir inanca sürüklendim. Tarikat gibi birşey ama onlar gibi kesinlikle değil. 3 yıldır inancım ve cinsel durumum nedeniyle ne annenle nede üvey annenle ilişkiye giremedim. İnancım gereği iktidarsız baba varsa evdeki diğer erkek çocuğu hem annesiyle hem de üvey annesiyle ilişkiye girip onları tatmin etmek zorundadır. Gördüğüm kadarıyla üvey anneni ne zaman görsen sikin kalkıyor. Onu da kendi inancıma çektim tek sorun sensin. Sen de evet dersen üvey annenin kocası sen olacaksın. İstersen anneni bile altına alabilirsin. B- Baba? Ne diyorsun? O nasıl inanç? (Ben geçen üvey annemle yaşadığım şey sanki yaşanmamış gibi ses tonumu ayarladım.) Ü- onu anlatıcağım zaman bu değil. Üvey annen yanıyor oğlum. (Gözü sikime takılmıştı) senin malafatta kalkmış, hem de üvey annen için. Benim cinsel hayatım hep berbattı. Sikimin boyu ve kalkmaması gibi şeyler yüzünden asla Anneni kadın gibi hissettiremedim. Üvey annen de hâlâ bir kız. Hâlâ bir kız gibi dokunulmamış. Senin için bekliyor. Seni düşünüp, seni rüyalarında görüp mastürbasyon yapıyor. Onu doyurmanı istiyorum. Üvey annen ve benim İnancımızda da buna engel birşey yok hatta elaleme gitmesin diye seninle ilişkiye girebilir ve hatta çocuklarınız dahi olabilir, dini liderimiz ile görüştük. Sıkıntı yok hatta bu anne ve baba için daha iyi olur dedi. Annen senin için tutuşuyor. Hatırla geçen geldiğinde annenin sana nasıl baktığını? Veya sana mastürbasyon yaptırıp ağzına boşalman? Herşeyi biliyorum. Herşeyi izledim, anneni delirtmeni, ağzına sokup inletmeni izledim. Üvey Anneni ailemiz için dölleyeceksin. Tamam mı?
Kafamı yere eğip üvey annemle olan anı hatırladım. Babam zaten biliyormuş.

-Flashbek:….

Eğer fazla upvote gelirse devamını yazıcağım.
İyi okumalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir