Gizli Düşünceler #2

Kendimi rahatlattıktan sonra banyoma devam ettim.Banyom bitince havlumu fazla sıkmayacak şekilde belime geçirdim.Aynanın karşısına geçip saçlarımı düzenliyordum.Ben saçlarımı yaparken bir anda birisi kapıyı tıklattı.

Ben:Doluuu!

Pelin:Yaa Emre biraz çabuk olur musun 1saattir seni bekliyorum hadi amaa.

Ben:Tamam bekle 2 dakika çıkıyorum hemen.

Pelin:Tamam hadi altıma işicemm.

Bu arada Pelin’den bahsetmem gerekirse Pelin 19 yaşında olan en küçük Ablam.Pelin benim küçüklüğümde psikolojik olarak en büyük destekçim olmuştur.Bana bir kardeş olarak en büyük desteği pelin vermiştir.Yeri geldiğinde bir kardeş yeri geldiğinde ise sırdaşım olmuştur.Pelin ile kısacası çok yakın iki kardeş sayılabiliriz.Pelin çok güzel saygılı bir kızdır.Her erkeğin oha şuna bak diyebileceği güzellikte bir kızdır.Pelin’i fiziki olarak anlatmam gerekirse.1.60 boylarında sarı saçları mavi gözleri olan tam bir minyon güzellik abidesi.Fiziğide güzelliğine nazaran müthiş bir kız.Fazla olmasada dimdik mandalina büyüklüğünde göğüsleri onun altında yusyuvarlak yine Annemin ki gibi güzel dolgun kalçalar ve 37 numara bakımlı bembeyaz tenin altına pembe tabanlı ayakları ile bir şaheser olarak görülebilen bir kız.

Saçlarımı düzenledikten sonra kapıya doğru yönelip kolundan tutup açmıştım.Ve bir anda kapının üzerine gelmesi ile birlikte pelinin bana sürtünerek yanımdan geçmeye çalışması yüzünden zaten sıkı olmayan bornozum bir anda yere düşmüştü.Pelin bir anlığına bile olsa sikimi görmüştü.Sikim ile anlık olarak bakışıp hemen gözlerini kapatmaya çalışmıştı.

Pelin:Aaaaa ö ö özürdilerim.

Ben:Pelin napı…

Pelin:Ç çok özürdilerim cidden böyle olmasını is istememiştim.Va valla birşey görmedim.

Ben hemen yerde olan bornozumu alıp tekrar geçirmiştim belime.Bornozumu geçirip kapıyı çekip çıkmıştım.Az önce kız kardeşim sikim ile bakışmıştı.Ama cidden böyle birşey olacağını kendide düşünmemişti.Bu olay hiç bir zaman unutulamayacak birşeydi.Kız kardeşim beni daha önce hiç çıplak görmemişti.Ben bunları düşünerek odaya geçmiştim.Arkamdan kapıyı kapattım bu sefer bornozumu sıkıca bağlamıştım.Yatağıma yatarak biraz olayları düşünmeye başlamıştım.

Acaba pelin ne düşüşmüştü hakkımda?

Acaba hala aynı gözle bana bakabilecek miydi?

Bu sorular aklımı tırmalıyordu.Ben bunları düşünürken Pelin tuvaletten çıkmıştı.Kapının kapanma sesini duymuştum.Pelin içeriye gitmişti ben biraz daha yatakta uzanırken bu olanları düşündüm.Hala peline aynı gözle nasıl bakacaktım beni o halde görmüşken.Yerimden kalkıp altıma boxer giymeden üzerime bir tişört altıma şort giydikten sonra odamdan çıktım.Zaten yaz sıcağında hiç bir zaman boxer giymeyi sevmemişimdir.İçeriye doğru bir bakmak istedim.İçeriye baktığımda Pelin koltuğa yatmış telefona bakıyordu.Onun yanına utandığım için gitmek istememiştim.Bu yüzde su içmek için mutfağa doğru geçtim.Mutfağa girdiğimde Annem balkonu temizliyordu.Ve miss gibi kokular geliyordu.Selin ablam yemek hazırlıyordu.

Selin ablamda en büyük kardeşimiz.Doğruau zaten hepimizin arasında bir yaş fark olduğu için birbirimizi abi veya abla demiyoruz.Onun yerine isim ile hitap ediyoruz yada kardeşim diyoruz.Ama öncelikle Selin ablamıda tanıtayım.20 yaşında tam bir gotik kız diyeceğiniz tarzda birisi.1.70siyah kısa saçları,bembeyaz bir ten ve kahverengi gözler ile aşırı sexy bir kız.Selin Ablam her erkeğin hayali olan bir kızdır.Fiziki olarak anlatmam gerekirse çok güzel portakal büyüklüğünde göğüsleri biraz daha aşağıda fazla büyük olmayan yusyuvarlak kalçaları ve tabi ki 38 numara pembe tabanlı siyaj ojeli ayakları ile güzelliğine muhteşem bir hava daha katmakta.

Selin ile Pelin kadar yakın olamasakta bir kardeş olarak gerektiği zamanda birbirimizin yanında durmasınıda biliriz.Ama geçmişte Pelin kadar yabımda olmasada onunda desteği olmuştur.Zaten Selin ablam konuşmayı çok seven bir insan değil normal hayatta.

Selin ablama baktığımda altında siyah kısa bir şort üzerinde ise siyah uzun bir tişört vardı.

Selin ablam yemek pişirirken yanından geçip bir bardak alıp su doldurdum,suyu yudumlarken.

Annem:Oğluumm yardım eder misin.

Annem balkondan bana seslendiyordu.

Su bardağını tezgaha bırakıp balkona doğru geçtim.Balkonda annem çiçeklerin bana doğru ittirmeye çalışıyordu.Ama nafile çiçeklerin saksısı biraz büyük olduğu için zorlanıyordu.Hemen balkona çıkıp çiçeğin bir ucundan tutup kendime doğru çekiyor yerlerini ayarlıyorduk.Ama o sırada çiçeği kendime doğru çekerken birşey fark etmiştim.Annem cropun içine sütyen giymemişti.Göğüsleri neredeyse çıkacak gibi duruyorlardı.Annem ileriye doğru her yaptığı hamlede göğüsleri croptan çıkmaya biraz daha yaklaşıyordu.

Bu durum beni biraz azdırmış sikimin yavaş yavaş kalkmasına neden oluyordu.

Ben Annem’in göğüslerine bakmadan edemiyordum.Bir yandan çiçeklerin yerlerini değiştirmeye çalışıyorduk.Ama ben Annem’in göğüslerine bakmaktan kendimi alı koyamıyordum.

Bir kaç ittirişten sonra göğüsleri croptan fırlama noktasına gelmişti.Bir dakika ben ne yapıyordum.Herşeyim dediğim en sevdiğim kadına karşı böyle mi düşünüyordum.

Buna bir son vermeliydim bu kadarı fazlaydı.

Ben:Anne.

Annem:Noldu oğluşum.

Ben:Şey Anne diyip.Göğüsünü işaret ettim.

Annem:Haaa oğlum birşey olmaz benden mi utanıyorsun ellerim kirli şimdi düzeltemem.

Annem cidden bana karşı çok saftı.Ama ben cinsel duygularım yüzünden böyle düşünemiyordum.Sikim taş gibi olmuştu artık.Oturur pozisyonda olduğum için sikimin kalktığı fark edilmiyordu ama ayağa kalktığımda tsş gibi olan sikim belli olacaktı bide ek olarak altımda boxerda yoktu.

Sırada son çiçeğe gelmiştik ama artık cidden annemin göğüsü ucu hafif belli olacak şekilde crop’un ucuna kadar gelmişti.Bir kaç hamle daha yapsa neredeyse özgürlüğüne kavuşacaktı.

Ama Annem hiç umursamıyor işine devam ediyordu.Bende fazla bakmamaya çalışıyordum ama elimden birşey gelmiyordu.Tam gözlerimin önünde duruyorlardı.

Annem çiçeği bana doğru ittirmeye başlamıştı.Ve bir kere daha ittirdi.Bir kere daha ittirirken olan olmuştu.Annem’in o güzel dolgun göğüsü dışarıya fırlamıştı.Göğüsü fazla büyük değildi ama çok güzeldi.Meme uçları orta büyüklükte olup pembe olmasıda ayrı bir sexylik katıyordu.Gözlerime inanamıyordum Annem’in göğüsü önümde çırılçıplak duruyordu.Bir anda durup bana seslendi.

Annem:Kusurma bakma Oğlum ellerin temiz mi?

Ben:E evet t temiz.

Bir an düşünüyordum acaba benden içine koymamı mı isteyecek diye derken.

Annem:Şey kapıyı açıp selini çağırır mısın?

Kapıya yeltenip kapıyı açtım ve yemel yapmaya çalışan Selin ablama seslendim.

Ben:Selin Ablaa annem çağırıyorr.

Ben o sırada yanlış anlaşılmasın diye arkamı dönmüştüm.Selin Ablam tam kapının hizasına geldiğinde ağzı açık bir şekilde kalmıştı.

Selin:E e efendim A anne.

Annem:Kızım bi gelir misin?

Annem Selin’den göğüsünü cropuna koyması için rica etmişti.Selin ablam sanırım koymuş olacak ki hala üstündeki şaşkınlık ile yemek yapmaya gitmişti.

Annem:Oğlum hadi gel şunuda bitirelim git.

Ben:T tamam Anne.

Arkamı dönüp Anneme baktığımda göğüsleri sağsalim yerindeydi.Bir kaç ittirişten sonra çiçekleri yerleştirmiştik.Asıl zor olan iş benim için şimdi başlıyordu.

“Gizli Düşünceler #2” üzerine bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir