Annem ve Teyzem 16. Bölüm

Ben duşa attım kendimi. Çok büyük bir banyo vardı. Annem çoktan duştan çıkmış yatağa uzanmış bana bakıyordu. Odada ki banyonun en güzel tarafı buydu bence. Belime bir havlu sarıp çıktım. Üstümü ve saçlarımı başka bir havlu ile kurulayım annemin yanına yatağa yattım. Annem iç çamaşırları ile yatmış elinde telefon bir şeylere bakıyordu. Dönüp ona sarıldım.

B:” Seni çok seviyorum. Sen benim en büyük şansımsın. Annemsin kadınımsın ve …”
A:” Bende seni çok seviyorum oğlum. Oğlumsun erkeğimsin ve …” İkimizde devamını getiremedik.
B:” Benim güzel orospumsun ayrıca. Çünkü senin her halini istiyorum kadın”
A:” Terbiyesiz. Sende iyi varsın koca sikli sikicim benim” dedi ve dudaklarıma bir buse kondurdu.
A:” Hadi hazırlanalım canım dışarı çıkmamız lazım”
B:” Anne tamam çıkalım da bu acele neden ? Ve ayrıca bana şu eniştem meselesini ne zaman anlatacaksınız durum nedir benim kafam allak bullak.”
A:” Sen sıkma canını aşkım hepsini bugün öğreneceksin. İçin rahat olsun ama tamam mı ?”
B:” Peki annem. Anne bugün ne giyeceksin ben seçmek istiyorum izin verirsen.”
A:” İzin ne demek canım benim seve seve. Hadi seç bakalım” Hemen annemin valizleri açıp yerleştirdiği dolabı açtım. Beyaz bir body buldum crop değil ama göbeği dışarda olan. Ve bir kot şort seçtim. Anneme uzattım annem hemen üstüne giymek için hareket ederken.
B:” İç çamaşırı olmadan giymeni istiyorum”
A: Oğlum tamam üst neyse de alttan pişerim. Bari tanga giyeyim gerçekten tahriş olur”
B:” Tamam ama akşam benim istediğim olacak itiraz yok”
A:” Tamam canım benim” Hemen annemin sütyenini çıkarttıp minik ve dik göğüsleri karşımdaydı. Eğilip uçların uzun uzun öpücükler attım ve annem gülerek beni itti ve üstünü giydi. Sonra bir çekmeceyi açtı ve ip tanga gibi bir şey çıkarttı hemen onu da giydi. Şortunu da giyince çok seksi olmuştu yeniden.
A: Canım ben biraz makyaj yapayım sende hazırlan olur mu ?” Kafamı sallayarak bende kalktım. Ne giyeyim diye düşünürken annem beyaz keten pantolon ve beyaz keten gömlek takımımı işaret etti dolabı göstererek. Bende annemin istediğini yapttım.
B:” Annem istersen boxer giymeyeyim.”
A:” Yok giy giy çok belli olur. Hoş boxer altında da belli ama olsun. Gece ye sakla bence”
B:” Tamam annem” dedim ve giyindim saçlarımı taradım parfüm sıkma derken hazırdık Annem ile aşağıya inerken eniştem çıkıyordu merdivenlerden.
E:” Koçum benim arabayla gidelim. Hem benim arabayı da görmüş olursun. “
B:” Tamam enişte yeni araba mı aldın ?”
E:” Evet koçum teyzen aldı aslında”
B:” Hayırlı olsun enişte”
E: ” Sağolasın. Hadi siz inin 2 dakikaya geliyorum bende. Teyzen aşağıda”
Biz aşağıya indik teyzem elinde telefon bir şeylere bakıyordu. Gri dar mini bir elbise giymiş. Askısız bir elbise o kadar yakışmış ki
B:” Teyzem çok güzel olmuşsun “
T:” Sende çok yakışıklı olmuşsun aşkım. Abla sende maaşallah 5 yaş gençleştiin”
A:” Deli deli konuşma. Tabi gençleştim bak yanımdaki yakışıklıya ” Hep beraber güldük. Eniştem aşağıya indi. Anahtarı bana uzattı ben baktım.

E:” Al koçum sen kullan bak bakalım” Tamam dedim annemi koluma aldım ve villanın garajına doğru indik. Gerçekten güzel bir araba almıştı enişte. Ünlü bir marka ve mükemmel duruyordu. Araba ayrıntıları ile sizi sıkmak istemiyorum. Arabayı açtım annem öne yanıma oturdu eniştem ve teyzem arkaya oturdular. Ben nereye gideceğimizi sordum o sıra eniştem arabanın içindeki tabletten benim önümdeki ekrana konu açtı.
E:” Buraya gideceğiz koçum” Aynadan tamam diyerek yola çıktım. Otelden çıktık ve yaklaşık 20 dakikalık bir yol vardı önümüzde. Ben annemin bacaklarını izliyordum. Aynadan teyzemin bacaklarını göremiyordum. Tam arkamda olduğu için. 5 dakika kada kimse konuşmuyorken Teyzem kendini ön koltuklarını arasına yerleştirdi ve

T:” Abla anlatmadın demi bir şey ?”
A:” Yok canım sürpriz dediniz diye bir şey söylemedim”
E:” Ya sizin sürprizin bu mu. Çocuk araba kullanıyor ve yanında sürpriz diye konuşuyorsunuz. Hey Allahım günlerdir saklayın son dakika aferin size.”
Annem ve teyzem ikisi de birbirine baktılar ve kahkaha atmaya başladılar. Ben onları izliyordum. Teyzem kendini biraz geriye atınca bacaklarını açmıştı. Ve iç çamaşırı olmadığını gördüm. Çok seksi bir manzaraydı. Bir kaç saat önce sikmiş olsam da bu manzara sikimi hareket ettirmeye yetmişti. Annem de gördü
A:” Sende az değilsin hemen herşeye hazırsın”
T:” Ne alakası var abla çok sıcak. “
B:” Tamam bayanlar sıkıntı yok. “
O sıra telefonuma bir mesaj geldi. Eniştem yollamıştı çaktırmadan açtım.

  • Koçum rahat ol sıkıntı yok merak etme istersen elini daldır teyzenin sıcak amına diye.
    Mesajı okurken bir resimde geldi. Teyzem giyinirken çekmiş eniştem. Ben istedim giymemesini diye yazmış.

Ben ilk şoku atlatınca hemen sağ elimi teyzemin bacaklarına götürdüm teyzem irkildi bir anda direk amına doğru uzattım parmaklarımı.
B:” Anne teyzem çok doğru yanmış ve ıslanmış dedim.” Biraz parmaklarımla oynadıktan sonra elimi çekip direk annemin ağzına uzattım parmaklarımı. Annem ikiletmeden yalamaya başladı parmaklarımı. Şimdi teyzem biraz daha geri çekti kendini eniştem ve teyzem annemin parmak yalamasını izliyordu.
A:” Güzel bakım kremleri de sürülmüş. Hazırlıklar tamam”
T:” Bundan sonra hep böyle”
O sırada navigasyon dan gelen ses dikkatimizi dağıttı. Konumunuz 300 metre ilerde solda dedi ve bir kaç saniye sonra konuma gelmiştik. Büyük bir inşaat alanı gibi bir yerdi. Arabayı müsait bir yere çektim. O sıra inşaattan bir kaç eleman koşarak geldiler. Eniştem ilk inen oldu arabadan. Annem ve teyzem inmedi.. Ben indim. Adamlar enişteme durumu anlatıyorlardı. Enişte çağırdı yanına.
E:” Bakın bu benim yeğenim kardeşim evladım. Burası onunda evi olacak ve dediğim gibi süreyi aşmayın bu çok önemli. Mustafa bey burada mı ?” sorduktan sonra adamlar prefabrik bir yeri gösterdiler. Eniştem telefonu eline aldı
E:” Mustafa bey çok vaktim yok inşaata bir göz atmak istedim. Şimdi işlerimiz var yarın tekrar geleceğim haberiniz olsun. Yok yok rahatsız olma sen yarın görüşürüz. Ama ben yeğenimi gezdireceğim biraz. Tamam anladım yarın o zaman. Kolay gelsin” dedi ve telefonu kapattı adamlara selam verdi ve cebinden biraz para çıkartıp adama verdi. Arkadaşlara bugün benden güzel bir yemek ısmarlayın dedi. Sonra biraz daha çıkarttı bu da yeğenimden arkadaşlara kuru kuru yemek olmaz diye paraları uzattı. Tekrar arabaya bindik. Eniştem anlatmaya başladı.
E:” Koçum bak şimdi burası bizim yerimizi artık. Arsa annenin üstüne ev senin üstüne olacak. 2 Villa 1 Müştemilat olacak. Havuzu ıvırı zıvırı ne varsa olacak. Annen ve teyzen herşeye ok dediler. Ayrıca sana ait bir alan daha olacak orada senin özel alanın olacak. Hani şu amerikalıların varya mancave işte öyle düşün. Bundan sonra para sorunumuz yok o yüzden ne işi düşünmek zorundası ne de geleceğini. Ama işleri senin devralman gerekecek. Ben de biraz tatil yapmak istiyorum. Uzun zamandır bu paraları kazanmak için annen ve teyzen şahir çok çalıştım.”
A:” Evet oğlum enişten gerçekten çok çalıştı. Sağolsun parayı yemedi akıllı yatırımlar yaptı. Ve sonuç bu şimdi senin kararın önemli bizim için. Burada yaşamaya ne dersin ? “

T:” Canım bak biz burada yaşamak için karar verdik ama sen istemezsen zaten evin var işinde olacak ama biz burada olmanı çok istiyoruz.”
B:” Ben çok şaşkınlık içindeyim. Ne desem bilemedim ki bu paralar nasıl geldi onları soruşturmak istemiyorum ama aklım almıyor. Arabalar evler. Yasal demi bunların hepsi ? “
Eniştem kahkaha attı
E:” Koçum hepsi yasal merak etme. Kripto, Dolar, Altın ve gümüş değerlendirmeleri ile yapılan yatırımlar. “
B:” Tamam o zaman bende burada kalacağım. Bundan sonrasına öyle karar veririm.”
Herkesin yüzünde bir gülümseme oluştu. Eniştem tekrar arabanın navigasyonuna bir konum attı.
E:” Tamam koçum şimdi seni şoför gibi kullanmak olmaz sen geç arkaya benim yerime ben kullanayım arabayı” Tamam diyerek indim arabadan ve arka koltuğa geçtim. Tam oturunca bir an kafam yine yandı. Annem ve eniştem önde ben teyzem ile arkadaydım. Enişte ilerlemeye başladı. Camdan dışarı izliyordum hayallerimi düşünüyordum telefonum öttü. Mesaj teyzemden gelmişti. Mesajı açtım teyzem elbisesini sıyırmış amını çekmiş
” Yemeğin hazır” diye göndermiş kafamı çevirmemle. Teyzem sırtını arabanın koltuğuna dayamış bir bacağını kendine çekmiş diğerini de ön koltuğa doğru uzatmış amını sergiliyordu. Ne yapacağımı şaşırdım. Ortadaki kolçağı kaldırdım. biraz teyzeme yanaştım ve amını okşamaya başladım. Kocası araba kullanıyorr ben karısının amını parmaklıyordum. Hoş zaten kendisi de bunu istemişti. Eniştem yola odaklanmış annem camdan dışarı bakıyor resim çekiyordu. İki parmağımı teyzemin amına sokunca teyzem ohh dile yüksek sesle inleyince annem hemen döndü.
A:” Yuh artık biraz sabredin ya. Bu ne azgınlık”
E:” Bırak ya hayalimiz bu değilmiydi. Ayrıca oyun bozanlık yapma”
A:” Tamam da ne bileyim dedi” ve izlemeye başladı. Ben artık iyice cesaret alıp teyzemin amına doğru eğildim ve amını yalamaya başladım. 1 2 dakika sonra teyzem çığlıklar içinde boşaldı. Annem yine telefon elinde video ya çekiyordu bizi. Tekrar navigasyondan ses geldi ve çok lüks bir restauratın önünde durduk. TEyzem toplarlandı. Annem telefonu enişteme verdi. Hepimiz indik eniştem video ya baktı 30 40 saniye sonra indi. Vale arabayı aldı ve içeri geçtik. Gerçekten çok lüks bir mekandı. Masamızı gösterdiler. Annem ve teyzem karşılık lı cam kenarı tarafına oturdular ben annemin yanına karşıma da eniştem geçti. Siparişler verildi. Yemeğe başladık annem ben teyzem içiyorduk ama enişte ben araç kullanırım evde içerim artık dedi. Ben istersen ben kullanırım dedim. Yok falan denildi ve olayı anlatmaya başladılar.

T:” Aşkım bak şimdi bugüne yaşadıklarımız bizim 1 2 senedir hayalimiz. Şimdi nasıl diyeceksin baştan anlatayım sana tepki verme önce dinle sonra sorarsın. Biz annenle çok yakınız . Hatta kardeşten çok arkadaş dost sırdaş ve ortak olduk. Annenle biz lezbiyen ilişki yaşadık. Bakma bunları bu kadar kolay anlatıyorum ama o esnaya gelene kadar neler çektik neler. Ve söz verdik birbirimize kimse bizi ayırmayacak diye. Annem babanla evlendi ben eniştenle ama o zaman bir paylaşım olmadı. Biz ablamla arada sırada kendimiz için bir şeyler yaptık. Baban gitti biliyorsun sen büyüdün. Bizim çocuğumuz olmuyor bunun sebebi aslında benim buda uzun hikaye. Ve para kazanmaya başladık evler arsalar dükkanlar. Sağolsun kocam hiç eksik bırakmadı bizi. Hem maddi hem manevi hemde işte nasıl söylenir ki seks konusunda. Sen askerdeyken başladı bütün olaylar. Ve şu an sen ben ablam ne yaşadıysak aynısını yaşadık. Enişten seni de aramıza alma fikrini soktu aklımıza. Annen yok dedi ben de yok dedim yalan yok ama enişten işte ağzı iyi iş yapar (Bu esnada enişteme doğru dönüp onu öptü) Ve sanırım seni de dahil ettik. Bugün ablam ben ve enişten bir karar aldık. Sen eğer bu ortamı istemiyorum dersen biz enişten ile gideceğiz farklı bir şehire ve görüşeceğiz tabiki ama bu fantazi dünyası olmayacak sıradanlığıa geçeceğiz. Ama yok ben varım dersen çok daha güzel şeyler yaşayacağız. Buna emin ol. Hemen karar verme. Hatta bir iki gün git kafanı dinle karar ver. Sen nasıl istersen. Bu konuda hepimiz senin kararına saygı duyacağımıza söz verdik. “

Ben duyduklarım karşısında azda olsa şaşırdım çünkü bri kaç gündür yaşadıklarım karşısında bu olay da alışıla gelmiş bir şey gibi olmuştu.

Rakımdan büyük bir yudum aldım ve başladım konuşmaya.

B:” Ben şu dakikaya kadar yaşadıklarım her şeyin bir rüya olmasından korkuyorum. Çünkü gerçekten bir hayal gibi. Ama duyduklarım bazen aklımı almıyor değil. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ama yemek sonrasında size kararımı söyleyeceğim.” Benim böyle konuşmam masayı biraz germişti. Sanırım benim hemen kabul etmemi beklemişlerdi. Müsade istedim lavaboya gitmek için kalktım. Elimi yüzümü yıkadım telefonuma bildirim gelmişti. Yine bizimkiler diye bakarken banka bildirimi gelmişti. O sıra teyzemin bana attığı mesaj geldi aklıma. Hemen boş kabine girdim ve teyzemin bana attığı resmi açtım sikimle oynadım biraz ve kaldırdım. Sikimin resmini çektim ve teyzeme attım resmin altına. Tatlın burada bekliyorum yazdım. Resim gider gitmez teyzem hemen çevrimiçi oldu oku. Nereye nasıl diye mesaj yazdı. çok heyecanlandım. Erkekler tuvaleti boştu. Erkekler tuvaleti boş gel kapıda bekliyorum dedim. Mesaj okundu ama cevap gelmedi ben toparlandım ve kapının önünde teyzemi bekledim. Teyzem koşar adımlarla geldi kameraları işaret ederek elimden tuttu kulağıma eğildi T:” Bak yakalanırsak rezil oluruz. Ben hemen gireceğim sende peşimden gir. “
B:” Merak etme”
Teyzem bir yıldırım hızıyla erkekler tuvaletine girdi bende peşinden girdim ve en sondaki kabine gitti bende peşinden. Hemen önümde eğildi pantalonumu açtı ve sikimi direk ağzına aldı. Çok ateşli yalıyordu azmıştım.
Ses çıkartamıyordum ama çok sıkıyordum kendimi. Teyzemi orada sikmek istiyordum. Eğildim burada sikmem lazım seni dedim.
T:” Aşkım boşal söz buradan çıkalım nerede nasıl istersen ama burada olmaz. Burası eniştenin arkadaşının yeri. Ve o arsayı falan hep o ayarladı. Tamam aramızda her şeyi yapalım ama rezil olmayalım.”
Tamam dedim ve teyzem yine eğildi sikimi yalamaya başladı. Heyecan dan ve yakalanma korkusu çabuk gelmemi sağlayacaktı. Teyzem sikim ağzındayken bana gülen gözlerle bakıyordu. Ve sadece geliyorum diyebildim. Teyzem iyice sikimi soktu ağzına. Gırtlağından iniyordu döllerim. Çok boşalmaya başladım yine. bitmek bilimiyordu. Boşalmam bitti teyzem son damlaları da temizledi ağzıyla toparlandı dölleri yutmuştu. Ben dikkatli şekilde kabinden çıktım kapıya gittim kimse yoktu içeri işaret ettim teyzem hemen çıktı şunu düzelt gel dedi sikim göstererek. Ben tekrar içeri girdim yüzümü yıkadım üstümü düzelttim sikimin inmesini bekledim ama nafile inmiyordu. Ben de gömleğimi dışarı çıkartıp sikimi kamufle ederek masaya döndüm. Herkes bana bakıyordu.
B:” Şartlarım var benim kabul ederseniz bende kabul edeceğim”
T:” Neymiş şartların canım benim”
E:” Evet koçum söyle bakalım”

B:” Öncelikle geçmişte ne yaşanmış olursa olsun hepsini unutun yeni bir sayfa açalım. Ayrıca şu paramızın hesabı konusuna gelince Enişte sana çok güveniyorum ve ondan yana bir sıkıntım yok. Aynı yerde kalma fikri güzel. (biraz masaya eğilerek sessizce.) Ben nerede ne zmana istersen sizi sikerim” dedim. Önce teyzemin gözlerine baktım sonra annemin. O sıra teyzem kadehini kaldırdı.

T:” Ben kabul ediyorum”
E:” (oda eğilerek) Bende kabul ediyorum ama bana da göz koyma sakın” Teyzemin içkisi boğazında kalacaktı neredeyse. Hepimiz güldük ve yeni bir hayata başlamıştık. Gece ilerledi. Annemin bacağını okşarken kulağına eğildim
B:” Şimdi git tuvalete o donunu çıkart bana getir otururken de şortun düğmelerini aç” Annem hiç ikiletmeden kalktı ve gitti. 5 dakika sonra geldi elinde donu vardı bana uzattı. Sonra masaya otururken çok şiştim sanırmı diyerek düşmelerini çözdü. Masa örtüsünün yardımı ile annemim amına elimi atmıştım ve okşamaya başladım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir