Azgın Nurcan

Ben Uğur, yine başımdan geçen bir hikayeyi anlatmak istedim sizlere.

Cuma günü iş yok güç yok, aylak aylak takılıyorum burada, birkaç tanıdıkla sohbet, birkaç yeni hikaye paylaşım falan, zaman geçiyor yani.

Bir mesaj isteği geldi, inanır mısınız bir hatun, cilveli, güzel, belli ki hali vakti yerinde, anladığım kadarıyla öğretmen, ve en önemlisi türbanlı

Hiç ürkütmeden, diğer abazalar gibi üstüne sinek gibi üşüşmeden, gayet havalı, gayet kendinden emin bir tavla konuşmaya başladık, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam.

Betimlemeleri çok sevdiğini, hayal gücümün etkilediğini söyledi, diyorum ki içimden; koşa koşa geliyor hatun kucağına.

Adım Nurcan dedi, 29 yaşında, bekarlık sultanlıktır diye yaşayan biriyim, ben de bahsettim kendimden, arada ufak ufak tatlım demeye başlamışım artık.

O sırada bir video attım, 2 hatun tek erkek var videoda, paylaşımlarımı beğendiyse ters tepki vermez diyorum.

Benimle ilgili de bir hikaye yazar mısın demesin mi, ters tepki vermeyi bırak üstüne bir de sipariş veriyor, bana özel bir paylaşım yap diye. Hemen telefonlar alındı, WhatsAppa geçiş yapıldı, kötü emellerime adım adım yaklaşıyorum.

Dedin ki yarın işin var mı, sana bizzat hikayelerimi yazdım ofisimden paylaşım yapayım, iş üstünde gör beni. Anlaştık geliyor.

İçeri girdin Nurcan, resimlerden daha alımlı, göz makyajı çok etkili, pembe çiçekli açık renkli bir eşarp var başında, dudaklar parlak Işıl Işıl, üstünde beyaz Body, hırka almış omuzlarına, altında ise belden pileli genişçe beyaz bir etek.

Abaza gibi atlamayayım hemen, Koltuğa doğru yönlendireyim derken kollarına boynuma doğru uzatmasıyla bir anda kucakladım. Kuş kadar zaten, ya da ben çok azgınım o yüzden hafif geldi.

Daha önce hiç öpüşmemişim gibi, dudaklarını yercesine saldırıyorum. O sırada koltuguma doğru oturdum, kucağımda Nurcan, eteğin üstünde bacaklarını hissetmek istiyorum. Tepki gelmedikçe yavaş yavaş baldırlarından yukarı doğru çıkıyor parmaklarım.

Başını geriye doğru çekiyor, tüh derken hırkayı çıkartacağını anlıyorum, yardım ediyorum, göğüsleri şimdi daha belirgin body altında.

Yeniden öpmeye başlıyorum dolgun dudaklarını, elim bu kez doğrudan kalçasına gidiyor, ne çok sert ne çok yumuşak, geriye doğru çıkık, avucuma tam oturuyor. Sertçe sıkınca birden cilveyle inliyor. Artık gözüm karardı.

Kucağımdan kaldırıp masaya oturttum, eteğini sıyırdım yukarı doğru, altında süper bir jartiyer takımı, açık pembe bir dantelli iç çamaşırı.

Geriye doğru uzanıp başımı ellerinin arasına alıyor, bastırıyor bacaklarının arasına, çamaşırı kenara çekip dudaklarını öpüyorum vajinasının, çok güzel kokuyor, üstelik ıslanmış.

Önce dilimle giriyorum içine, her centilmen erkek gibi, fazlasına lüzum yok belli ki hadi diyor, Pantolonu çıkarmaya vaktim yok gibi düşünüyorum, bu güzelliği kaçırmamam lazım.

Fermuarı açıp arasından çıkarıyorum yarağımı, doğruca pembe amının dudaklarına sürtüyorum, yalvarsın istiyorum, ne olur sok diye gözlerime baka baka yalvarması lazım.

Yakamdan tutup beni kendine çekiyor, birden haşin bir kedi gibi sik beni dedim sana, bunu derken bastırıyorum belimi tüm kuvvetimle, yara yara girerek, amının duvarlarını genişleterek kendine yol buluyor yarağım.

Bir iç çekiyor, dudaklarının arasından derin bir oh çıkıyor, daha da azdırıyor beni, Bir elimi beline, diğerine ensesine koyup sertçe vurmaya başlıyorum amının içine, bacaklarını dolayamıyor belime şiddetimden.

Artık sadece inlemeler var, yavaş yavaş boşalmaya yaklaşıyoruz, sesi tizleştikçe kendimi bırakıyorum ben de, Boynuma doluyor kollarını, sıkmasından boşalcağını anlıyorum, ben de ritmik şekilde gidip gelmeye başlıyorum aynı anda boşalalım diye. Son darbeyle beraber ikimiz de kasılmaya başlıyoruz, bana sıkıca sarılmış bacakları belimde, olukluk içine akıtıyorum bütün döllerimi.

O şekilde kucaklayıp koltuğa geri oturuyorum, başını yaslıyorum göğsüme doğru, yarağım hâlâ içinde, Okşamaya başlıyorum başını. Huzur içinde soluklansın sevgilim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir