Annem ve Teyzem 18. Bölüm (SON)

Video yu izledikçe sikim şahlanıyordu. Annemi o kıyafetlerle balkon da bacaklarımın arasında diz çöktürdüm. Telefonu elimden aldım anneme yardımcı olarak üstümdekileri çıkartıp çırılçıplak kaldım koltukta.

B:” Şimdi bu sikimi iyi yala seni rahat rahat sikmek istiyorum. Benim orospum yapacağım seni.”
A:” Hmmm.” dedi ve annem sikimi elime aldı ve yalamaya başladı. Telefondan video yu açtım ve Annemin sikimi yalamasını çekmeye başladım.
B:” Kameraya bak ve söyle oğlunun sikini yalamak nasıl bir duygu ? “
A:” Gerçekten hayallerimden bile güzel. Aklımı başımdan alıyor” Diyerek sikimi yalıyordu iyice. Ve sikim ağzındayken bana bakıyordu. Çok mükemmel bir sahne vardı. O sıra teyzemzen bir mesaj geldi.

” Abla yukarı gelelim mi ? ” aynen bu şekilde yazmış. Hemen mesajı okudum ve Annemin resmini çekip altına
” Bugün sadece annemi sikmek istiyorum” diye yazdım yolladım. Teyzem ” İyi eğlenceler” diye mesaj attı.
Tam telefonu elimden bırakacaktım yine bir mesaj geldi. Bu sefer teyzem yatakta yatmış bacaklarını açmış eniştem çekiyordu sanırım. Amını memelerini gösterip teyzemin yüzüne yaklşatırdı kamerayı. Yarında sadece benimle ilgilen diyerek öpücük atmıştı. İyice azmıştım. Annemi kucağıma çektim. Annem kucağıma oturunca ayağa kalktım. Annem kucağımda hemen bacaklarını belime doladı. Öpüşmeye başladık. Onu balkon duvarına yasladım ve deli gibi öpüyordum. Boynuna doğru eğildim ellerimle götünden tutarken amına ve götünün deliğine baskı yapıyordum. Annemi kucağımdan indirdim ve Balkonun cam kenarlarına çevirdim ve domalttım. Otelin ışıkları belli oluyordu. Balkon ışıkları kapalı olduğu için çok yakından bizi görebilirlerdi. Annem ellerini cam trabzanlara dayadı ve arkasından yanaştım. Jartiyer takımın kilodunu sıyırdım kenara ve amını götünü yalamaya başladım. Annem bağırmamak için kendini sıkıyordu. Topuklu ayakkabı sayesinde daha da düz durduğu için mükemmel bir manzaraya bakıyordum. Dilimde amını yalarken götüne parmaklarımı sokuyordum. 2 Parmak götüne girince annemin inlemeleri daha da yükseldi ne kadar tutsada kendini bir kedi gibi inliyordu kesik kesik.
A:” Oğlum aşkım bittim lütfen sok artık şu sikini.”
B:” Sabret annem çıktığım deliğin tadına iyice bakmam lazım.”
A:” Lütfen aşkım sok artık dayanamıyorum. ” Artı bu sözlerin karşısında ayağa kalktım ve sikimim annemin amına sürterken direk götüne soktum. Annemin çığlığı yükseldi ve hemen elimle ağzını kapatıp kulağına
B:” Ses yapma orospum.” Annem sadece gözleriyle tamam der gibi kırptı. Yavaş yavaş sikimi çıkartıp sokmaya başladım. Ben annemi sikerken havuzun oradan ses geldi. Ben yakalndık diye düşünürken teyzem yatmış eniştem teyzemin amını yalıyordu. Manzara beni daha da ateşledi. Anneme iyice köklemeye başladım. Annem balkondan teyzem havuz kenarından birbirlerine nazire yaparcasına çığlık atıyorlardı. Annemin bacakları titredi boşalıyordu. Hemen götünden çıkıp amına kökledim bunu yapmamla annem sanki sıtma tutmuş gibi titriyordu. Annem titredikçe ben köklüyordum.
A:” Oğlum ben ilk kez sikişiyorum sanki. Bitiyorum sana durma”
B:” Merak etme sen güzel orospum benim her gün sikeceğim seni” bunları konuşurken bende boşalmak üzereydim ve annemin amına oluk oluk boşaldım. Annemi biraz doğrulttum ve içine boşalırken boynunu öpmeye başladım. Göz ucuyla aşağıya baktım eniştem teyzemin üstüne çıkmış sikiyordu. Annemle ayak üstü sevişirken içeri geçtik. Ben yatağa yattım annem yanıma geldi. Oda uzandı. İçeri girerken ona sadece ayakkabıların ve çorapların kalsın demiştim. Ve sözümü tutmuş yanıma uzanmıştı. Başını göğüslerime koydu bacaklarını sikimin üstüne gelecek şekilde uzattı. Konuşmuyorduk. Ben annemin saçlarını okşıuyordum. İki sevgili gibi uzanıyorduk.

A:” Mutlumusun oğlum”
B:” Çok mutluyum inan bana annem hayallerimin ötesinde bir yerdeyim şu an. Ya sen ?”
A:” Mutluyum huzurluyum gerçekten çok inanılmaz bir hayalin içindeyim sanki.”
B:” Seni hep annem gördüm şimdi annem kadınım sevgilim orospum herşeyim oldun”
A:” Deli hepsi bir arada diyorsun yani”
B:” Yok annem full paket” Gülüşmeye başladık. Annem kafasını kaldırıp dudaklarıma doğru geldi ve yine öpüşmeye başladık.
A:” Annem şimdi seninle özel bir şey yapacağız bana güveniyormusun ? “
B:” Tabiki güveniyorum annem”
Annem ayağa kalktı Dolaptan bir kutu çıkarttı. Bir kamera kutusuydu. Kabloları çıkarttı annem bir şeyler yapıyordu.
B:” Yardım lazım mı annem”
A:” 2 dakika bekle canım benim. Artık bu işi gözüm kapalı yapıyorum. Teyzen sağolsun.”
Annem tripod a kamerayı kurdu fişleri taktı televizyona bağladı ve işlem tamam dı. Tv den uzanmış olan kendimi görüyordum.
A:” Şimdi gözlerini kapat”
B:” Anne izlemek istiyorum”
A:” Bana güven sadece”
B:” Tamam” Gözlerimi kapattım annem üstüme çıktı sikime amını sürtmeye başladı. O sıra kapının önünden bir ses geldi.
A:” Sadece izleyin” dedi gözümü açmak istedim ama annem izin vermedi. Annem amını sürttükçe amı sulanıyordu ve çok tahrik ediciydi. Annem sikimi tuttu ve yalamaya başladı. Teyzemin sesi geldi.
T:” Aç gözünü aşkım” Gözümü açtım annem sikimi yalarken domalmış teyzem arkadan annemi sikiyordu. Kamera ya bakınca anladım. Teyzem straponla annemin gtüne girmiş o kökledikçe annemde bana doğru geliyordu. Eniştem gözüktü tv de eğilmiş teyzemin arkadan götünü yalamaya başladı. Teyzem sağ eliyle annemin götünü sıkarken sol elini arkaya uzatmış eniştemin kafasını götüne bastırıyordu. Annem sikimi ağzından çıkarttı ve inlemeye başladı.
A:” Şimdi çık götümden” diyerek emri vaki bir şekilde teyzeme seslendi. Teyzem hemen çıktı annemin götünden ve direk sikimin üstüne götünü hizaladı. Kameradan muhteşem bir sahne gözüküyordu. Sikim milim milim annemin götünü yararak giriyordu. Teyzem ve eniştem de tv den porno izler gibi izlemeye başladılar. Annem artık inip kalkmıyor zıplıyordu üstümde. Vücutlarımız birbirne çarptıkça çıkan ses odayı inletiyordu. Annem bir anda kökledi sikimi götüne ve titremeye başladı. KAmera o kadar kaliteliydi ki annemin götündeki sikimi kasıp kasıp bıraktığının görebiliyordum. Annem üstümden kalktı ve yanıma attı kendini. Teyzem straponu çıkartmıştı. hemen üstüme geldi. Ablasının götünden çıkan sikimi oda götüne almaya başladı. Ama onunki çok başka bir girişti ne yaşıyordum delirmemek elde değildi. Teyzem yarısına kadar almıştı.

T:” Offf hepsini almak istiyorum ama yaracak götümü”
A:” Alışırsın aşkım yavaş yavaş”
T:” Abla çok büyük ve kalın bu nedir ya”
E:” Aşkım yavaş yavaş alacaksın emin ol.”
İlk kez eniştem konuşmuştu. Teyzem yavaş yavaş sikimin üstünden inip kalkarak kendini alıştırmaya çalışıyordu. Ben teyzemi kendime çektim ve dudaklarına yapıştım. Ellerimle götünü ayırarak ben girip çıkmaya başladım. Milim milim sokuyordum. Teyzem deliriyordu. Annem yanımızda amını okşama başlamıştı. Teyzemi kaldırdım ve annemi çağırdım annem hemen anladı. Bacaklarını açarak amını yüzüme doğru getirdi. Teyzemle elele tutuştular ve öpüşmeye başladılar. Ben annemin amını yaladıkça annem de teyzemin dudakarını emiyor elleriyle memelerini sıkıyordu. En son teyzem bir anda oturdu sikimin üstüne yine çığlığı bastı .

A:” Kamerayı al eline ayrıntılı çek” diye enişteme emir verdi. Eniştem hemen kamerayı aldı. Annem üstümden kalktı ve teyzemi sikimden götünü çıkartmadan bana doğru sırtını çevirdi. Şimdi tv de benim sikim teyzemin götünde amı da sulanmış ve açılmış bir şekilde duruyordu. Parmaklarımla okşama başladım teyzemin amını. Annem tekrar yatağa çıktı bu sefer straponu o bağlamıştı. Teyzemi annemle tost yapacaktık. Annem yapay siki teyzemin amına sürtmeye başladı. Ve enişteme talimatlar veriyordu. Yaklaş iyice çek diye. Annem de yavaş yavaş teyzemin amına girmeye başladı. Bir kaç giriş çıkıştan sonra annemle ritmi yakalmış teyzemi sikiyorduk.
A:” Orospu kardeşim benim al hayalin oldu işte”
T:” Ohhh evet abla durmayın sikin beni. Muhteşemsiniz. “
A:” Kökle oğlum teyzenin bakire götüne. Orospu bacım benim”
Artık teyzemin çığlıkları annemin ohlamaları ortalığı inletiyordu. Ben dayanamayacaktım artık.

B:” Geliyorum ben”
T:” Gel aşkım doldur içimi. Ohhh muhteşemsiniz. “
A:” Ben de geliyorum” Bu sözlerle birlikte sanırım önce ben geldim teyzemin götüne bu sefer çok boşalmamıştım ama inanılmaz haz almıştım. Hepimizin pestili çıkmıştı. Annem teyzemin amından çıktı direk kendini kenara attı teyzem de kendini benim üstüme bıraktı. Pelte gibi olmuştuk 3 müz. Eniştem odadan çıktı 2 dakika sonra hepimize soğuk biraları getirmişti. Yatak batmıştı ama güzeldi. Teyzem üstümden kalktı bacaklarına döllerim akıyordu. Ama yürürken sanırım ağrısı vardı.
T:” Abla sanırım deliğim uyuştu”
A:” İyi iyi alışırsın” diyerek sanki kırk yıllık orospu gibi konuşuyordu. Teyzem yatağın kenarına oturdu Birasından uzunca bir yudum aldı. Bende ayaklandım bende içmeye başladım. Ve tv den kendimizi izlemeye başladım. Kısa sürede ne kadar hayalim varsa şaşkınlıkla izliyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir