Yasak Duygular 4

Tuvalete gitmem gerekiyordu . Anneme seslendim ama ses vermedi. Komodinin üstünde bir not vardı . Annem çarşıya gitmiş yerine bana bakalak olması için kardeşim Tuğçeyi çağırmıştı. Tuğçeye seslendim. Cevap gelmeyince yavaş yavaş yataktan doğruldum. Bana aldıkları yürüteçle yavaş yavaş banyoya doğru gittim . Kapıyı açtığımda pembe tanga ile sutyeniyle Tuğçe sırtı dönük sütyeni çıkarmaya çalışıyordu. Sporun etkisiyle Tuğçe fit bir vücuda kavuşmuş beyaz teni, yuvarlak kalçaları ve sutyeninden taşan göğüsleriyle tam bir lolita olmuştu. Altın sarısı saçları yemyeşil gözleriyle çok güzelleşmişti. Kapı açıldığında bana döndü ve dik dik bakmaya başladı.
T-insan bi kapıyı çalar?
Ben – kusura bakma bu halde buraya kadar gelebildiğime dua ediyorum.
T- evet unutmuşum. Alaycı bir ifadeyle gel kuzum
Ben – dalganın sırası değil üstüme mi iseyeyim ?
T- tamam tamam yardım ederim ben sana diyerek koluma girdi. Klozete kadar getirdi ve dışarı çıktı . İsim bitince geldi şimdi de sen bana yardım edeceksin dedi . Ne olduğunu sorduğumda sütyemin kopçasını açamadım. Yardım et dedi. Önümde arkasını dönünce ne yapacağımı şaşırdım. Hadiii seni mi beklicem dedi . Tek elimle açmaya çalıştıkça iyice bana yaklaştı. Farkında olmadan kalçalarını iyice önüme yasladı . Aletim tekrar uyanmaya başladı. Açamadıkça iyicene sokulmuş nefesim ensesindeydi. Böyle uğraşırken birden arkasını döndü. Şortumdaki kabarıklığa bakarak ağzı bi karış açık kalakaldı…
-bu niye böyle ikizine de kalkmaz artık!

  • hastayım kızım halimi görmüyor musun? Önümü düşünecek halim mi var ?
  • tamam tamam ben kendim açarım dedi.gel seni yatağına götüreyim diyerek omzuma girdi. Elimi mecburen beline attım ve yatağıma kadar zorluk içinde geldim.
    Hastane ortamı ve sol elimin alçıda olması kendi işimi görmemi engelliyordu. İstemeden de olsa gerek laptopta gerekse telefonda gördüğüm her erotik görselde erekte oluyordum. Bu yaşıma kadar hiç düşünmediğim annem ve ikizim benim için birer seks objesi olmaya başlamıştı. Bir yandan böyle düşünürken bir yandan vücudum da hacmini kaybetmeye başlamıştı. Her ne kadar annem beslenmeme çok yardımcı olsada antreman eksikliği , kayba yol açıyordu.
    Bu düşünceler içerisindeyken odamin kapısı çaldı . Gelen annemdi . Üzerinde kot şort ve siyah geniş yine benim tişörtüm vardı. Başucuma oturduğunda kot şort iyice yukarı sıyrılmış bembeyaz bacakları ortaya çıkmıştı. Saçlarımla oynayarak:
    -napıyormuş benim ghost riderim ))
  • anne bırak şimdi sende ya
  • şaka da kaldırmaz olmuş bu diyerek bu sefer yanaklarımı mıncıklıyor öpücüklere boğuyordu.
    -anne birşey diyeceğim.
  • şöyle birtanem
  • banyoda olan için çok özür dilerim.
  • ne olmuşki banyoda ?
  • ya şey işte….benim bu mahçup ve utangaç hallerim annemi keyiflendiriyordu.
  • oğlum gençsin senin yaşında normal böyle şeyler . Bizde genç olduk. Neler yaşadık babanla derken gözleri daldı
    -anne hala gençsin ve çok güzelsin Lütfen kendini salma beni bırakma dedim.bu sözlerim annemi ağlatmıştı. Gözlerinden yaşlar süzülürken üzerime eğildi ve sarıldı. Sağ elimi beline attım saçlarına öpücükler kondurdum. Annem
  • o nasıl söz seni bırakır mıyım hiç canım dedi
  • yalnız bu banyo muhabbetini bir daha açmak kesinlikle yok . Heleki başkalarının yanında sakın ha
  • açar mıyım anne sadece sormak istedim . Açayım da çarmıha gersinler ikimizi dedim. Bu cevabım annemi neşelendirmişti bı kahkaha attı ve odadan ayrıldı.
    Günler oda tuvalet ekseninde geçerken annemde hayata tutunmuş ara sıra gelen ağlama krizleri haricinde normal hayata dönmüştü. İkizim ise uçarık histeri hallerine devam ediyor, banyodaki olay nedeniyle yemek yedirirken ve bana yardım ederken erekte halimi yakalarsa kolumu çimdikliyordu.
    Sol kolumun iyileştiğini iyice hisseder olmuştum . Sabah güneşi yüzüme vururken odamın kapısı çaldı. Gözlerimi ovuştururken annem içeri girdi. Üzerinde dizlerinin hemen üzerinde biten , derin göğüs dekolteli mavi bir gecelik vardı . Beyaz sütyenin askilarıyla birlikte göğüsleri yanlardan taşıyordu. Gözlerimi bir daha ovuşturduğumda bunun bir rüya olmadığını anladım .
  • Kalk bakalım Valentino Rossi
  • Anne ya sabah sabah yine Güzel espriler
  • Kalk penguen bugün kolunun alçısı çıkacak.
  • Sağol ya çok moral verdin
    Annem kıkırdayarak yanıma geldi. Başucuma oturduğunda gecelik yukarı sıyrılmış bembeyaz kalçalarına kadar gözüküyordu. Her zaman yaptığı gibi saçlarımla oynamaya yanaklarıma öpücükler kondurmaya başladı . Üzerime eğildiğinde beyaz sutyenlerinden taşan göğüsleri gözlerime sabah ziyafeti sunuyordu.
  • Seni banyo ettirelim . Doktorun burnunun direğini sızlatmayalım.
  • Ne doktoru anne sabah sabah
  • Kolunun alçısı çıkacak ya oğlum
  • Banyo etmesem olmaz mı anne ?
  • Çok pis kokuyorsun eşşek sıpası ben bile zor tahammül ediyorum
  • Of tamam tamam

Bu konuşmanın üzerine annem yavaşça yatakta doğrulmama yardım etti.Sağ tarafıma girerek yavaş adımlarla banyoya doğru gittik.
Sabah annem bana günaydın derken aslında benim ufaklık da bana günaydın demişti ama bunu çok geç farkettim.Annem arkasını döndü ve süngeri köpürtmeye başladı. Aşağıdan yukarı ovalleşen dolgun beyaz baldırları ve kalçaları incelen beliyle yukarı göğüslerine doğru tekrar kalınlaşıyordu.Ben çaktırmadan onu süzerken
-Anne boxeri cıkarmasam olmaz mı?Annem bu soruya sinirlenmişti.

  • Ben neyin derdindeyim bu çocuk neyin derdinde oğlum konuşmayayım diyorum leş gibi kokuyorsun orası öyle mi kalsın adam gibi ettirelim banyonu işte dedi. Böyle deyince itiraz hakkımda kalmadı .Annem yavaşça boxerimi indirirken ben hemen sağ elimle aletimi gizlemeye çalıştım. Küvetin kenarına oturtmuştu bu kez . Nazik dokunuşlarla keselerken ben gittikçe büyüyen aletimi sağlam elimle dizginlemeye çalışıyordum. Annemin süngerle ovalarken göğüslerinin oynaması kokusunun burnuma gelmesi afrodizyak etkisi gibiydi. Saçlarımı da köpüklemesiyle gözlerimi kapattım . Sünger göğüslerimde ufak daireler çizerek yavaşca aşağı doğru inmeye başladı . Streçli sol ayağımın üzerinden kayarken kendimi sıkmaktan vücudum taş kesilmişti. İkinci bir pot kırmak istemiyordum. Sağ bileğimde gezen sünger yukarıya doğru çıkan sünger baldırlarıma doğru yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı. Yüzüm gözüm köpük içindeydi. Bir cesaret gözlerimi araladım. Annem önümde çömelmiş göğüsleri önümde gecelik yukarı kalçalarına kadar açılmış , yaptığı işe odaklanmış şekilde adeta çalışıyordu. Kasıklarıma geldiğinde sıkmaktan bitap düştüğüm elimde annemin elini hissettim. Hafif zorlamasıyla elimi mecburen kaldırmak zorunda kaldım ve aletim zıpkın gibi ortaya çıktı . Annemin o anki yüz halini çok merak ediyordum . Ancak o tavizsiz bir biçimde işine devam ediyordu. Sünger apış aramda gezerken tasaklarima annemin eli sürtüyordu.sunger Kasık bölgemde gezerken annem bir eli parmaklarının ucuyla aletimin başını hafifçe kavramıştı. Sünger aletimin üzerinde gezerken artık dayanacak halim kalmamıştı. Annemin sessizce
    -sıkma kendini gevşe demesiyle ikinci kez boşalmaya başladım . Annem skimi kökünden tutmuş boşalmam bitene kadar da bırakmamıştı. Yıkamasıyla da banyo Faslı böylece bitti. Her zevkli şeyin sonu gibi utanmaktan kıpkırmızı olmuştum. Annem beni kurularken kafamı yerden kaldıramıyordum.
    -Anne ben çok özür dilerim
  • gençlik çağında olur böyle şeyler
    -anne gerçekten ben isteyer….
  • oğlum tamam
    Bu konuşmanın üzerine mahcup bir şekilde annemin de yardımıyla odama geldim. Üzerimi giyinmeme yardım ederken kafamı yerden kaldıramıyordum. Bu halimi gören annem çenemden tuttu masmavi gözlerini gözlerime dikti.
    -Oğlum bu yaşta normal hormonlar tavan tabi dedi .
  • Haklısın anne bir daha olmaz derken annem imalı imalı bakiyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir