Annem ve Teyzem 13. Bölüm

Sabah olmuştu. Her şeyin bir rüya olmaması için dua ederek gözlerimi açtım evet gerçekti Annem yanımda yatıyordu. Ama teyzem yoktu. Sanırım erken kalkmıştı. Anneme doğru döndüm. Minik memeleri çok güzel duruyordu. Yavaş yavaş okşamaya başladım annemi. O hayranı olduğum götünü okşamaya başladım. Sikim yine hareketlenmişti. Annem hafifçe gözlerini araladı ve bana baktım.

A:” Günaydın canım”
B:” Günaydın annem”
A:” Teyzen nerede ? ”
B:” Bilmiyorum erken kalktı sanırım” O sırada götünü okşarken elimi amına doğru uzattım. Ve öpüşmeye başladık. Sikimi annemin amının üstüne sürterken annem elini sikime attı ve yatay şekilde amının üstüne koydu. Ve ileri geri yapmaya başladım. Sikimin başı annemin götünü okşarken elime geliyordu. Annem iyice sulanmıştı. Ani bir hareketle annem üstüme çıktı ve sikimi direk amına soktu. Eğildi ve öpüşmeye başladık. Ben hareket etmiyordum ateşli bir sevişme yaşıyorduk. Annemi biraz kaldırdım ve minik memelerinin neredeyse tamamını ağzıma sokuyordum. Annem deli gibi inliyordu. Aniden beni yatağa geri itti ve üstümde zıplamaya başladı. ARtık sesi iyice yükselmişti.

A:” Seni içimde hissetmek muhteşem aşkım.” İlk kez aşkım kelimesini duydum ağzından.
B:” Daracıksın aşkım yakıyorsun beni. Muhteşemsin”
Annem daha da azmıştı. Neredeyse gelecektim.
B:” Geliyorum aşkım”
A:” Boşal içime yak amımı aşkım” İkimiz de aynı anda boşaldık. Annem üstüme doğru yattı. Ben saçlarını okşuyordum. Sikim hala inmemişti ara ara girip çıkıyordum. Teyzem geldi o sıra
T:” Oooo sabah sevişmesi yapılmış. En güzelidir. Hadi kahvaltı hazır. Sonra çıkmamız lazım”
A:” Tamam canım geliyoruz” Annem üstümden kalktı ve döllerim yatağa damladı. Bende peşinden kalktım ve beraber duşa girdik. Nazikçe her yerini yıkadım annemin. Oda beni güzelce yıkadı ve odalarımıza çekildik. Üstümüzü giyinip aşağıya indik. Teyzem dışarı hazırlamıştı kahvaltıyı.
Kahvaltı kahve faslıni bitirdikten sonra. Ben sigara yaktım. Annem ve teyzem masayı toparladılar. Sonra hep birlikte eşyaları topladık. Hazırlanıp evden çıkmıştık. Teyzemi evine bırakacaktık oradan biz annemle bizim eve geçip hazırlanıp çıkacaktık. Teyzemin evinde gelince
T:” Ya abla gelin benim kıyafetleri hazırlarız sonra size geçeriz. Git gel yapmayalım. Sizden de çıkarız.”
A:” Tamam olur”
B:” Kızlar siz hazırlanırken bende bir şeyler alsam kendime”
T:” Tamam canım sen bak keyfine biz işimiz bitmesine yakın ararız seni”

Ben ayrıldım evden. Teyzemlere yakın bir alışveriş merkezi var. Hemen oraya gittim. Kendime bir kaç bir şey aldım gittiğimiz yerde de alırım diye düşünüyordum. Ve parasal açıdan özgür olmak çok farklıydı. Bir iç çamaşır satan mağazaya girdim. Ve orada arka tarafta gözüme çarpan iki adet jartiyer takım vardı. Görevliden yardımcı olmasını istedim. Annemin memeleri küçük teyzemin ki büyük iki farklı beden göz kararı aldım. Kız biraz şaşırsa da hiç üstelemedim. Güzelce paket yaptırdım. Teyzem aradı biz hazır sayılırız gel istersen dedi. Gittim Annem teyzem ben evi kilitleyip arabaya bagajları yerleştirdim. Daha bizim bagajlar gelmeden bagaj neredeyse dolmuştu.
B:” Bizim bagajlar nasıl sığacak buna ?”
T:” Hey Allahım ya. Aşkım bu arabayla gideceğimizi kim söyledi ki ?” Teyzem de aşkım demişti
B:” Ben bileyim teyzem planlar hep sürpriz oluyor bana”
T:” Tamam hadi eve gidelim sonra işimiz var zaten” Eve doğru arabayı sürdüm. Evimize gelmiştik. Annem hemen valiz hazırlama işine koyuldu.
B:” Kızlar buraya hediye bıraktım size. Ben söylediğimde açacaksınız tamam mı?”
A:” Aşkım ne hediyesi?”
B:” Bence güzel bir hediye. Hadi ben duşa giriyorum” Duşa girmek için hazırlanırken telefonum çaldı. Arayan eniştemdi. Ne diyecektim niye arıyordu. Açıp açmama konusunda arada kaldım ve açtım.

B:” Efendim”
E:” Koçum nasılsın evdemisiniz ?”
B:” Evet bizim eve geldik annem ve teyzem hazırlık yapıyor”
E:” Tamam koçum. Şimdi sana bir adres atıyorum. Oraya taksi ile git arabayla gitme orada bir emanet var onu alıp gelmen lazım.”
B:” Acil mi enişte ?”
E:” Çok acil çok hemen git.” Canım sıkılmıştı neydi bu amk şimdi. Annemin yatağında annemi sikme hayalim vardı onu yapamayacaktım. Annemlere durumu anlattım ve çıktım. Bir taksi buldum ve adresi ilettim taksi şoförüne. 20 25 dakika sonra büyük bir galerinin önünde durduk ben parayı verdim aşağıya indim. Eniştemi aradım doğru yer gir içeri Mustafa beyi bul yardımcı olacak dedi. Mustafa beyi buldum adam merhaba hoşgeldiniz falan dedi. Aracınız dışarda hazır dedi. Dışarı çıkınca ağzım açık kaldı. Nefesim kesildi hep hayalini kurduğum bir suv vardı. Anahtarı verdi evrakları imzaladım. Arabayı teslim aldım. Bitmiyordu rüyam. Hemen annemi görüntülü aradım arabayı gösterdim. Onlar zaten biliyorlarmış. Hemen eve gittim. Yukarı çıktım. Anneme ve teyzeme sarıldım. Teşekkür ettim. Şimdi hepimiz hazırdık. Ama masaya bıraktığım hediyeler kaybolmuştu.

T:” Canım arabayla gideceğiz. Yorgun değilsin demi ? Enişte bizi orada bekliyor. ”
B:” Yok teyzem iyiyim merak etme. Önceden gitti sanırım. ”
T:” Yok orada işleride vardı zaten. Bahane oldu işte”
A:” Yorulursa biz süreriz canım hadi çıkalım. ”
Diğer arabadaki valizleri aldım yeni arabama koydum. Annemin ve benim valizleri aldım onları da yerleştirdim. Annem öne oturdu yanıma. Giydiği uzun siyah elbisesini biraz sıyırdı. Bacakları dizlerine kadar açıldı otururken rahat etmek için yapmıştı. Yola çıkmıştık artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir