Bir Aile Olmak 12 (ARC 3 : YENI HAYAT)

Ertesi sabah asya ablam fileli coraplarini giyip geldi yanima ama seks yapamadik, hasta hissediyordu kendini.

-ozur dilerim askim

-ne ozru guzel ablacimm sen kendini iyi hisset yeter ki sana bir seyler hazirlayayim mi?

-yok askim ben yildizla orkideyi ise gonderirken yedim, seninle de bol bol egleniriz diyordum ama olmadi karnim agriyor nedense dedi

Acik renk ve duz gobegine opucukler kondurdum.

-belki bebegin orada kendine yer aciyordur dedim gulerek

Ablam bu dedigime cok mutlu oldu ama henuz test almak icin erken oldugunu calismaya devam etmemiz gerektigini soyledi bana benim tabi canima minnetti. Sevismesek de belki de yarim saat ablamin ellerine, fileli corapli ayaklarina bacaklarina ve karnina masaj yaptim. Sonrasinda kucagima aldim ve yataktan cikana kadar opusup koklastik.

Ablam dinlenirken diger ablamin istegi dogrultusunda gecen aldigim malzemlerle yildiz ablanin mitsubishini toparlamaya giristim. Arabalara kendimi kaptirmak cok kolay oluyordu. Ablamin arabasi cidden deli makineydi. Boyle iyi bir secimi nasil yapmis merak ediyordum. Arabaya genel bir bakik yaptim, yagini falan degistirdim bir de guzelce yikayip belli noktalara cila cektim. Garajin kapisini araladigimda aksam cokmustu bile. Avustralya gercekten yeryuzundeki cennet gibi bir ulkeydi. Bir de boyle guzel hurileri olunca insan mutlu olmaktan baska bir sey yapamiyordu.

Garajin salona acilan kapisinda bir hareketlenme sezince arkama dondum. Yildiz ablam kisa beyaz vanslar, kot sort ve kisa bi tisort giymis beni kesiyordu.

-hayirdir isten gelmissin?

-ohoo geldim yikandim hazirlandimm sen de iyi hazirlanmissin gerci haha

-eh guzel arabaya guzel bakimm

-eline saglik kucuk picim benimm diye gelip dudaklarima hizli bi opucuk kondurdu.

-yorgun musun?

-bugun daha iyiyim ama ablan hastaymis yazik. Hic onu yemekle ugrastirmayalim bi on dakikalik mesafede mcdonalds var gidip drive by dan hemen bir seyler alalim orkide de ac hadi deyip gecti direksiyona.

Ben de ablamin soluna oturdum. Cok garip geliyordu direksiyonlarin ters olmasi. Yol boyunca ablamla guluse eglene gunluk bir sohbet ettik. Gercekten huzurlu bir aksamdi.

Bir sure sonra tek katli genis otoparkli mcdonaldsin onune geldik. Ablam arabayla pencereye yaklasip siparislerimizi iletti. 10 dakika sonra paket paket hamburger ve patatesi kucagima almistim. Tam paketler arka koltugun ayak kismina yerlestiriyordum ki ani bir frenle araba sarsildi.

Kafami kaldirdigimda baska bir aracin ani bir manevrayla onumuzu kestigini gordum. Arabadan francis ve 2 arkadasi inip bizim arabaya dogru yurumeye basladi. Once sofor camina yaklasti ve ablama bi laf atti. Ne konustuklarini asla anlamasam da ablamin baya hararetli bir sekilde tartistigini gorebiliyordum.

-Abla iniyorum ben bu ibne dayagi haketti.

-askim hayir nolurr dur. Bir sey demiyo onun mizaci oyle barisalim falan diyo

-Onu seni dovmeden dusunseymis bak zaten hirsimi alamadim…

-askim hayir bak nolurr. Ona donecek halim yok.

-abla bak zaten sen beni sevmedigini ve baskasini sevdigini soylesen bile ben sana baski yaomam cikarim hayatindan ama bu ibne olmaz affetmene bile izn vermem bir de yolumuzu kesmis delirtiyor beni

-kenan sacmalama allah askina daha ne kadar sana asigim dicem halledicem ben bunu gondericem bekle diyip indi arabadan.

Gergin gergin elemanin hareketlerini izliyor ama ablam konustugu icin oldugum yerde duruyordum. Bi on dakika kadar tartistilar ama fitil tam olarak francis yuzunden koptu. Ablam tam ona ofkeyle arkasini donmus arabaya yuruyordu ki francis belinden kavrayp zorla kendine cevirdi ve kafasini kaciran ablami zorla tutup opmeye basladi.

Iste o an ablami o sekilde gordugum ilk gece biriken ofkemin patladigi andi. Arabadan ne ara indigimi anlamadan ikisinin yaninda bittim. Ablami belinden cekip, zorla tutuldugu ellerden kurtarip geri ittim sonra da francisi sersemletecek sekilde tam burnuna bir yumruk indirdim. Kattirtt sesi otoparka yayildi resmen. Elemanin burun mahvolmustu… diger iki arkadasi kosarak ustume atildi bir tanesine vurabildim ama oteki o ara beni kavradi diger picte karnima bir iki yumruk gecirip beni dusurdu. Ayaklanip beni tutana gecirdim bir ara ama tam da o sirada francis kalkip yanagima sasirtici derecek guclu bir darbe indirdi. Sayi ustunlugunden dayak yemeye baslamistim. Beynim donuyordu. En son yerde tekmelendigimi ve ablamin cigliklarini hatirliyorum sonra da ablamin elinde telefonunu tutarak onlari uzaklastirdigini. Sanirim polisi cagirmakla falan tehtid etmisti onlari.

Francis ve digerleri arabaya atlayip kacmaya baslayinca erkeklige de bok surdurmemek icin kalktim hemen ayaga ama guzel dayak yemistim. Ozellikle kollarla vucudumu korudugum icin tisortteb gozuken yerlerimde ve muhtmeelen sirtimda morluklar vardi. Dudaklarim ve burnum saglamdi ama francisin yumrugu kesin gozumu ve cevresini morartmis olmaliydi. Ablam destek olup beni arabaya bindirdi. Bir sure nefeslendik…

Tam o sirada ablam hungur hungur aglamaya basladi.

Kendi halimi birakip onu teselli etmeye baslaidm.

-guzelligim, askim ablam nolur aglama yok bisey iki siyrik sadece ben cok dayak yedim bisi olmazz

-ya askimmmm diye sarildi bana ama hala agliyordu. Bok gibi biriyimmm benim yuzumden oldu hep sana bela ettim aileme bela ettim

-abla aglama bak bisi yok

-aptal bir orospu gibi bu picin dedigi her seyi yaptim kendimi dusurdugum duruma bak keske bana yapsaydi herseyi de senden uzak dursaydi delircem ofkeden cok uzgunum ablacim cok ozur dilerimmm

-ablaa aglama

-ozur dilerim ozur dilerim…

Tam o an sinirlenip ablamin cenesine yapistim. Saskinlikla yuzume bakti yasli gozleriyle. Yildizim yildizlar kadar guzeldi.

-sen hala dediklerimi anlamamissin ablacik… ben bu aileye asik oldugumu soyledim… sana asik oldugumu defalarca soyledim. Bu cok iyi sakso cektigin ya da seni sikmek istedigim icin uydurdugum bir cumle degil. Sen benim ablamsin benim kanimsin ve seni cok seviyorum seninle gecirdigim her an cenneteyim sanki, ayaklarinin tabanlarindan sac tellerine her seyine bayiliyorum ve senin icin o francis denen ibneyi de oldururum gerekirse gozumu kirpmadan olurum de anladin mi? Simdi ozur dilemeyi kes ve sunu kafana sok… sen, asya ve orkide benimsiniz. Sizin icin aldigim her darbe bana opucuk gibi gelir.

Arabada 1 dakika boyunca nefes nefese kitlendik oylece. Elim ablamin tatli yuzunu sıkıştırıyordu. Ablam bir an da goz yaslarini silip ustume cikti. Kucagima oturup dufaklarima yapisti. Deli gibi opusuyorduk otoparkin ortasindaki arabada. Bir yandan elleri bos durmuyor, pantolonumu acmaya calisiyordu…

-ablaa

-erkegim benimmm. Seni cok seviyorum kenan hayatimda ilk kez asik oldummm sana asla kiyamiyorum seni hak edecek hicbir sey yapmadim. Bok gibi yasadim su hayatimi hep. Sirf babami kizdirmak icin buldugum erkegin altina yattim ama hic kimseyi gercekten sevmedim. Seni taniyana kadar…

Eliyle kalkmis olan sikimi disari cikip bir cirpida sortunu cikararak beni icine aldi… sicacikti ve olayin aniyla kendimi zevkten kaybettim. Kontrol daha cok ablamdaydi. Arabayi girc girc sesleriyle sallaya sallaya ustumde deli gibi ziplamaya basladi… ben sadece ara ara tisortu uxerinden memelerini elliyor, elimi belinde kaydiriyordum.

-ohhh erkegim benim canim erkegimm guzel kardesimmm. Babamin yaptigi tek dogru sey sensin… o orospu evladinin bize miras biraktigi tek guzel seysin. Seni cok seviyorum kenan… nolur omrum boyunca yaninda olmama izin ver…

-sen benimsin hep yanimda olacaksin…

-sadece seninimmm yemin ederim sadece sana aitimmm. bundan sonra bu kizi yalniz kardesi sikerr

-ohhh ablaaa

-gel askimmm gel yakisiklimmm ablanin icine bosalt dollerini ablana gelll

Anin ve acik alanda olmanin heyecaniyla kendimi kontrol edemeyip bosaldim bu sozlerin uzerine, ablam sadece dudaklarima yapisip bosalmamin bitmesini bekliyordu hafif hafif titreyerek.

Daha sonra sortunu cekip hic temizlenmeden yanagima bir opucuk kondurdu… eve dogru sessiz bir donus yolculugu yaptik.

Kapidan girdigimizde

-nerde kaldiniz ya öldükkk acliktann! Diye bizi azarlamaya baslayan asya ablam halimi gorur gormez, Kenannn noldu? Diye ciglik cigliga yanima kostu. Bir de sarilip, onu sakinlestirmem gerekti.

Odasindan kosarak yanimiza gelen orkidenin de yuzu bembeyaz olmustu… -abi iyi misin? Noldu abicim?

Kanepeye cokup -bi durun kizlar diye hafifce azarladim onlari… sonra da yildiz ofkesinden ara ara ingilizceye donerek diger ikisine olanlari anlatmaya basladi. Normalde gunlerdir bana pek yanasmayan orkide kolumun altina fgirmis bana simsiki sarilmisti. Saclarindan yesil elma kokusu yayiliyordu. Ben guzel kucuk kardesimin her zerresi ayri guzeldi. Adini tasidigi gibi o bir cicekti. Benim cicegim… saclarini koklaya koklaya opmeye basladim. Ben optukce gulumseyip, gozleri parlayarak bana bakiyordu. Her opucukde iyilesiyordum sanki.

Yildiz ablam olayi anlatmayi bitirdiginde -orospuu cocugu francis… benim kardesime dokunur ha… ben de onu mahvetmezsem adim asya degil diye cikisti asya ablam..

-abla dur sakin oll desem de durulacak gibi degildi. Mahkemeden sundan bahsederek iceri gidip bir ilk yardim cantasiyla dondu ve yaralarima pansumana basladi. Her yarama dokundugunda ucu de sanki kendi canlari yaniyor gibi irkiliyorlardi ama bir erkegin yaninda 3 tane melek kokulu, sut beyazi tenli elf kizi olunca ve bunlar onun siktigi kardesleri olunca aciya odaklanma zordu…

Pansuman isi bitti, gecenin ilerleyen saatleri olmustu artik. Benim de olaylari bir duzene sokmam gerekiyordu artik. Yildiz karsi kanepede oturmus ingilizce olarak asya ablama bir seyi anlatiyordu. Muhtemelen olayla ilgili bir seylerdi.

Telefondan internete girip donus biletimi ayarlamaya basladim. Zaten tarihi belliydi ama checkin yapmak gerekiyordu. Hem vizem bitmek uzereydi hem de francisle dalasa dalasa kendimi ulkeden sinirsiz kovdurma ihtimalimden korkmaya baslamistim… kizlari da onunla yalniz birakma niyetim yoktu ama. Asya ablama gerekse koruma tutmasi icin para verecek 4 5 ay sonra islemleri tamamlayio hemen tekrar donecektim.

-abi napiyosun sen? Diye bana cikisti orkide.

-bisey yapmiyorum orkidecim donus checkinini yapiyorum 3 gun kaldi bilete.

Ben boyle diyince odada resmen buz kesti. Ablamlarin konusmasi da bicak gibi kesilmisti.

-n nekadar kaldi dedin? Diye saskin hir sesle sordu asya ablam

-abla konusmustuk ya 1 aydir burdayim nerdeyse vizem bitmeden cikmam lazim cok ozleyecem sizi ama sabredelim 5 ay sonra geri donucem insallah. Bi isleri rayina oturtsam yeter

-5 ay mi oha diye cikisti yildiz

-yaa abi hayir nolur gitmee diye gogusume yuzunu gomdu orkide… gozleri dolu doluydu..

-kenan 1 ay miydi tam vizen ablacim ben gelisinin heycanindan donusunu hic dusunmedim yaa

-evet ablacim doldu artik ben eve yolcuyumm

-ya oyle deme ablacimm nolur senin evin burasi

-ablacim siz benim evimsiniz zaten ama kanunlar belli uzulmeyin. Hem ayarlar turkiyeye tatile gelirsiniz ben donene kadar belki olmaz mi?

-ya bakariz da 1 gun ayri kalamam ben senden 5 ay ne ya? Diye yakindi asya

-abii nolur gitme bi yolu yokmu ya ben de gitmeni istmeiyorum nolur yalvaririm beni birakma dedi orkidem. Sarilip iyice kucagima aldim minik bebegimi..

-orkidemm abisinin aski gelicem geri sozz

Orkide sessiz sessiz agliyordu simdi.

Yildizin yuzunde bile cok uzgun bir ifade vardi.

-abla aslinda benim aklimda bir fikir var ama kenan ve siz ne dusunursunuz ben bilmiyorum?

-ne gibi? Diye sordu asya ablam.

-abla sey… biz nufus kayitlarinda tr dogumlu degiliz zaten e kenan zaten babamin nufusunda degil. Resmi olarak bizi kardes kilan hicbir sey yok… sey yapsak kenan da isterse… kenanla ben evlensem.

Bu laflar uzerine gulmeye basladim istemsizce… -yildiz ablacimm evlenme teklifi diz cokerek yapilir yanlizzz diye xikistim ona

-off sus serefsiz uzuntuden kafayi yedim bi de benden dayak yeme sana soran yok kalmanin tek yolu buysa evleniceksin benimle sike sike

-okkey sakinn diye guldum yine

Odadaki kimse bu fikre cok sasirmis gibi degildi nedense.

-yildiz dusunmedim mi ablacim ben bunu sence. Senin 2 3 defa karakol kaydin var vatandaslik icin para karsiligi evlendiginden suphelenip senin yabanci evliligi yapman durumunda seni cok arastirirlar, eh yeterince arastirirlarsa kenanin baglantisini bulurlarsa bu sansi tamamen kaybederiz… ben evlilik isini ilk kendim icin dusunmustum. Kenanla evleniriz onu burda tutarim diyordum ama Dan serefsizi de isvec vatandasi normalde… ve nisanlandigimiz icin eger ikinci defa yabanci evliligine kalkisirsam beni de arastirabilirler. Kaydi kuydu tertemiz bir evlilik yapmasi lazim kenanin… ama biz bunu yapamayiz baska bisi dusunmemiz lazim

-niye baska bir sey dusunuyoruz? diye ofkeli bir ses yukseldi kucagimdan

-orkidem neye kizdin?

-masallah ablacim ikiniz de kendinizi dusunup sonuca varmissiniz kimse bana bir sey sormasin zaten! Madem boyle bi yol var niye kimse bana danismiyor?

-orkidecim sen bunu dert etme abini tutcaz burda bi sekilde diye aciklamaya calisti asya.

-hayir ablacim ben tutucam abimi burada. Asil siz endise etmeyinn! Bana tesekkur edersiniz sonra. Benim kayitlarim tertemiz. Okul mezuniyetim sorunsuz suc kaydim yok iliskim yok… ideal evlilik benim evliligim. En kisa zamanda islemlere baslayip abimin vizesini uzatalim. Dedi kararlilikla.

Ablamlar itiraz etmek icin actilar agizlarini sonra da bu fikir nasil akillarina gelmemis ona sasirir gibi sessizlestiler. Muhtemelen orkideyi hep kucuk dusunuyorlardi ama orkide 20 yasina girmek uzereydi..

Orkide de bunu destekler gibi kucagimda kafasini kaldirip gozlerini gozlerime dikti. Keskin bakiyordu ilk kez. Kendinden emin ve sahipleniciydi. O minik prensesin hirsli oldugunu gormek beni garip bir sekilde azdirmis sikim semsert olmustu… kucagimda oturan orkidenin purussuz bacaklarina deli gibi baski yapiyor olmaliydi ama orkide hicbir sey demedi… gozlerini ayirmadan -sorun yok canim abicim dedi bana -ben abimin karisi olacagimm sen de hep yanimizda kalacaksinn!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir