Annem ve Teyzem 10. Bölüm

Annem yüzüstü yatıyordu. Teyzem yanına uzandı. Ben onları izliyordum. Annem hala derin derin nefes alıyordu. Amını ve götünü seyrediyordum. Teyzem ise sadece gözlerini kapatmış Annemin omzunun üstüne kafasını koymuş eliyle annemi okşuyordu. Yeni boşalmış olmama rağmen sikim manzara karşısında yine ayaklandı. Eğildim ve annemin götünü ikiye ayırdım ve yalamaya başladım. Annem irkildi anında. Amına ve götüne dilim değdikçe götünü iyice havaya kaldırıyordu. Teyzem de kalktı Annemin başının önüne doğru geldi bacaklarını açtı ve annemin kafasını saçından çekerek amına dayadı. Ben annemi yalarken annem de teyze mi yalıyordu. Annemin amını yalarken Teyze me yaptığım uygulamayı anneme de yaptım. İşaret parmağımı ıslattığım göt deliğine dayadım. Parmağım zorlanmadan girdi. Annem Offf diye inledi. Şaşırmıştım. ikinci parmak da götüne girince annem iyice kaldırdı götünü neredeyse domalmış şekildeydi. Götünde iki parmak amında oğlunun dili. Ağzında kardeşinin amı vardı. Ben dayanamadım ve annemin amına sikimle sürtmeye başladım. Sırılsıklam bir am vardı. Ve direk kökledim. Annem Ahhh diye inledi. Ben devam ettim hızlıca sikmeye. Ben anneme kökledikçe annem teyzeme daha çok yanaşıyor amını daha çok emiyordu. Annem aramızda kaçamıyordu. Sikimi çıkartıp bu sefer göt deliğine dayadım annemin. Sadece
A:” Şimdi değil lütfen oğlum”
B:” Tutamam kendimi”
A:” Söz götümü de sikeceksin ama şimdi değil” Bu sözün üstüne tekrar annemin amına soktum sikimi. ve yavaş yavaş sikmeye başladım. Tadını ala ala sikiyordum annemi. Annemin ve benim dizlerimiz havludan dolayı yahriş oldu rahat olmuyordu. Teyzem o sıra çığlıklar atarak boşaldı. Ben hala annemi sikmeye devam ediyordum. Teyzem biraz geri çekildi. Annem kendini uzattı biraz daha. Ben annemin amından çıktım ve havlunun üstüne sırt üstü yattım ve annemi üstüme aldım. Deli gibi öpüşüyorduk annemle. Her yerini okşuyordum. Annem dizlerinin üstünde kalktı ve sikimi tutup amına hizaladı. Ve Koca sikim içinde kaybolmuştu.

A:” Sakın kımıldama biraz içimde kal. Hasrettim”
B:” Tamam annem” Annem iyice üstüme uzandı ve sikim içindeyken öpüşmeye başladık. O sıra taşaklarımda bir dil hissettim. Teyzem eğilmiş sikimi annemin amını ve götünü allttan yukarı doğru yalıyordu.
T:” Bugün sadece benimsin dedim ama sözümü yedirdin bana” dedi ve gülerek yalamaya devam etti. Yavaş yavaş annemin amında sikimi çıkartıp sokuyordum. Annem sadece inliyor ohh diyordu. Teyzem de boş durmuyor tek eliyle amını okşarken 3 parmağını annemin götüne sokup çıkartıyordu. Annem kasılarak boşaldı. Ben hala gelememiştim. Annem üstüme yığıldı ve kendini kenara attı.
A:” Ben bittim böyle bir şey yok”
T:” Şimdi tadına rahat rahat bakabilirim” diyerek direk sikimin üstüne oturdu. Ama onda hiç yavaş yapmadım. Hızlı hızlı sikiyordum.
T:” Off çok iyi. Böyle bir sikilmek yok. Hızlı daha hızlı kökle yırt amımı”
O kadar hızlı girip çıkıyordum ki arada sikim teyzemin amında çıkıyordu. Tekrar teyzem eliyle amına sokuyordu. Tekrar çıktım içinden teyzem bu sefer bekledi. İnanmıyorum sikimi götüne dayamıştı.
T:” Hiç bu kadar büyük girmedi sadece deneyeceğim. Sakın sen bir şey yapma”. Göz kırptım teyzeme. Ama zorlanıyordu kafasının yarısı bile girdiğinde kaçıyordu.
T:” Yok böyle olmayacak akşam yapalım”

Tekrar amına soktu sikimi bu sefer o inip kalkıyordu. Memeleri sallanıyordu. Annem ayaklandı bu sefer direk yüzüme oturdu. Amını sundu bana. Ben annemin amını ve götünü yalarken annem de teyzemin memelerini emiyordu. Anneme 2 parmağımı soktum. Dilimle de amını sikiyordum. Ben boşalacağım derken annem ağzıma teyzem de sikime boşalmıştı. Ben teyzemi kaldırmak istedim ama oo hiç kımıldamadı.

T:” Ne var ne yok boşalt içime aşkım. Yak beni” Ben bunu duyunca inanılmaz bir boşalma yaşadım. Uzun uzun boşaldım ve teyzemin amı şişmişti. Sikimin üstünden kalkar kalkmaz amından oluk oluk dölerim akarken anneme işaret yaptı ve ikisi de sikimi yalayarak temizledir. Biraz daha uzandık duş alıp kendimize gelmek için odalarımıza çekildik. Normalde ertesi günü sabah eve geceçektik ama teyzem eniştemi arayıp evi 1 gün daha uzatmasını rica etti. Buradan da direk tatile gidecektik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir