Ne olduğunu bile anlamadan sevgilimi siktiler

Sevgilim Duru ile Üniversite 1. Sınıfta tanıştık. Matematik giriş dersini aynı dönemde alıyorduk. Ders aralarından birinde cesaretimi toplayıp tanışmış ve sonrasında ilişkimizi sevgililiğe döndürmeyi başarmıştık.

Duru 1.72 boyunda, sarışın, masmavi gözleri olan, oldukça fit, bir avuç büyüklüğünde memeleri olan yani ortalamanın çok üstünde bir güzelliğe sahip bir kız. Ben de 1.82 boyunda, normal bir vücut yapısına sahip, kendimce orta yakışıklılıkta olan olağan bir adamım.

İkimizin de aktif seks hayatı geçmişi yok. İlişkimizin 3. Ayında ilk defa birbirimiz ile birlikte olduk. Bazen bu kızı ilk ve tek siken kişinin kendim olduğunu düşünüp gurur duyuyorum 🙂

Üniversitenin son senesinde birlikte para biriktirmeye başladık. Mezuniyet hediyesi olarak İtalya’ya tatile gitmek istiyorduk. Koca yıl para biriktirdik ve vizemizi, uçak biletlerimizi ve otellerimizi ayarlayabildik. Ağustos ayının ortalarında ise önce Roma’ya uçtuk.

Tatilimiz hem güzel hem de yorucu geçiyordu. Roma büyük bir şehirdi ve turistik bir çok yapısı vardı. Yürüyerek gezdiğimiz için akşamları otel odamıza gittiğimizde adeta halimiz kalmıyor ve uykuya dalıyorduk.

Bu şekilde 3 günümüzü Roma’da geçirdikten sonra Duru ile birlikte tren ile Floransa’ya gittik. Ekonomik olması için burada bir otel değil hostel odası kiralamıştık. Hostel Floransa’nın çok merkezi bir lokasyonundaydı. Hostel odaları çoğu zaman 6-8-10 kişilik odalar olurdu ve kızlı erkekli kalınabilirdi ancak biz daha rahat olabilmek için çift kişilik kendi banyosu olan bir oda kiraladık.

Hostel bizim yaşlarımızda gençler ile tıka basa doluydu. Herkes birbirine laf atıyor ve sosyalleşiyordu. Odamıza girdikten kısa bir süre sonra hostelin oturma bölümünde 2 çocuk ile tanıştık. Biri İtalyan ancak güney tarafından Floransa’ya arkadaşlarını görmek için gelmişti. Yanındaki ise Fransa’dan İtalya’ya ilk defa gelmiş olan arkadaşı vardı.

İtalyan olan istersek onlara katılabileceğimizi ve birlikte şehri gezebileceğimizi söyledi. Açıkçası çok mutlu olduk. Diğer arkadaşları da bir Rusmuş ve akşam gelecekmiş. Dördümüz günün erken saatlerinde hostelden çıktık ve İtalyan çocuk bize güzel bir şehir turu attırdı. Hep birlikte öğlen yemeği yedikten sonra Duru ile onlardan müsade isteyip tura ikimiz devam ettik.

Yine çok yorulmuştuk, 22.30 gibi odamıza girdik. Üstümüzü değiştirdik. Duru altına kısacık saten bir şort, üstüne de saten bir askılı bluz geçirmişti. Sütyeninin de olmaması beni biraz hareketlendirdi. Usulca yanaşıp oynaşmak istedim ancak “Aşkım çok yoruldum biraz kitap okuyup uyumak istiyorum” diyince geri çekilip yatakta telefonumda takılmaya başladım. Çok da renkli bir seks hayatımız yoktu zaten. Ayda bir kaç defa kısa sevişmelerimiz oluyordu.

Saat 23 gibi yan odadan yüksek sesler gelmeye başladı. Gençler şarkılar söyleyip anlamadığım şeyler konuşuyorlardı. Çok geçmedi ki odamızın kapısı açıldı bir anda. İçeriye İtalyan ile Fransız çocuk atladı. Ellerinde orta boy şarap şişeleri vardı. Sarhoş oldukları epey belli oluyordu. “Hadi hadii yatmayı bırakın biraz eğlenelim” dediler. Duru ile şok olmuştuk. Bir kaç saniye sonra odaya yarı çıplak bir kız girdi. Altında mavi bir tanga külot üstünde ise bir sütyen vardı. Vücudunun belki %40’ı dövme ile kaplıydı. Kendince dans ederek odaya girdi. Bu arada Fransız çocuk kapıyı içeriden kapadı. Kız hiç düşünmeden bana doğru hareketlendi ve şortuma asıldı. Nasıl başardı anlamadım ama külodum ile birlikte bir anda benimkini ortaya çıkarmıştı. Daha şokumu bile atlatamadan yatağa girip benimkini ağzına aldı.

Duru ile gözgöze geldik. Tepki veremedim. İtalyan çocuk bundan cesaret alarak Duruyu iki bacağından tutup yatağın köşesine doğru çekti. Bu sırada Fransız çocuk Duru’nun elinden kitabını usulca alıp komidinin üzerine koydu. İtalyan bir çırpıda Duru’nun şortunu sıyırdı ve hiç düşünmeden amını yalamaya başladı. Duru o an bana doğru baktı. Rus kız yarrağımı iştahla yalıyordu, erekte olmuştum. Duru beni öyle görünce yine tepkisiz kaldı.

Fransız çocuk elindeki şarap şişesini komidinin üstüne koydu. Cebinden bir sigara çıkarıp yaktı. Duru’nun bluzunu yukarıya doğru sıyırdı ve o güzel memelerini okşamaya başladı. Bir eli ile sigarasını tutuyor, diğer eli ile memelerini yoğuruyordu. Çok geçmeden Duru hafif hafif inlemeye başladı. İtalyan hunharca yalıyordu sevgilimi. Bu sırada rus kız sütyenini çıkardı. Güzel memeleri vardı ama bariz bir şekilde silikonlardı. O an o memelere ellemek istedim. Memelerine ellerken Duru ile gözgöze geldik. Hemen gözlerini kaçırdı benden, görmek istemedi yaptığım şeyi. Ben de dokunmaktan pek zevk almamıştım açıkçası. Rus kız da pek güzel değildi bence.

Kafamı çevirdiğimde İtalyan hız kesmeden yalıyordu Duru’mun amını. Fransız ise sigarasını yere atıp dudaklarına yumuldu. Sonrasında boynunu yalayarak memelerine indi. Bluzunu çıkardı. Duru artık tamamen çırılçıplaktı. Fransız pantolonunu bir çırpıda indirdi. O daha hamle yapmadan duru çocuğun sikini kavrayıp 31 çekmeye başladı. Artık iniltileri daha sesliydi.

Olaylar başlayalı belki 3-4 dakika kadar olmuştu. İtalyan yüzünü sevgilimin amından kaldırıp onu tuttuğu gibi bana yöneltti. “Hadi beraber yalayın sevgilinin sikini” dedi. Duru’nun yüzünü bana çevirip onu domalttı. Rus kız benimkini ağzınfan çıkarıp eli ile Duru’nun ağzına soktu. Duru oral seksten çok hoşlanmaz ama o an nerdeyse sikimin tamamını aldı ağzına. İtalyan çırılçıplak soyundu. Yatağa girdi ve Duru’nun arkasına geçti. Sikini duruya hizalayıp tek hamlede geçirdi. Duru ağzı doluyken bir “aııhh” sesi çıkardı. Sonrasında İtalyan sanki daha önce hiç karı görmemiş gibi bir hızda çakmaya başladı Duru’ma.

Yorgunluktan benimle oynaşmayı bile istemeyen sevgilim, nerden geldiğini anlamadığım İtalyan bir piçe inleye inleye siktirmeye başlamıştı kendini. Resmen hissizleşmiştim. İtalyan sevgilimin bel-popo birleşiminden iki eli ile tutmuş, sevgilime pompalıyordu. Bir kaç dakika böyle geçti. Sonrasında Fransız çocuk yanımıza geldi. Üstünde havlu vardı, ıslaktı çocuk. O an anladım ki orospu çocuğu gelip bir de bizim odamızda duş alıp benim havlumu üstüne sarmıştı. Yatağa gelip yanıma uzandı. Duru’nun memelerini biraz okşayıp saçından tuttu ve kendine çevirdi. Havlusunu aralayıp yarrağını ortaya çıkardı. Duru hiç düşünmeden yalamaya başladı Fransızı.

İtalyan hızla Duru’ya çakmaya devam ediyor. Arada sırada poposuna şaplak atıp “yeahh” gibi sesler çıkarıyordu. Bir ara İtalyan ile Fransız birbirlerine el çakıp vuhuu tarzı sesler çıkardılar. Rus kız beni iştahla yalamaya devam ediyordu. Gözüm bir yandan sevgilimdeydi. Kısa bir süre sonra İtalyan daha da hızlandı. Yarrağını bir anda Duru’nun amından çıkarıp böğürerek poposuna, beline ve tüm sırtına fışkırtmaya başladı. İtalyan resmen “işte seni böyle sikerler” der gibi böğürüyordu. İtalyan’ın boşalması bittiğinde Fransız çocuk ayaklandı. Havluyu yere attı. Duru’yu sırt üstü çevirdi. Tüm yatağa bulaşmıştı İtalyan’ın dölleri.

Fransız misyoner pozisyona getirip çakmaya başladı Duru’ya. Tüm hayatı boyunca tek bir penis ile ilişkiye giren sevgilime 10 dakika içinde 3. Farklı yarrak giriyordu. Fransız’ın siki hem benimkinden hem de İtalyan’ın sikinden büyük geldi gözüme. İtalyan Duru’nun yanına gelip “temizle bakalım şunu güzellik” diyerek ağzına verdi. Duru ikiletmeden yalamaya başladı. Biraz sonra İtalyan Duru’nun memelerine ufak şaplaklar atıp arkasını dönüp duşa girdi. Fransız sevgilimi çatır çatır sikiyordu. Kısa bir süre sonra sikini Duru’mdan çıkarıp göbeğine, memelerine ve yüzüne kadar akıttı. Vücudunun nerdeyse her yerine boşalmıştı orospu çocukları. Sikini Duru’ya yaklaştırıp yalatıyordu ki İtalyan duştan çıkıp “Hadi gidelim gençlerrr” diye bağırdı.

Apar topar giyindiler. Saniyeler içerisinde odadan çıkıp kapıyı kapadılar. Yatakta öylece kalakaldım. Rus kızı sikmeye vaktim bile olmamıştı. Henüz boşalmamıştım bile. Resmen gelip sevgilimi iki yabancı çocuk çatır çatır sikip siktir olup gitmişlerdi. Duru ile gözgöze kitlendik. Her yeri döldü. Yanıma yaklaştı.

“Aşkım ne oldu böyle, nasıl siktiler beni anlamadım”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir