Gençlik Öfkesi S1 – B15. 1

BÖLÜM 15.1 [ARZU MU? YOKSA ARZULARI MI?]

Annemin koca götünün, pembe deliğinden içeri, sikim gıdım gıdım giriyor ve iç duvarları sikime kuvvet uyguluyordu. O kadar sıkı ve güzeldi ki içerisi… Herkes bunu yaşamalıydı!

Babamın kıymetini bilmediği bu çaresiz ama güzel ve seksi kaltağın, hakkını vermek de bana düşüyordu. Hem ben niçin varım değil mi?

İç düşünce:

Tüm bunları yaşarken, içimdeki öfke aslında diniyordu. Belki de intikam alma şeklim hem rahatlamam sağlıyor hem de bunları düşünmemi bilinçli şekilde sağlıyor gibiydi.

Neyse fazla kafa yormadan, bu anı güzelce yaşayarak, iliklerime kadar hissederek, sabahı görmek istiyorum!

Hafif kendimi tekrar anın içine soktuktan sonra, annem Ayla’nın amını yalamayı benim yüzümden bırakmıştı ve yalvarmayla karışık, ince ince çığlıklar atıyordu.

Tabi ben ve annemin orospu kızı olan Ayla, annemin suratına gülerek tepki vermiştik…

Ay: Bak anne nasıl bir his değil mi? Götünün içi acıyor değil mi? Merak etme Anne! Aras sikini soka soka, senin deliklerini de alıştıracaktır! 🙂

An: A-ağğh am-ama bu kadarı da olmaz Aras! Yalvarıyorum çıkart…

Ben büyük bir kahkaha patlattım ve sikimi aniden içine sertçe iktirip derin bir “ooh” çektim ve kınına giren kılıç misali, girip çıkmaya devam ettim.

An: D-dur… Aaahhh… Ihmmm A-Aras!

Kalçasına sertçe bir şaplak attım ve ritmimi daha da arttırmak için, kendi ağırlığımı tamamen kalçasına verdim.

“Çok mu canın acıyor anne?”

An: Çooook…

“Yalvarırsan belki çıkartırım anne!”

An: Çı-çı-çıkart şunu! Yalvarıyorum!

Sikimi içine yarını yok gibi sokarak, annemin götünü folloş ediyordum ve bağırarak “duyamıyorum! Yüksek sesle söylesene anne!” demiştim.

An: Lü-tf… Ooğğfff!! O-oğlum annen olarak sana… Ağğğhhhh!! Yal-yal… Iğğmm… Lütfen şu sikini içimden çıkart! N’olursun oğlum lütfen…

Tekrardan bir kahkaha patlattım ve biraz duraksadım. Annem derin derin nefesler alıyordu ve titrek sesiyle bana “teşekkürler” demişti ama…

“Çıkartmak falan yok! Aynı orospu kızın gibi, senin deliklerinin hepsi sikimle tanıştığı gibi spermlerimle de doldurulacak kevaşe!”

Bunu dedikten sonra kıçına şaplaklar indirdim ve sikimi tekrardan soktum. Tabi sikimi sokunca, tekrardan başladı yalvarma ve ağlamalar.

Ama benim saçmalıkları dinleyecek bir halim yoktu. Bu sebeple Ayla’ya işaret ettim ve daha fazla ses çıkartmasın diye, kafasından tutup amına bastırmasını istedim. Ayla da mesajımı aldı ve dediğimi yaptı.

Sesler az olsa da dindi, kulaklarım kendine geldi ve artık odadaki tek ses, sikimi her sokup çıkardığımda çıkan kasıklarımın kalçasına çarpma sesleriydi o kadar.

Bazen sikimi çıkarttığımda annem hafifçe titriyordu ve tekrardan içine doğru iktirdiğimde elleriyle çarşafı sıkıca kavrayarak, malûm boğuk bir ses tonuyla “ığmm” diyordu.

Madem bu kadar canı yanıyordu! Ben de onun şu koca götünü sıka sıka, mosmor edeyim de hakkını vereyim.

Öyle bir sıkmaya başladım ki götünü! Parmaklarım, sanki götünün etinin içine kadar girip parçalayacaktı…

Terler alnımdan akıyor, kaslarım kasılıp gevşiyor, dudaklarımı ısırıp yutkunurken, Ayla gözleri kapalı mutluluktan uçuyor ve ben de sıcak nefesler alıp vererek, stresimi annemin delikleriyle atıyordum…

Yavaştan dizlerim ağrıyınca kuvveti biraz bıraktım ve tempoyu azalttım. Tabii biraz yavaşlayınca, annemin bülbül şakıması misali sesi kendisini tekrardan gösterdi.

İç düşünce:

“Uzun yıllardır yaşadıklarımın acısını, son zamanlarda çıkartmak? Vay be… Bu güzel günleri yaşayabileceğimi düşünmek bile çılgınca gelebilirdi ancak ben başardım bu hakettim!”

[Bir süre sonra]

Annemin götünün içi sikimi artık sıkmayı bırakıyor ve zorlanmadan, rahat rahat girerek, kendimi sadece anın akışına bırakıyordum.

Ablama baktığımda, yüzünde bir rahatlama vardı. Sonuçta onu bu dünyaya getiren kadın, amına dil darbeleri vurarak onu rahatlatıyordu.

Dizlerimin ağrısı birazcık geçtikten sonra, orospumun ipini tekrardan elime aldım ve başladım?

Annemin sırtından biraz bastırdım ve daha yavaş girerek ama fazla güç kullanarak sikimi sokarken, sağ elimi belinin kenarına attım.

An: Yetmedi mi hıh?

“Daha boşalmadım anneciğim!”

An: Lütfen ç-çok uykum geldi bırak artık beni…

Aslında benim de enerjim yok gibiydi fazla kendimi kandırmaya gerek yok! Hem bu orospu da elimin altında, niye dinlenme fırsatım olmasın ki?

“Tamam o zaman anne, biraz sonra işimi bitirip seni döle bulayacağım!”

Sikimi genişlettiğim götünden çıkarttığım gibi aniden amına kökleyince, tekrardan ince bir çığlık attı ve gözleri kapanmış, hafif uykuya dalan ablacığımı uyandırmıştı.

Ay: Saat kaç oldu? S-sen hâlâ boşalmadın mı Aras?

“Geliyorum birazdan. İzlemek ister misin spermlerimin annemin amcığına akışını ve içini doluşunu?”

Yerinden hemen kalktı ve yanımıza yanaşıp arkama geçti. Ne olduğunu pek hesap etmemiştim ki, Ayla eliyle taşaklarımı avuçladı ve dilini sağ taşağıma deydirip emmeye başladı.

Ben annemin amcığıyla giriş çıkış hesabı yapıyorum ve ablam da taşaklarıma dil atarken artık kendimi bir rahatlama eşiğinde hissetmeye başlamıştım bile.

En sonunda annemin saçlarından tutup kendime doğru çektim ve sırtını göğsüme yaslayıp ellerimi direk memesine sarmalayıp, boynunu emerek, sikimi içine iktirdim ve döllerimin akmasını bekledim.

Sikimin ucundan fışkıran döllerimin annemin sıcak amcığına yerleşmesi ve taşağımın emilmesiyle yaşadığım muhteşem zevk… Anlatamıyorum ki?

Annemin memelerinden elimi çektim ve kenara doğru hafif adım atıp sikimi de amından sakince çıkardım ve kendimi yatağa bıraktım.

Annem de direk yatağın üstüne düştü ve hareketsizce gözleri kapalı şekilde trans modunda bekliyordu.

Ayla’ysa bir akbaba gibi ellerini annemin iki kalçasına attı ve iki yandan açtırarak etli amına kafasını daldırdığı gibi, annemin amında onun için de bekleyen döllerimi köpek misali yalayarak yuttu.

Derin derin nefesler alırken gözüm kapalı biçimde, alnımdaki terlerimi elimin tersiyle sildim ve gözlerimi biraz açtım.

Hafifçe gücümü topladım ve hemen dikildim. Bacaklarım biraz da olsa titriyordu buna rağmen ayağa kalkıp, dengesiz adımlar atıp lavaboya girdiğim gibi, kendimi küvete attım.

Suyu açtım ve beklemeye başladım. Ilık su küvetin içini dolduruyor ve olanlardan sonra, bu ödül gibiydi.

Suyun içinde uzanırken, göz kapaklarım kendini tutamıyor ve gözüm perdenin ışığı kapattığı gibi gözlerimi kapatıyordu.

[47 dakika sonra]

Tokatlamayla karışık sesler…

“Araaas! N’olur uyan! Lütfen! Allah’ım bir yanıt versen? Offf çıldırıcam uyan uyan! Kalbin de atıyor nefeste alıyorsun? Başını mı vurdu acaba?”

Bilinci açılır…

“Hıııığh?”

Ay: Şükürler olsun!

“Öfff rahat rahat uyutmadın yaa!”

Ay: Manyak mısın seeen? Ödüm koptu burada! 10 dakikadır seninle uğraşıyorum duymadın mı beni sen?”

“Duysam uyanırdım herhalde? Bir şey mi oldu bu arada?”

Ay: Yaani olmadı ama olabilirdi de!

“Bana şu bornozumu uzatsana Ayla!”

Ayla arkasını döndüğü gibi, çıplak ayaklarıyla üstüne bir şey giymeden hemen kapıya doğru gitti ve bana bornozumu getirdi.

Suyun içinde yavaşça çıkarken şunu farketmiştim ki, hâlâ bacaklarımda bir güç azlığı vardı ve hoş değildi.

Sol ayağımı küvetin dışına attım ve sağlama aldıktan sonra da sol ayağımı suyun içinden çıkartıp yavaşça yere bastım.

Ayla bana yardımcı olmak için bornozumu giymeme yardım etti. Ve sonra tam ilk adımı atacağım derken sağ ayağım kaydı!

Ay: Araaaaas!

Başım dönüyor ve dengemi ayarlayamıyordum bir de ayağım kaydı derken farkettim ki, yere düşmemiştim. Baktığımda bir kol göğüs kafesimin altından bana destek olmuştu.

Tabii ki bu desteği veren Ayla’nın kendisinden başkası değildi! Ayla bana sarılmış biçimdeydi ve yüzüne baktığımda, derin bir endişe vardı.

Ay: İyi misin? Çok korktum!

“İyiyim sakin ol!”

Gözünden bir kaç damla yaş gelmiş ve bana tamamen sarılarak beklemediğim bir şekilde “sana bir şey olmasın! Dayanamam ben!” diyerek içinden geçenleri söyledi.

Şaşırmıştım ama hoşuma da gitmiş ve biraz hüzünlenmiştim. Ben de ona sarıldım ve saçlarını okşayarak teselli etmeye çalıştım.

“Ayla sakin ol! Biraz dinlenirim olur biter?”

Ay: Aras gel doktora gidelim! İyi değilsin gibi hissediyorum canım…

Sarılmayı bıraktım ve güzel yüzünü ellerimin arasına alıp, gözyaşlarını sildim ve yüzünü okşadım.

“Merak etme iyiyim! Sadece fazla yoruldum kızım. Birazdan kendime gelince zaten anlayacaksın, dert etme sen!”

Ay: Bak ama iyi olmazsan doktora gidiyoruz hemen!

“Tamam, tamam…”

Ay: Söz ver Aras! Tamam falan dinlemem ben! Bana söz ver!

Tekrar bir şaşkınlık geçirdim ve yüzümde hafif bir tebessümle, gözlerinin içine baktım;

“Tamam canım benim! Söz veriyorum gideriz. Söz!”

İç düşünce:

Aras n’oluyor oğlum sana? Hayırdır ne bu yumuşak tavırlar? Ablana canım benim diyorsun! Sen söylüyorsun, sen! Ağırdan niye almıyorsu-…

“Pfff!”

Ay: Ne oldu?

“Yok ya bir şey olmadı. Bir yatağa doğru gidebilirsek iyi olacak!”

Ablamdan destek alıp yavaş yavaş banyodan çıktıktan sonra, birlikte yatağıma kadar geldik ve birlikte oturup biraz nefeslendik.

Ayla eliyle annemi işaret etmişti. Biraz gır gır olsun hem de onun ne halde olduğunu kontrol etmek için elimle dürttüm. Ancak böyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilsem, asla ama asla dürtmezdim.

An: Ne oluyor burada?

Ay: Ayh Anne sen de ne fenaymışsın! Hem oğlunun altına yat-…

An: Ne? Ne diyorsun sen be? Sen bana dokundun mu Aras? Bana?

Ay: Ayy Anne zevk almasan bu tepkini anlayacağım da!

An: (bağırarak) Sen bana nasıl dokunursun adi köpek! Neler yaptın bana ha! Şerefsiz herif!

Annem sanki saatler önceki kadından farklı bir hale sahipti ve bu tavrı, açıkça hoşuma gitmemişti.

“Nasıl siktirdiğini de çabuk unuttun galiba? Sikimin altında terlerken böyle demiyordun anne?”

An: Öyle bir şeyi istemem de yapmam da kim bilir nasıl zorla sahip olmaya çalıştın adi köpek! Ben kim seninle aynı yatakta bulunmak kim orospu çocuğu! (bağırarak)

Ayla ve ben aşırı derecede garipsedik hatta ettiği küfüre Ayla bana bakarak “n’oluyor be?” der gibi hareket yaptı!

İç düşünce:

Bu amına koyduğumun kaltağı kendisi saatler önce altımda kendi isteğiyle inlemiyor muydu? Ne bu kaşarın bu tavırları böyle!

“Bak Arzu! Hem gelmiş kendin isteyerek altıma yatmaya çalıştın hem de şimdi laf yapıyorsun! Ne değişik bir kaşarsın sen böyle?”

An: Söylediklerinin birisi bile doğru değil sen bana zorla sahip oldun. Hatta Ayla ile beni bağlamadınız mı? Ayla bütün bu olanlara şahitsin, doğruyu söyle böyle olmadı mı?

Ay: Anne sen ne diyorsun? Yemekten çıktık eve geldik sonra sen Aras’ı ellemeye başladın?

An: Aaaaaaah! Yalancı kaltak!! Yalancı kaltak sen de aynı kardeşine benzedin? Nasıl olur da böyle bir konuda onun tarafını tutarsın? Burada ben mağdurum Ayla!

Ayla ve ben sinirlerimize hakim olmaya çalışırken saate baktığımda Derya tam 15 dakika içinde burada olacaktı ve bunları görmemesi lazımdı.

“Öfff ne saçmalıyorsun be? Bırak bu palavraları! Hem ne arıyorsun burada siktir git odana artık!”

Tam küfürü ettikten sonra annem bana tokat atmıştı ve kendimi tutamayacaktım ki, Ayla araya girdi ve hemen annemi odadan çıkarttığı gibi çıkarken de bana, “sakinleş” dedi.

İç düşünce:

Ya n’oluyor? Amına koyduğumun karısı geldi kendi isteğiyle kendisini siktirdi! Şimdi ne oldu da böyle hareketler yapıyor, deli mi bu salak?

Kendini hem siktirdi hem de zorla sahip oldun diyor birde? İnsan bu kadarda yüzsüz olamaz harbiden!

[Telefon alarmı çalmaya başlar]

Elimi yüzüme atmış ve sesli bir şekilde “hay sikeyim!” Derya gelecekti hemen unuttum salak karı yüzünden!

Üstümdekileri çıkarttığım gibi dolabımın kapağını açtım ve bir kaç parça giysi çıkartıp, hepsini giyindikten sonra da saçlarımı kurutup, aşağı inmek için odadan çıktım…

GENÇLİK ÖFKESİ S1 – B15.1 SONU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir