Ablam ve Ben | Bölüm 2

Ablam tuvalete gittiğinde arkasından gidip biraz izledim ipli bi tanga giymişti ama çıkarıp yere atmış ve kendini parmaklıyodu sonra biraz geri gidip ayaklarımı yere vurarak geldim kapıya doğru sonra kapıyı çaldım.

A-Emir 2 dakika bekleyemiyonmu git ya ben çıkınca girersin.

Dedi sonra ben kapının yanında bekledim ,ablam gitti odaya sonra ben girdim ve tahmin ettiğim gibi tangası yerdeydi çünkü baya ıslanmıştı tangayı aldım vee yine asıldım 31 e bu sefer dikkatliydim geleceğimi anladığım an tangayı çekip klozete attırdım ama baya attırdım bi 30 saniye falandı. Sonra çıktım odaya gittim ve ablam yatıyodu uyumuştu altınada yine incecik bir sporcu taytı üstünde bu sefer sadece südyen vardı oda fantezi tarzıydı baya inceydi.Bir süre telefona baktıktan sonra.

A-Canım beni kuaföre götürürmüsün?

B-İşin düşünce Canın olduk hee.

A-Ya hadi götürcenmi götürmeyecenmi.

B-Tamam saat kaçta?

A-Şimdi.

B-Tamam hadi aşağıya in geliyom ben.

A-Tamam ablasının gülü.(Öpücük attı)

Ben götürdüm sonra eve gidip telefona baktım sonra beni aradı ve gel al dedi. Gittim aldım geldim ama hiç bir değişiklik farketmedim.

B-Abla ne yaptırdın hiç bişey değişmemiş.

A-Sonra söylerim.

B-E iyi

Eve gittik sonra ben yine sikime bakarken yakaladım sonra dedimki.

B-Aloo nereye bakıyon.

A- B-biyere bakmıyom.

B-He iyi.

Baya baya dikizliyodu bir gün dedimki acaba ben altıma boxer giymesem sadece rahat şort giyip şahlandırsam sikimi nolur dedim ve bunu yaptım ama bunu ablam uyandıktan hemen sonra yaptım ve sonrasında artık deli gibi bakışıyodu sikimle bende bi plan yaptım ben bira alıp sarhoş edip sonra tvden erotik konulu film açacaktım sonrada işi halledecektim.Gittim aldım biraları filmide seçtim ve ablama teklif ettim film gecesini kabul etti ve ablam birada severdi, o zaman eğlence başlasınnn. Filmi açtım ve biralarıda servis ettikten sonra ablamı sarhoş etmiştim.Baya dibine girdim ve işime yavaş yavaş değil koşarak girdim.

B-Abla ayağındaki ney.

A-Ayağımda bişey yokkii.

B-Bak getir göstereyim.(Ayağını kaldırdı)

Ve ben yalamaya başladım pamuk gibiydi o arada ablam inliyodu yetmedi ben elimi amına attım baya içine soktum ve parmaklarımla okşamaya başladım deli gibi ahlıyodu ve ben farkettimki amı pürüzsüzdü.

B-Canım nasıl bu kadar pürüzsüz bi amın var

A-Bugün niye kuaföre gittim sanıyosunn 🙂

Sonra oda elini benim sikime attı zaten benimki hep hazırda bekliyo ablam başladı 31 e bendende hızlı çekiyodu yaklaşık bunu 1 saat götürmeyi düşünüyodum ama bu kadar hızlı yapınca 30 dk sürdü ve bunun sonrasını getirmedim çünkü bunun sonu ablamın amından döl ve kan karışımı bir sıvı akacaktı (ablam bakire) bu yüzdende bunu sonraya saklayalım dedim ve birlikte çıplak bi şekilde yattık, uyuduk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir