Annem ve Teyzem 12. Bölüm

Kucağıma gelen teyzem sikimin üstüne doğru oturdu. Yarı inmiş sikime amıyla sürtünmeye başladı.
T:” Bu hali bile bizimkinin 2 katı. Abla bunu nasıl aldın götüne? “
A:” Zamanında aldığım oyuncaklar sağolsun ama hiç bu kadar büyüğü girmedi”
T:” Bugün bende alacağım bunu”

Sanki ben yokmuşum gibi konuşuyorladı. Teyzemin memelerine saldırınca teyzem inlemeye başladı. Sikim yavaş yavaş kalkıyordu. Teyzemin memelerini yalarken elimle götünü okşuyordum. Parmağımı götünün deliğine yavaş yavaş sokuyordum. Bir anda sikimde bir hareketlenme oldu. TEyzem biraz kalkmış annem sikimi teyzemin göt yarığına doğru çekmiş ve yalamaya başlamıştı. Allahım böyle bir zevk yoktu. TEyzem bu sefer karnıma doğru sulanmış amını sürtüyor bende daha çok emmeye başlıyordum memelerini. Annem sikimi tuttu ve teyzemin götüne sürtmeye başladı.

A” Durun 1 dakika geliyorum”
B:” Ne durması anne”
A:” Tamam geldim geldim”

Sikim teyzemin dar göt deliğine baskı yapıyordu. Ben ellerimle iyice açmıştım teyzemin götünü. Oda başını omzuma doğru eğmiş derin derin nefes alıyordum.

A:” Oğlum bak yavaş yavaş. Teyzen götünden bakire sayılır.”
B:” Tamam annem” Ben sikimin başını göt deliğine bastırmamla teyzem de yavaşça sikimin üstüne oturmaya başladı. İkimizde bir ohh çektik. Ben zevkten teyzem acıdan. Başı girmişti. Teyzem yavaş yavaş oturuyordu. Acısını dindirmek için bekliyordu. Ben delirmek üzereydim sıcacık ve daracık bir delik sikimi vakumluyordu sanki. Yarsını almıştı teyzem yavaş yavaş acıyla karışık kalkıp oturmaya başladı.
T:” Abla böyle bir şey yok. Yardı eminim damarlarım çatladı ama zevki de muhteşem”
A:” Alışınca daha çok zevk alacaksın. Oğlum sen biraz sok çıkar”
Annemim komutu ile ben yavaş yavaş sokup çıkartmaya başladım. bir kaç dakika daha böyle devam ettik ve artık daha derinlere girmeye başlamıştım. En sonunda teyzem bir anda oturdu sikimin üstüne. Ama bir titreme başladı teyzemde sıtma tutmuş gibi. Kasılıyordu. Korktum tam kalkacaktım. Teyzem çığlıklar atıyordu
T:” Sanırım hayatımda ilk kez orgazm oldum” nefes nefese bunları söylüyordu. Amından o kadar çok su aktı ki çeşme gibiydi. Artık sikim amından gelen sularla ıslandı ve ben teyzeme kökleye kökleye sikimi sokmaya başladım. ARtık benim de dayanacak gücüm kalmamıştı. TEyzemin içine boşalmaya başladım. Boşalmanın ardından teyzem sikim götünden çıkana kadar durdu kucağımda. Sadece derin derin nefes alıyorduk ikimizde. Annemin sesi bozdu ortamı.
A:” Canım bak nasıl açıldı götün gördün mü ?” diyerek telefondan çektiği videoyu izletiyordu. Bende bakayım dedim ve gerçekten sikim teyzemin götünü resmen yarmıştı. Ve ben orada cidden büyük ve kalın sikim varmış be diyerek içimden geçirdim.

Teyzem kucağımdan kalktı götünden akan döller bacağında kurumaya başlamıştı. Ben mayıştım iyice. Duşa girelim dedim. Hep beraber duşa girdik. Orada annemi götten bir kere daha siktim. Sonra çıktık ve yola çıkmasan önce dinlenmek için yataklarımıza gidecektik ama ben kızlar bugün benim yatağımda yatacaksınız ben aranıda olacağım dedim.

Sol yanımda teyzem sağ yanımda annem bana doğru sarılarak yattılar.

Arkadaşlar tatil ve maceralar geliyor. Kusura bakmayın biraz geç geliyor ama işler ve yazmada sizleri sıkmamak için ayrıntılı ve dikkatli davranmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir