Merhaba, Ben Melisa – Part 9

Artık Eskişehir’e dönüş vakti gelmişti. Gece bindiğim otobüsten sabaha karşı inmiştim Eskişehir’e. Otogarda beni Cenk karşıladı. Sabahın körü olmasına rağmen gelmişti. Sarılıp öptüm yanağından. Kol kola girip eve doğru yola çıktık. Evime vardığımızda yukarı gelmesini teklif ettim o da seve seve kabul etti bu teklifimi.

Ben yol yorgunuydum, Cenk ise sabahın köründe kalkıp beni almaya geldiği için yorgundu. Yatağa geçip uyuduk direkt. Bir süre sonra götümde bi sertlikle uykumdan uyanmıştım. Arkamı dönmemle zaten uyanık olan Cenk’le hafif hafif öpüşmeye başladık. Utangaç tavırları vardı biraz Cenk’in. Elini tutup amıma götürmemle biraz olsun kırmıştı bu tavrını. Şimdi ikimiz de birbirimize dokunuyor aynı zamanda yavaş yavaş öpüşüyorduk. Kalkan sikine elimi attığımda kalınlığı hoşuma gitmişti. biraz eşofmanın üstünden okşadıktan sonra elimi eşofmanın içine sokup sıkıca kavradım Cenk’in sikini. Uzun değildi ama kalınlığı cidden güzeldi. Bunu ağzıma almalıyım diye düşünüp sıyırdım eşofmanını. Götümü Cenk’e doğru verip sakso çekmeye başladım yeni sikicimin yarrağına.

Ben sakso çekerken altımdaki şortu çıkarması için yardımcı oldum ona. Tamamen soyunmamla birlikte o da götümü kendine doğru çekmiş ve 69 olmuştuk. Amımı ve götümü yalayıp diliyle sikiyordu iki deliğimi de. Uzun süre öyle kaldık. Ben 2 kez orgazm olmama rağmen Cenk ısrarla boşalmıyordu. Sevmiştim bu özelliğini.

Bakire olduğumu isterse götümden sikebileceğini söylediğimde bakire olmama daha çok sevinmiş gibi bi hali vardı çünkü götümü sikebilecekti. Üstünden kalkıp yatağa yan yattım. Uzun süredir yaladığı için göt deliğim ıslaktı ve sikilmeye hazırdı. Arkamdan yavaş yavaş sokmaya başladı götüme o kalın sikini. Her santiminde canım yanıyordu ama güzel zevk alıyordum. Biraz alışmam için içimde bekledikten sonra yavaş yavaş git gellere başlamıştı, ben kendimi salmış güzel güzel inliyordum. Cenk, ev arkadaşın sesini duymasın sessiz ol dediğinde duysun boşver diyip geçiştirdim. Bunu dememle iyice götümde hızlanmıştı. Artık vücutlarımızın çarpma sesi ve inlemelerim odayı kaplıyordu. Boşal artık erkeğim dölle beni diye yalvarmaya başladım Cenk’e.

Daha değil diyip içimden çıkmasıyla beni domaltması bir oldu. Sikini götüme hızlıca geçirip sikmeye devam ediyordu. İnlemelerim bağırmaya dönüşmüştü artık. Ne kadar öyle sikti bilmiyorum ama en son içime boşalttı tüm döllerini. Yaptığım en uzun seks buydu, resmen bitmek bilmemişti. Kaç kez orgazm olduğumu ben bile hatırlamıyordum. Üstümüze bi şeyler giydikten sonra kahvaltı hazırlamak için kalktık.

Aslı çoktan uyanmıştı. Bizi mutfakta görünce oo hoşgeldin aşkım diyip sarıldı. Cenk’le de tanıştırdım onları. Aslı’nın yüzünde hınzır bi gülümseme vardı ki muhtemelen az önce nasıl sikildiğimi dinlemişti. Biz kahvaltı hazırlarken Cenk içeri geçtiği bi sıra Aslı kulağıma eğilip “lan kaç dakika sürdü öyle bitmeyecek sandım o neymiş öyle” dedi. Bu lafından sonra ikimiz de gülmüştük. Aslı, azdırdınız beni sabah sabah diyip götümü sertçe sıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir