Ada Macerası Bölüm 4

Biz de kızlara yardım edin masadaki tüm tabakları mutfağa götürmüştük. Herkes mutfakta toplanınca masada duran ikinci şarabı da açıp herkese birer kadeh daha doldurdum zaten iyi olan kafalarımız iyice uçmuştu salona geçip ışıkları kapattıktan sonra televizyon karşısında herkes bi köşeye oturmuş filmi seyrediyordu. 20 dakika sonra film bitince Güzel azdırıcı bir porno filmi açtım filmin getirdiği gazla herkes birbirine sokuluyordu. Yağız neredeyse Merve’nin içine girecekti sarılıp film izliyorlardı.

Hatice de kalkıp yanıma gelip kucağıma uzandı Merve’nin kalkmasına fırsat bilen ayazda koşup Ayça’nın dibine oturmuştu

Filmdeki sikişme sahneleri arttıkça sikim kalkmaya başlamıştı, Hatice bunu fark edince elini boxerimden içeri daldırıp sikimi avuçladı etrafıma baktığımda hepsi pürdikkat filme odaklanmıştı.

Ben de Hatice’nin kilodunun üstünden amını okşuyor Saçlarıyla oynuyordum.

Diğerlerini de siki kalkmış olacak ki herkes birbirine bakıyordu durumu fırsat bilen yağız yavaş yavaş Merve’nin dudaklarını öpmeye başladı. Ayaza baktığımda dediğim gibi Ayçayı öpüp azdırıyordu.

Hatice iyice azmış olacak ki ya yeterince olmadı mı deyip tişörtünü çıkardı ve tam isabet televizyonun üzerine fırlattı. Portakal büyüklüğünde memeleri televizyonun ışığıyla parlıyordu. Gerçekten ortam baya sıcak ve terleticiydi hepimiz tüm kıyafetlerden kurtulup ortaya fırlatmıştık Ayaz dayanamamış Ayça’nın amını yalıyordu.

Ben de Hatice’yi saksoya yatırmış güzel ağzını sikiyordum.

Merve dünden istekli yağızın kucağında zıplamaya başlamıştı Hepimiz birer posta attıktan sonra ışıkları açıp kafamızın da iyi olmasıyla gülüp eğlenip espiriler yapıyorduk. Ayça mutfağa gidip bir pasta getirmiş ortaya masaya koymuştu kimse tabağına almadan çatallarla koca pastaya dalmıştık.

Ayaz ayağa kalkıp sikini pastaya daldırıp Hatice’nin ağzına sokmaya çalışıyordu Hatice büyük bir iştahla ayaz’ın sikini yalayıp ona sakso çekmeye başladı. Bunun üstüne Merve de memelerine pastanın kremasından sürüp bana imalı bakışlar atınca havana saldıran aslan gibi memelerini emmeye başladım. Yazda ayaz gibi sikini kremaya daldırıp Ayça’ya hiç yalatmadan direkt amına sokmuştu birkaç kere sokup çıkardıktan sonra am suyu aromalı pastanın tadına bakmak için Ayça’nın amını yalıyordu.

Pasta Faslı bitince hepimiz iyice kirlenmiş krem olmuştuk aşağı kata hamama inip yıkamaya karar verdik birbirinden güzel kızlar çıplak evde dolaşıyorlardı herkes birbirini elleyip sürtüşüyordu. Ayça’yı bir öpüp kucağıma almış hamama indirmiştim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir