Eşitlik Projesi – 4

Ceren: Bu şekilde su sadece sana geliyor aptal. Benim de duş almam gerekiyor.

Bunu söyleyip geriye doğru çekildi, sikim iyice kalçalarının arasında yer edindi bunu yaptığında.

Ben: O zaman düzelteyim senin için.

Duş başlığına uzanmak için ileriye doğru adım attım, vücudu benimle birlikte sürüklenince daha da yaklaşıp onu duvara dayayarak yakaladım duş başlığını, sikim yumuşacık götünün arasındaydı, o sıcacık deliklerinin sikimin gövdesinde hafif hafif kasıldığını hissedebiliyordum. Nefes alıp verişi derinleşti Ceren’in. Duş başlığını tutarken bilerek yere attım.

Ben: Tüh, düşürdüm sanırım.

Ceren: Aptalsın çünkü.

Eğilip duş başlığını tutmaya çalıştı, ben de eğildiğinde artık dayanamayıp sikimin gövdesini amcığına sürtmeye başladım.

Ceren: Ahh..

O sıcacık inlemesiyle birlikte götünü avuçlayarak sıkıştırdım, aynı şekilde kalçalarını ayırdım ve kalkmış yarrağımın kalın kafasını o sıcacık amcığının dudaklarına itmeye başladım. O daracık görünen delik, sikim içine girmeye başladıkça genişliyordu. Sikimi daha da derine itmeye çalışıyordum ki elini karnıma doğru koyup hafifçe geri itti beni, ben de bileğinden tutup kolunu büktüm.

Ceren: Lütfen yavaş ol, alamıyorum içime..

Sesi iyice tizleşmişti, saçlarını elime dolayıp kulağına fısıldadım.

Ben: Aptal demek kolay tabii.. Şimdi söyle hadi..

Ceren: Kes sesini aptal!

diye kısık sesli bir çığlık attı.

Ceren: İçim doldu lütfen yavaşla.

Ben: Kötü bir haberim var.

Ceren: Ne?

Ben: Yarısı hala dışarıda.

Ceren titredi bir anda önümde, bunu hissettiğim anda kafasını duvara bastırarak, kökledim sikimi. Karnına kadar giren sikimin üzerinden bütün sularının sıcacık aktığını hissettim. O kadar çok kasılarak boşalmıştı ki, neredeyse sikimi sıkıştırdığı için içinde ben de boşalacaktım. Boşaldıktan sonra tempolu bir şekilde girip çıkmaya başladım, içine girdikçe göğüsleri duvarla kendisi arasında sıkışıyor, kenarlardan taştığını görebiliyordum.

Ceren: Ayakta duramıyorum lütfen dur.

Dizlerinin altından tutarak onu ters kucakladım. Bacakları açık ve amcığı ortada bir halde sikim içinde görünüyordu. Boynunu öperek onu banyodaki aynanın önüne götürdüm.

Ben: Görüyor musun içine nasıl girdiğimi? Hafızana kazımanı istiyorum bu görüntüyü, her ıslandığında hatırlayıp, sonrasında seni sikmem için bana yalvaracaksın.

Ceren sadece inliyor ve baygın bir şekilde aynaya bakıyordu. Aynanın önünde onu kucağımda tutarak hızlı hızlı girip çıkıyordum içine. O sıcacık vücudu sarsılırken, elleriyle sert kollarıma tutunmaya çalışıyordu. Bir süre daha bu pozisyonda siktikten sonra, onu yere bıraktım. Önümde bitkin bir halde duruyordu.

Ben: Dizlerinin üzerine çök.

Yorgunluktan hiç itiraz etmeden dinledi sözümü o sıcacık göğüsleri önünde bana doğru yukarı bakıyordu. Yumuşacık göğüslerinden ve bedeninden süzülen sular, onu rüya gibi bir görüntüye çeviriyordu resmen. Sikimi yüzüne doğru vurdum, hafifçe sikimi tutup gövdesini öpmeye başladı. Dilinin ucuyla taşaklarımdan başlayarak sikimin ucuna kadar yaladı.

Ceren: Beni kirletmeni istiyorum.

Söylediği şey delirtmişti beni.. Vücudum kasılmaya başladı, sikim hafif uyuşur gibi oldu ve böğürmelerimle birlikte sikimden dışarıya avuç avuç döl fışkırmaya başladı. Hepsi de Ceren’in yüzüne, saçlarına ve göğüslerine gidiyordu. Hayatımda daha önce asla bu kadar şiddetli boşalmamıştım. Yüzündekilerin bir kısmını parmağıyla toplayıp yaladı.

Ceren: Senden nefret ediyorum ama tadına bayıldım. Şimdi temizlenmeme izin ver seni pis sapık.

Yere oturmuştum yorgunluktan az önce yaşadığım o delirtircesine olan seks beni çok yormuştu. Perdeyi çekmeden yıkandığı için o tatlı bedenini keyifle izliyordum, ta ki kapı sesini duyana kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir