Yakın Arkadaşım Sevgilimi Sikti (Gün 3)

Sabah kalktığımızda ikimiz de epey akşamdan kalma, Doğa da son iki günden dolayı iyice yorgundu.

Ayılmak için aşağı inip havuza atlamak istedik, ikimiz de çıplaktık, Mert’in uyuduğunu düşünüyorduk. Havuzda biraz yüzdükten ve duş aldıktan sonra kahvaltı için aşağı indik ve kahvaltı hazırlamaya başladık, Doğa kısa bir etek ve sütyensiz, dekolteli bir askılı giymişti.

Derken kapı açıldı ve Mert girdi, arabayla kahvaltılık bir şeyler almaya gitmiş, sağolsun.

Kahvaltıda hiç seks muhabbeti dönmedi, ama Doğa bize göğüslerini sergiliyordu. Mert göğüslerine hayranım dedi. Doğa kıkır kıkır gülmekle yetindi.

Kahvaltı sonrası bir koya gitmek üzere hazırlandık, tatil boyunca ilk kez denize girecektik, denizi güzel diye geldiğimiz ülkede denize girememiştik ama çok da şikayetçi değildik. Doğa, bikinisini ve ipli üstünü giydi, üzerine tatlı kimonosunu giydi ve arabaya bindik. Vardığımız koy sessizdi, bizden başka bir çift daha vardı, içip gevşemiş, bir süre güneşlendikten sonra denize girmiştik, denizde muhabbet ediyorduk, Doğa koy sakin olunca bikini üstünü yine çıkardı.

Bir süre sonra denizden çıktık, kurulandık ve köşede gölgede oturup muhabbet etmeye başladık, yanımızda getirdiğimiz, soğuk biralarımız vardı. Bir süre sonra çift kalkıp gitti, küçük bir koyda üçümüz başbaşa kalmıştık.

Muhabbetin bir yerinde, Mert Doğa’nın saksosunun güzel olduğunu, ne kadar şanslı olduğumu, ama hepsini alamadığı için hep içinde kaldığından bahsetti. Doğa e sikin çok büyük, ben ne yapayım dedi.
Artık hepten yüz göz olmuştuk, flört aşamasını geçip çatır çutur seks konuşur vaziyete gelmiştik.

Mert e hadi biz bizeyiz, bi hepsini almayı dene bakalım dedi, Doğa etrafına bakındıktan sonra tamam olur dedi.

Mert mayosunu indirip Doğa’nın ağzına almasını bekledi, Doğa inikken hepsini ağzına aldı ve yalamaya başladı. Mert eliyle Doğa’yı sikine bastırıyor, kızı resmen boğuyordu. Doğa’nın salyaları Mert’in kasıklarına iniyordu. Bu sırada Mert, Doğa’nın kalçalarını ve göğüslerini avuçluyordu. Bir süre sonra sesler duyduğumuz için Doğa bıraktı, devamı evde artık dedi.

Bir süre daha takıldıktan sonra, saat 2’yi gösterirken eve doğru yollandık. Doğa, Mert ile beraber arka koltuğa geçti, yolda öpüşmeye başladılar, bir yandan bizi öldürmeden eve götürmeye çalışırken bir yandan aynadan arkayı izliyordum. Mert’in elinin Doğa’nın kasığına gittiğini gördüm, aynayı daha iyi görebilmek için Doğa’nın kasığına çevirdim, Mert kızın klitorisini okşuyordu, Doğa’nın inlemeleri başladı, bir süre sonra parmaklamaya başladı, artık şehir içine geldik, eve kadar sabredin diyerek olayı durdurdum. Ama çok kalabalıktı etrafımız..

Eve geldikten sonra hepimiz yatak odalarına duş almaya gittik, aşağı indiğimizde Mert’i yine yalnızca havlu ile, kanepede telefonuyla oynarken bulduk, Doğa da olayı anladığı için yalnızca kimonosu ile indi. Kendini içerisinde seksi hissediyordu belli ki. Aşağı inerken Mert’e seslendi.

+Eee, nerede kalmıştık?

Mert gel dedi ve havlusunu indirdi, Doğa dizlerini yere koyarak uzanan Mert’in aletiyle oynamaya başladı, dibini öpüyor, kasıklarını yalıyordu. Sonra sakso çekmeye başladı. Mert’in bir eli Doğa’nın kafasındaydı. Ben karşı kanepeden izliyordum. Dahil olmak istiyordum ancak anın büyüsünü de bozmak istemiyordum.

Mert, gel buraya diye Doğa’yı kanepeye çağırdı. Doğa, Mert’i yavaşça itti ve üzerine çıktı, bacaklarını açıp Mert’in sikinin önce yavaşça kafasını, sonra tamamını içine aldı. Yavaş yavaş gel git yaparken, Mert, Doğa’nın göğüslerini yalıyordu. Sonra Doğa ters döndü ve reverse cow-girl yapmaya başladı, göz göze geldik, çok güzel görünüyordu. Öpmek için yanına gittim ve o Mert’in sikinde zıplarken zor da olsa öpüşmeye başladık, Doğa hızlandığı için bırakmak zorundaydık.

Bir süre sonra Doğa sik beni Mert dedi, Mert, Doğa’yı aşağıya, misyoner pozisyonuna aldı, memelerini okşuyordu, Doğa da bacaklarıyla Mert’i sarmıştı. Sonra Doğa’yı bana doğru, yan çevirdi. Doğa ile bakışıyorduk, Doğa inlerken bana tebessüm ediyordu. Sonra ikimiz de kahkahalarla gülmeye başladık, olanlara inanamıyorduk. Mert hiç istifini bozmadan devam etti.

Mert, Doğa’yı doggy’ye aldıktan sonra beni çağırdı. Ağzında ben, arkasında Mert vardı. Bu pozisyonda uzun süre devam ettikten sonra yerleri değiştik, Mert, daha iyi sikebilmem için Doğa’nın kalçalarını ayırıyor, memelerini okşuyordu. Bir süre sonra Mert tekrar sikmek istedi.

Bu sefer kızı ikiye katlayıp, bacaklarını iyice kaldırıp, kızın neredeyse midesine pompalamaya başladı, epey sertti ve Doğa’nın inlemelerinden ne kadar derinde olduğunu anlayabiliyordum. Daha önce hiç böyle inlememişti.

Bu pozisyonda rahat 15 dakika gittikten sonra Doğa’nın saçı başı hepten dağılmış, vücudu kıpkırmızı olmuştu, tüm vücudu kasılarak çığlıklar içerisinde boşaldı.

Mert aynı pozisyonda bir süre daha siktikten sonra bir bacağını indirip, tekrar yan çevirdi. Bir taraftan kalçalarını şaplaklıyor, öbür eliyle kızın saçından tutmuş, kendine doğru çekiyordu.

Ben ise tüm olanları 20-30 cm mesafeden, kanepede izliyordum. Mert’in pompalamalarını ben de kanepeden hissediyordum.

Mert, kızı en son doggy’ye tekrar alıp hepten hızlanmaya başladı, artık boşalmak istediği belliydi, yaklaşık 10 dakika sonra içine geleceğim dedi, Doğa yalnızca tamam diyebildi.

Mert köküne kadar sokarak tekrar sevgilimin içine boşaldı. Artık beni korkutmaya başlamıştı.

Doğa Mert ile beraber seks sonrası kanepeye yığıldı. Bir süre sonra kalkıp duşa gitti, ben, Doğa’yı öpüp duşa götürdüm.

Akşam bir defa daha devam ettik ama hikaye artık çok uzun olduğu için pas geçiyorum, son günü de anlatacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir